Svar !

2010-09-30 - 17:19:30
svar till anonym: Den ligger här i eskilstuna vid ÖB , nära slagsta tror jag också :p hoppas du fattar haha,puss :)

idag var det praktik :) var en jätte skön och lugn dag idag.. :) finns inte så mkt att säga om det :)  nästa vecka ska jag hamed mejj kameran ! promise.
Ikväll blir det IDOL och sen vet jag inte haha,, ja tyckte att dom som gick vidare igår var helt fel.. visst han Jay var ju bra.. men tänk han sjunga gospel ? som dom har som tema.? nej han ska nog hålla sig till rock ?! men hon Minnah var super bra=)) så att hon gick  bra var great (y)
nej nu ska jag göra någe annat puss !

hej !

2010-09-29 - 19:54:22
idag var det skola som vanligt.. var sjuk igår tyvärr :( idag i skolan var det väldigt roligt , och att ja fick se **** var ju ett plus haha ;) Efter stallet så tog jag och Sara bussen till stallet :). Jag red en stund på en ponny som heter Pajazz =) världens sötaste lillkille hihi ♥  gick iaf väldigt bra =) efter jag hade ridit, så mocka vi och gav alla hästar mat .
Efter stallet så skjutsade vi hem Sara och sen åkte vi till den nya affären Outlet.. köpte 2  jackor (hundklubbsjackor och stalljackor) en cool t-shirt,strumpor och vantar .
Sitter nu och kollar på Simpson och om 5 min är det IDOL =)
vi hörs kanske imorrn . PUSS♥

idol

2010-09-27 - 21:26:29
Det här var nog världens sämsta idol program ! alla var sämst och sjöng falskt ! nejj usch hoppas det är bättre imorgon !

Sitter nu och kollar på en gammal skräckis med Drew barrymore som en av huvudrollerna.. den verkar lite wierd men ajja , bättre än ingenting ;)
men ska nog gå ut med lexie och sen duscha och sen gå och sova :) börjar 10 över 10 imorrn så går upp halv 9 imorgon :)
ajjja vi hörs mer imorgon pusss och kram skumbanan !


filmen...   det kom nyss ut en demon ur tvn :O                                   

Nu kör vi !

2010-09-27 - 19:32:45

Nästa vecka kör vi ! Då börjar jag och Sara på gym ! så den här veckan är det min sista tjockisvecka usch  hur fan ska jag klara mig ? :o



27 september 2010

2010-09-27 - 18:08:01
Inte långt kvar tills ja fyller nu hihi ;)

Skolan idag då, vi hade det riiiktigt riiiktigt kul vart mkt mkt skratt :D
Efter skolan fick jag lov att springa till bussen *jobbigt* haha ! hoppade iallafall av vid affären och där stog mamma och Lexie och vänta på mig :) mamma och jag sprang snabbt in i affären och köpte kladdkaka och munkar hihi ;) sen gick vi hem :) här hemma mumsa vi i oss alla onyttigheter höhö. sen har det inte hänt ett enda smack hihi :D
Sitter nu och kollar på Christine,  sköön brud det där haha ! Nu är jag helt plötsligt hemma själv haha ! syrran är i stallet och mamma och pappa är på väg till föräldrarmöte  =)
undrar om man ska ta sej en liten promenad ner till stan ? hmm nejj ja tror inte ja orkar. hahah !
vi hörs i kväll :D PUSS

26 september 2010

2010-09-26 - 19:23:28
Hej på er ! har ni haft en bra dag ?:)
jag har haft en riktig slappardag.. sköönt men ändå trist .
åkte till stallet vid 5 iallafall och tog hand om världens sötaste ponny =)<3  gick en liten promenad med honom :)
nu sitter jag och syster och kollar på någe skitprogram på MTV och väntar på att pappa ska komma hem från pizzerian hihi (a) ja måste verkligen börja träna !!!
nej nu kom han PUSSS HEJJJ

Utomlands !

2010-09-25 - 19:08:44
Jag blir så himmla demprimerad av det här vädret ! Ge mig sommar igen tack ?!
idag har det regnat och blåsigt hela dagen i ruttna Eskilstuna !!! Ja drömmer mig bort till Grekland,Thailand och L.A !jag vill åka iväg ett tag och glömma alla promblem och bara vara. ! hoppas jag kan åka utomlands nästa år. fast då blir det ju språkresa till London . jag hoppas verkligen !!!


DRÖMMER MIG BORT... VISST SER DET HÄRLIGT UT ?

25 september 2010

2010-09-25 - 15:32:33

Hej !
Idag vaknade jag på strålande humör, :) tog på mig ridkläderna direkt åt lite frukost och sen åkte vi till stallet hihi =) och sen när ja kom hem har jag inte gjort nånting:) Ikväll blir det en slappar kväll ska se massa filmer och äta lite godis ooops! träning nästa vecka! 
Sitter nu och kollar på Ensam mamma söker ! ja tycker faktiskt det är ett ganska bra program, men jag skulle aldrig anmäla mig sådär ?! eller som bonde söker fru ? jag skulle aldrig vilja hitta min man på det sättet ;) Pinsamt framför tv och allt haha ! det är ju en del som verkligen skämmer ut sig där också hmm !
Nej nu tror jag att ja ska gå och ta mig en liten macka min maaage skriiiiiiiiiiiiker :o
Puss på er !

Komentera mmeeera =)

24 september 2010

2010-09-24 - 21:28:29
Tjoo !
Idag hade jag praktik istallet mkt roligt =) vid halv 10 kommer en kille som knäcker rätt och blabla och såå. så när han hade behandlat 2 hästar så gick han över till min lilla hund Lexie.. hon har något problem med bakbena och häromdagen så ramla hon när hon gick och så :( så han fick iaf kolla på henne och då hade hennes bäckene hoppat snett typ..:( så han knäckte och hade sig och min lilla bebis var super duktig..=) så nu får hon iinte leka förns på Måndag och om det kommer tillbaka så måste hankomma direkt annars kanske hon aldrig blir bra :'(
Iaf.. istallet så har jag mååålat,tagit in och ut hästar,gett dom mat och maaassa mera :))) skööj !
Nu ikväll har jag varit med min bäääästavän sara :) <3 vi gjorde väll inte så mkt, gick på en liten promenad och kolla lite på IDOL =))
Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet och väntar på att folket i köket ska spela kort klart så ja kan vara med hahaha !!
_______________________
Satt nyss och kollade på www.kandisnytt.msn.se och såg att Lindsey Lohan ska tillbaka till fängelset ! man bah HALLÅ ! den flickan har verkligen förstört sig SJÄLV ! jag förstår inte hur en sån begåvad söt tjej kan hammna så snett ? jag glömmer aldrig när jag och syster sov över hos min farmor och farfar vi hyrde alltid Föräldrar fällan med Lindsey Lohan ! Jag älskar alla filmer hon är med i tex föräldrar fällan och Herbie fulltankad ! men jag lider verkligen med henne, hur gammal är hon egentligen ? 20-25? och hon har varit på fängelse rehab och gud vet allt ! nej ja vet verkligen inte varför jag sitter och skriver massa om henne. men hon var en förebild för mig (förut) innan hon vart såhär och ja tycker verkligen så synd om henne !!

Men nu ska jag spela kort :D pussssss hejjjj


Då hon var "normal" eller kan man säga så ? haha

22 september 2010

2010-09-22 - 19:49:10
hej på er! bloggade aldrig nånting igår men det var en jätte rolig dag ! =)

idag har jag varit  hemma från skolan usch ! har haft en sån huvudvärk så ja knappt kunde hålla ögona uppe det gillas inte  ! så den här dagen har ja bara legat i soffan och glott på tv. Sitter nu och pratar med bästavän på msn <3 och kollar på Simpson , och snart ärr det IDOl och sen glass hihihi :) <3

Puss hörs imorrn

Simpson!

2010-09-20 - 19:58:40
Tjooho ! har ni haft en bra dag ? Min har varit underbar . vart myyyccket skratt i skolan idag haha! Och jag blev faktiskt godkänd på ett engelska prov skööönt ! efter skolan så åkte mamma och jag till stallet, och fixade och donade där . sen åkte ja hem la mig i soffan och har nu typ nyss ätit .   Sitter nu och kollar på Simpson, kul program det där hihihi ;) imorrn efter skolan så ska jag sara och sara till ngn salladsbar och käka och sen hem till Sara och va där ett tag =)
Vi hörs imorrn PUSS !


MIN GAAAAAAALNA HUND ! :) <3

Skolan !

2010-09-20 - 07:21:04
Nu ska jag börja fixa mig inför skolan Usch ! Ska ta bussen om en halvtimma och ja sitter i morgonrock och blött hår.. hmm undrar hur detta kommer att sluta, vi hörs när jag kommer hem :) med biiiiilder för ja har hittat min kamerasladd WIHO :D

18 september 2010

2010-09-18 - 17:07:07
Tjaaa !!!
Bloggde aldrig nånting igår var typ aaas trött haha ;)  Kom hem från stallet vid 4, red ju igår på Figge gick kasst i början men sen så gick det såå jävla bra är grymt nöjd =) Ska rida han igen på söndag.
på kvällen hände iaf ingenting kollade på IDOL och sen kröp jag ner i sängen hihi.

Idag vakna ja halv 11 sköönt med sovmorgon =) åkte till stallet vid 11 , fixade lite där och tog sen in hästarna , I spöregn USCH ! Efter stallet så åkte ja och pappa och handla mat . och nu sitter jag i soffan och har ingenting att göra :( men ska gå och hjälpa mamma med maten , TacoLasange såå jävla gottt =D
Ikväll blir det att kolla på The Runways med Kristen Stewart och Dakota Fanning som har huvudrollerna.
vi hörs senare pusssss på er !!

Påmminelse till mig själv: Måste leta efter kamerasladden till datorn !

godnatt !

2010-09-16 - 21:31:58
Innan jag kryper ner i sängen så sitter jag nu i soffan och kollar på VMA 2010, (  video music awards) Älskar verkligen Ushers framträdande !! Början asså det är ju hur coolt som helst :D Älskar iallafall och kolla på massa galor och strunt haha ;)  DJn är ju för sööt också haha !
men nu ska jag sova tror jag haha , imorrn äre dags att "jobba" igen :) Puss ha det braa :)

Svar till Sara:
haha det hoppas jag med ;) <3 Kraaam på diiig


USHER !!! :D

16 september 2010

2010-09-16 - 19:52:22

hallo babes ;) Ni är nästan lika dåliga på att komentera som jag är att lägga upp bilder ! :( ändrig på det va ?:) alltid roligt att logga in på bloggen och det står att man har fått komentarer, och alltid roligt att cheka in någons blogg och så finns det massor av bilder eller hur ?:)

Hur har ni haft det idag iallafall ?:) jag har haft en toppen dag rent ut sagt !:) har ju praktik i stallet torsdagar och fredagar , så idag var ja i stallet från 7-3 . först så tog jag ut alla hästar och sen har ja mockat,krattat,gjort mat och massa mera saker :) fick även longera idag, och imorrn ska ja rida Figge och kanske en till häst :) Har ridit 1 gång efter ja ramla av ( på figge ) har ju ridit andra hästar också sen dess =) så vi får se hur det går imorrn, men det ska nog gå jätte bra eller vad tror ni ?;)
har nyss kollat klart på den nya Robin Hood filmen med russel Crowe och fan vad bra den va ! om ni inte har sett den så måste ni seee den :D
men nu ska jag leta lite efter min kamera sladd  innan IDOL så ja kan ladda upp massa biilder juuu ! :) ha det bra PUSS


Russel Crowe i Robin Hood
 
IDOL typ NU :)

14 september 2010

2010-09-14 - 21:26:22
Tjaa bloggen ! ;) Allt bra med er ? med mig är det väll lite sådär..! Har haft ont i huvudet och magen hela dagen , usch hoppas jag inte blir sjuk igen !
Idag var det iallafall skola som vanligt , hade sovmorgon idag så jag började 10 över 10 skönt :) skolan gick ruskigt snabbt , slutade 10 i 2 och tog bussen hem 5 i 2 .
här hemma gjorde jag typ ingenting , fast åkte senare till stallet och pussade på stooora figge :)
och sen när jag kom hem ååt jag och sen kollade jag på Idol , great !
har nyss duschat så nu blir det att kolla runt lite på nätet och sen hoppa i säng ! men vi hörs mera imorrnn PUSS

13 september

2010-09-13 - 19:13:41
nu måste jag börja ta tag i bloggningen igen ! går ju inte ha det såhär att man berättar allt man har gjort i veckan ? kommer ju knappt ihåg alltning själv hihi ;)

jag förlorade iaf i bowling i lördags. fy fan så surt det var hhaha. kom hem runt halv 11 och gick och la mig direkt:)
Igår (söndag) så åkte jag,mamma och pappa till mormor och morfar och fikade , och pappa hjälpte dom att laga någon lampa och medans han gjorde det så lekte jag kurragömma med Lexie haha , och så hade jag en boll och kasta med :) efter mormor och morfar så åkte vi till stallet :) och sen åkte pappa och jag till affären och handla mat medans mamma och Sara var kvar där, sen åkte vi och hämta dom , och sen släääängde jag mig i duschen när jag kom hem för vi skulle till en krog och kolla på en kompis som är med i Ensam mamma söker ! så vi käka mat där och kolla på det i storbildstv :) ( vart väääldigt mkt skratt när programmet börja)
Sen när vi kom hem så kolla ja på filmen Mamma Mia ! Såå coolt att Abba har lyckats så stort eller hur ? massa musikaler och en film efter dom, men låtarna är ju bra så det förvånar mig inte =)

Idag (måndag) så var det skola igen blä ! men det var faktiskt roligt och jag fick veta resultatet på mitt matteprov och jag fick Godkänt :D jag har fan aldrig fått godkänt på ett matteprov förut så ja är grymt glad ! :)
efter skolan så gick jag och mamma till badhuset och bubbla pool :)) jätte skönt !
Nu har jag precis kommit hem från stallet Figge var piiiigggg ! skulle ha gått en promenad med han men det gick inte så bra haha ;) han var fööööör pigg !
nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten :) det blir våfflor hihi =) Pusss hejjj <3

ARG !

2010-09-11 - 14:48:51
Usch och fy vad ja är arg !! jag har tappat bort min kamerasladd MORR !

Idag var det iallafall hundklubben och det gick väll sådär , lexie ska ju fan leka med alla hundar ! Suck .
men annars gick det jätte bra =) sen skulle vi va med på hund race men hon var tydligen för ung? haha.
Nu ligger hon iallfall i soffan breve mig och sover hihi ;)
snart ska jag börja städa mitt rum och sen duscha och fixa mig och sen vid 7 tror jag ? så ska vi ner till stan och bowla :) Fun !

Pusshejjj

10 september 2010

2010-09-10 - 20:49:22

Tjoo ! allt bra med er ? med mig äre toppen , fast trött som bara faan ;)
har ju inte bloggat sen i tisdags så jag berättar lite om onsdag,torsdag och fredag nu hihi.

Onsdag: Då vare skola , bläää, gjorde årets första matteprov och det gick väll sådär, är inte klar än men ska göra klart på måndag ( i think) annars gick dagen riktigt fort och jag gick på stan med mamma efteråt och hon bjöd mig på mat hihi =) sen på eftermiddagen så åkte vi till stallet :)

Torsdags: Igår hade jag praktik i stallet, det gick jätte bra men jag var lagom trött när jag kom hem haha ;) Lexie  var med också från 7-3 så hon var jätte trött var ju lixom 6 hundar i stallet och dom racea runt i stallet hela dagen haha =)

Fredag: Idag var det praktik igen :) Målade idag, och fixade lite i ridhuset, och massa annat ! super kuldag :) men är suuuper trött nu haha så ska gå och sova efter Idol , tänkte se Pirates of the caribien som går på tv ikväll men jag orkar verkligen inte ! ska ju upp ändå ganska tidigt imorgon ska ju vara på hundklubben halva dagen , och sen stallet och sen på kvällen så ska jag och familjen bowla med några kompisar trevligt trevligt :)

Nejj nu ska jag kolla runt lite , kolla klart på Idol , och sen duscha :))
Imorgon kmr det bilder har inte hunnit lägga in dom på datorn än :(

dåligt minne ?

2010-09-07 - 21:38:29
Hejj igen :) hoppas ni har haft en bra dag för det har iallafall jag haft ;)
Ska berätta lite om gårdagen för er , så snäll som jag är :) Vaknade på morgonen och mådde allmänt skit  så jag åkte inte till skolan! har ju varit sjuk typ hela helgen och det forsatte tydligen på måndagen också SUCK !
men mådde lite bättre på eftermiddagen så jag åkte till stallet och kollade när syster red , figge var piigggg ! :)

Idag åkte jag till skolan "good girl" (som min lärare säger haha )  och jag var duktig och gick upp halv 7 för jag skulle duscha först, men sen när jag står i duschen så kmr jag på att jag har sovmorgon till 10 över 10 ! tror ni jag vart sur eller ?dåligt minne. så jag gick och la mig sen 1timma och sen gick jag upp och fixa mig och tog bussen till skolan =) först hade vi matte är klar med första kapitlet nu så imorrn blir det prov blööö men det går nog bra hhihi =) och sen vare lunch men jag och sara gick till Donken och köpte cheeseburgare(a) och sen hade vi svenska och sen engelska :) och allt gick jätte bra =)
Efter skolan så åkte jag hem och sen vidare till tunapark med min kära mamma :) köpte en halsduk bara från Gina Tricot (bild kmr)
Just ja idag börja ju IDOL också, och det är lika bra som alltid :D Men sitter nu och kollar på Fotboll och jag tror Sverige kommer att vinna !! =D 5-0 lixom haha ;) 
Imorgon blire skola och sen stallet , men vi hörs imorrn PUSS HEJJ !

Förlåt föör låångt inlägg

Dålig upptadering...

2010-09-06 - 22:42:24
Dålig upptadering idag, men jag bloggar mera imorgon , sitter och kollar på film just nu :) A lot like Love =)  tror jag den heter.
men tänkte bara skriva lite så ni tror inte tror att ja har glömt bort mina läsare ;)

KOmentera meeerraaa :D<3

Det gick super :)

2010-09-05 - 22:27:00
Hundklubben gick suuper :) lexie var superduktig och jag är en väldigt stolt mamma ;) haha !
Nu på kvällen har jag varit ute och gått med en gammal klasskompis :) vi var ute i en timma och bara gick och snackade skit =)

nej nu ska jag duscha och sen gå och sova PUSSHEJJJ <3

5 september 2010

2010-09-05 - 15:15:31
Tjoo ! idag har det inte hänt så mycket , har varit i stallet en snabbis och nu sitter jag i soffan och kollar på reprisen på Fångarna på fortet :) Snart  ska jag,mamma,pappa till Max och äta hamburgare :) och  sen ska vi vidare till hundklubben :) jag och Lexie börjar ju skolan idag ju haha, vi kommer verkligen att skämma ut oss, menmen vi är ju där för att lära oss eller hur ?;)
jag bloggar när jag kommer hem så får ni veta hur det har gått ;) puss hejj


Lexies första koppelpromenad :) <3

3 september 2010

2010-09-03 - 17:14:06
Tjoo ! allt bra med er ? med mig är det Bläääooåå ! jag har ont i huvudet , ont i halsen och snoret bara forsar  hatar verkligen att vara förskyld !:( 
 
igår kom Sara till mig :) vi hade massa skojj och hon sov även här :) imorse gick vi upp klockan 6 fyfan !
sen åkte vi till skolan halv 9 och sen vidare till skolan :) Idag hade vi Skolfoto !! FYFAN säger jag bara. men ajja det blir nog bra hahahah !!
Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och mår aaaaaaaaaaasdåligt !
nejjj hejjdå vi hörs :)



Du är det bästa som har hänt mig <3

2 september 2010

2010-09-02 - 19:22:59
Hejj ! allt bra med er ? med mig är det bra, fast jag tror jag håller på att bli sjuk :( har jätte ont i halsen och den är helt svullen ?:o Läskigt!!
Idag har jag haft praktik i stallet , var jätte kul =) har vattnat ridhuset,krattat,mockat,tagit ut hästar och massa andra saker =)
Nu sitter jag i soffan i Pyamas och är heeeelt slut ! Men snart kommer Sara:) hon ska sova här inatt och så ska vi fixa oss tillsammans imorrn för vi har skolfoto , blää jag verkligen hatar skolfoto man blir alltid så jäääävla dålig på det fotot !! nej nu ska jag gå och städa rummet och sen dricka lite te :) vi hörs mera imorrn Pussssssss ! :)<3

1 September 2010

2010-09-01 - 18:12:44
Ojj nu är det höst på riktigt ! Månad september nu ju.. ! saknar redan sommaren.
Igår var det skola och sen var jag och Sara ett tag på stan och träffa lite folk, och sen drog vi vidare hem till mig och sen till stallet =) sen kollade vi på Fångarna på fortet när vi kom hem :) och sen åkte hon hem , tack för en suuuuuuper rolig dag :)<3
idag var det skola igen, och sen efter skolan så åkte jag och pappa till stallet :) kom hem därifrån för ngn timma sen haha :) Imorgon är det inte skola för mig ;) jag har faktiskt Praktik :D I stallet =) Kommer  bli grryymt kul :)
kommer antagligen ha med mig kameran ;) <3
Nu ska jag kolla runt på facebook och sen äta men vi hörs mera imorrn PUSS =D
RSS 2.0