Bio ikväll !

2010-06-30 - 18:06:12
Hejjj på er :) Idag har det varit en äcklig men bra dag haha ;) har städat en lägenhet med resten av gänget, och mer behöver vi inte säga om det haha ! förutom att klantiga jag häller vatten över hela golvet.. mm lyckat !!
När jag kom hem från jobbet så slängde jag mig in i duschen och duschade bort all äcklig lukt, så nu är jag ren och fräsch igen =)
Ikväll blir det att se den efterlängtade Eclipse ! :D :D Kommer bli sjukt bra ! Har längtat massor hihi, men Eclipse boken är inte direkt min favorit men det blir nog bra ändå =D
Nu ska jag gå och fixa mig lite, välja kläder för ikv osv... hittar ingenting i mitt rum sen jag städade =(
Vi hörs senare ikväll eller imorgon :)
Pusss

29 Juni 2010

2010-06-29 - 22:04:58
Ojjjj ojjjj, har inte bloggat på 5 dagar, hur har ni stått ut ?;) but now im back !
tänkte ta allt från i fredags så nu blire mkt bloggning här innan sängdags..

Fredag(midsommar). Ojj jag har nästan glömt bort vad jag gjorde men, var i borsökna en stund, och sen åkte jag till farmor där kusinerna var :) Åkte hem runt 11 eftersom Lexie kan ju int vara hemma så länge själv. Och när jag kom hem såå satte jag på en film Marley and Me, och fan vad bra den var =) Satt och grina här för mig själv haha, gick och la mig runt 2 iaf..

Lördags. kommer jag inte vad jag gjrode så vi hoppar den dagen haha .

Söndags. Ojj i söndags hände det mycket, först smsar emma mig runt 10 och frågar  om vi skulle åka och bada och sola , och självklart så sa jag ja =) runt 12 kom hon och hämta mig på moppen sen åkte vi till farmor och bada och soola och spelade fotboll,badminton och hade vattenkrig med Markus haha, och senare på kvällen såå vart det att vi 3 var ute och käka på Ming Palace :) har nog aldrig garvat så mkt hahahaha !

Måndags. I igår så skulle jag jobba men jag mådde så jävla illa efter ming palace, så jag stannade faktiskt hemma USCH. men senare på dagen så mådde jag bättre, så då ringde jag ellen och vi gick ut på en långpromenad med hundarna och sen gick vi hem till mig och bada i poolen , sköööönt :)

Tisdags. Idag så var jag faktiskt på jobbet :) Skönt att det bara är den här veckan och nästa vecka kvar :)) kommer bli såjävla skööönt :) sen efter jobbet så har jag inte gjort ett smack , skönt va?
Men nu ska jag gå och sooovva, får väll se om det kommer ett blogginlägg imorrn :)

Puss hejjjj sov gotttt

24 Juni 2010

2010-06-24 - 20:09:43
Ojj jag har inte bloggat på nästan en vecka, längsta uppehållet jag har haft va?
Men iallfalll hur är det med er?:) Jag är heeeelt slut, har ju jobbat hela veckan, förutom imorrn då, då det är midsommar och då är jag ledig ! =) Skönt att sova ut, har ju gått upp 6 varje dag nu.
Men Känns ändå skönt att halva jobbartiden har gått =)
Eftersom syrran är på Öland så har jag  hand om Figge den här veckan, men var stallledig idag och igår:P
I Måndags så red Ellen ner till sjön med Figge och jag,Lexie och kameran hängde med, så kommer nog bilder imorrn =) Igår kom Emma också förbi en liten stund och visa upp sin moppe, hon har ju äntligen klarat moppekortet :))
Idag var det jobb igen, men slutade 2 idag skönt :) Runt halv 3 så kom Emma hit, och vi tog moppen till farmor och skulle bada och sola, men solen gick precis igen typ när vi kom dit =( Så vi doppa oss bara till axlarna sen åkte vi moppe hem igen :) Och Emma är GALEN när hon kör moppe haha, men klart roligaste mopperesan ;)
Imorgon är det midsommar och jag är som sagt ledig hela dagen , skönt :) Är hemma själv också hela kvällen ,=) Älskar att vara hemma själv på kvällarna haha :O
Nej nu ropar mamma att jag måste komma, jag hoppas vi hörs imorgon haha ;) Pusss Hejjjj, lhoppas ni fattar mitt röriga bloggande

18 Juni 2010

2010-06-18 - 22:56:27
Tjoooho , allt bra med er?

Idag vart det ingen jobbardag heller..! Men på måndag så kör jag igång igen:) Idag har jag varit i stallet , läääänge sen , och jag tror nog Figge har saknat miig liiite? för han var jätte gosig och bufflig hihi, men han är alltid det =( 
Efter stallet har det inte hänt nååååånting , sköööönt =)  Är hemma själv just nu.. sitter och kollar på Rush Hour (äääääälskar filmen) men nu börjar det bli mörkt i huset så nu är det dags att gå och tända alla lampor i huset. är bara tv:n och datan som lyser :o sen måste jag gå kvällspromenaden med lexie också =) Imorgon kommer det nog en hel del bilder på henne, ska träna hela dagen är mina planer iallafall , och sen om det är fint väder , så ska jag helt klart sola och bada =)
nejj nu ska jag gå tända lamporna :) Hörs imorgon :)


Världens bästa häst <3

17 Juni 2010

2010-06-17 - 20:42:11
Har inte bloggat sen i måndags kväll.. så ska väll ta veckan lite snabbt nu =)

I tisdags så var det jobb igen =( gick  runt och krattade gräs och löv hela dagen typ, booring.
När jag kom hem så åkte jag till farmor där kusinerna var ,:) gick ner till stranden och badade Lexie=)

I Onsdags (igår) så var jag hemma, sjuk. så det hände typ ingenting alls igår.. men på kvällen var det ännu ett spännande avsnitt av Grey's Anatomy, helvete vad bra avsnitt !:D

Idag (torsdag) så var jag hemma igen. har spelat lite kubb med syrran,mamma och becka:) och sen har jag bara kollat på tv. sitter nu och kollar på fotbollen :) och ska snart gå ut med hunden och sen duscha, sen kolla film , som går på kanal 6 På smällen. har sett den 1 gång förut och den är riktigt bra =)
nej nu ska jag gå ut med lexie pusss hejjj =) Imorgon blir det jobb (hoppas jag) så det blir ingen bloggning på dagen :)

Pusss

Jag kommer drömma mardrömmar om ogräs!

2010-06-14 - 20:47:13
Idag var det första jobbardagen (Y) Man var ju inte liiite seg imorse när man skulle gå upp? och imorgon börjar ja 7, började 8 idag:)  först var det typ information om alltning och jag hade typ panik när jag kom dit, för ja var den enda tjejen med massa killar, men sen till slut så kom det en tjej till :) men hela jobbargänget var helt okej=), men iallafall efter informationen så  åkte vi och shoppa arbetskläder ;) och sen var det bara att sätta igång att jobba.. har typ rensat ogräs och klippt löv från träden , kul va? haha eller inte.. Är helt slut nu.  Ska jobba där i 4veckor och sen ska jag och familjen dra till London =) fan vad skköönt :)
Sitter nu (helt död) i soffan och kollar på finalen i Top Model , jag hoppas verkligen Nicole vinner.
Nu vet jag inte vad ja ska skriva mera så jag säger väll såhär : vi hörs imorgon pusss och godnatt :D wiiiiierd inlägg men whatever :D

Tjoo !

2010-06-12 - 19:30:12

Tjoo igen, orkade inte blogga efter ja kom hem efter stallet (A) men ja tänkte berätta om torsdagen(avslutningen)
Tog bussen till stan med mamma runt 1, köpte blommor och godis till världens bästa lärare :D i skolan fika vi och tog emot betyg och tog kort osv :) Här hemma så käka vi tååårta, och sen vidare till Dannes Bar och käka tacobuffe och helvete vad äckligt vad det va haha:O så åt typ bara sallad (Y)
Igår, hände det inte alls mkt :)möblerade om rummet :Dmen på kvällen åkte vi och köpte kiina mat :) och hyrde 2filmer TimberFalls och Dead Meat. TimberFalls var faktiskt bra, har ju typ sett början 3ggr på voddler men sen så börja det hacka(Y) men nu äntligen kunde vi se klart den, den var bra men grymt irreterande och spännande haha , rekomenderas att ses :) Dead meat haha ja vad kan man säga om den? vi såg inte ens klart den, vi satt och ASGARVA haha !
Idag så har jag varit i stallet och sen ikväll blire att vara med syrran och hennes kompisar :) Nu ska jag dra puusss hejjj

Så såg jag ut på skolavslutningen ;) ser ut som ja har värsta fettobena men nej det har jag inte ;)

Hahaha HAppyfaace ;)

Mamma bakade vääärldens godaste tååårta:D

12 Juni 2010

2010-06-12 - 13:00:57
Mooot stallet i det här skiitvädret ! hörs när jag kommer hem :)

Skolavslutning idaaag :D

2010-06-10 - 10:58:20
WOOHO Idag slutar jag högstadiet, asså wow, jag trodde fan jag aldrig skulle klara av det, med allt jag har varit med om... blivit mobbad,legat på sjukhuset och ja allt det där som har hänt...! men jag skulle aldrig ha klarat av det om det inte vore för dom bästa (ni vet vilka ni är <3)
Nu ska jag iaf gå och fixa mig osv.. och sen blir det att åka till slottsskolan för SISTA Gången :D HAPPY!
Får se om jag bloggar mera ikväll, ska ju fiiiiiiiiiiiira hahahaha :)

Pussss på er

Kolmården 2010

2010-06-10 - 10:44:15


















sorryy...

2010-06-09 - 20:54:30
Men det kommer inga bilder idag :( Men imorgon I Promise :D
Är iaf skiiit trött , så jag bloggar mera imorgon när jag vaknar och då kmr bilderna =) börjar ju 3 så,så ja ska nog hinna lägga in ett par inlägg och massa bilder, har typ tagit 200 kort :o hahahah

Nu blire Grey's Anatomy och sen säägen :) vii hörs imorgon :)

Kolmården idaag :D

2010-06-09 - 06:57:12

Godmorgon :) Sovit gott? det har jag trots alla konstiga drömmar haha ;)
Vaknade kvart över 5 idag , men gick upp 6 ist haha. Så har gått ut med hunden och nu sitter  jag i soffan och kollar på MTV och äter frukost :) men måste gå och fixa mig snart :O drar ju om en halvtimma.
Men bilder kommer ikv , I promise ;)

8 Juni 2010

2010-06-08 - 21:52:03
Bloggade aldrig igår, men var iallafall ledig från skolan skööönt =) Gick ut på en långpromenad med Lexie och sen på kvällen var det stallet som stog på schemat =) så såg iallafall min dag uut :)

idag var det skola fick sluta vid 12. har ju ändå inget att göra i skolan såå :) men sen så har det vill inte hänt så mycket, har sovit typ hela eftermiddagen mådde skit dåligt.. men sen åkte jag med pappa och handla iaf :)

Imorgon ska jag och resten av klassen till Kolmården :) Och kameran är självklart med , så det kommer nog bilder imorgon :)
Nu ska jag ut med Hunden vi hörs när vi hörs ;)

Pussss

6 Juni 2010

2010-06-06 - 18:27:29
Tjoo hur har ni det i värmen ?;) Jag har det super har badat som fan:)
Igår (lördags) så var jag och familjen iväg hos ngr kompisar och grilla och spelade kubb och såå :) men mådde illa ¨på kvällen så gick hem ganska tidigt.. Så ja la mig i soffan och kolla på panic Room , braa film =)

Idag har jag verkligen sovit ut, vaknade halv 1 typ, och så har jag hunnit med att gå ut med hunden,ätit, haft vattenkrig och badat med Ellen haha:) Kommer typ nýss ut ur duschen så sitter här nere i källaren och spelar hög musik , ska snart äta =)

Asså jag vet att jag tjatar (lite) men på torsdag så slutar jag 9an :D Fan vad skönt jag klarade högstadiet, med alla motgångar jag har haft...! Men jag klarade det :D Stolt som fan =D

Nejj nu ska jag dra och käka puss hejjj

4 Juni 2010

2010-06-04 - 14:54:37
Tjooo :)
Bloggade aldrig nånting igår, men det förstår ni väll varför ?;) Det var ju en Underbar dag :D
Så först var det stallet, red Figge , sen hem byta om till bikini, sooooola, sen baaaada =) sen senare på kvällen åkte vi till veterinären och vaccinerade Lexie :) Gick mkt bra =)

Idag är det myyyycket fint väder, men det blåser kallt =( Blää.
Idag var jag iallafall hemma från skolan, hade så jävla ont i knäna. Men hängde iaf med mamma och pappa och handla lite,lämmnade tillbaka ett koppel till lexie, och så hämta jag ngr tabletter på apoteket.
Nu har jag iaf färgat håret BRUNT igen :D:D Skit snyggt =) Kommer bilder idag eller imorrn =)
Och nu sitter jag i köket och kollar när mamma färgar systers hår, och lyssnar på Musik =)
Blir nog ut och springa ikv,, om knävärken går över :)
Nejj nu ska jag kolla runt på nätet :) Pusss

vaaaaaaaaaarmt !:D

2010-06-02 - 17:48:08
Fyfan vad varmt det äär :) Ska nog smsa Ellen och fråga om hon ska komma över och bada :) Haha.
Har hunnit varit ute  på en långpromenad sen jag bloggade sist, så nu är både Lexie och jag tröötta haha.
ikväll är ju planerna att gå ner till pizzerian med mamma och syster , och sen kolla på Grey's Anatomy =)
men nu ska jag gå och ladda kameran vi hörs senare (kanske)

2 Juni 2010

2010-06-02 - 14:14:29

2 Juni redan , inte långt kvar till skolavslutningen :D

Idag har det inte hänt så mycket :) jag och mamma har käkat glass haha, busat med Lexie och kollat på tv ;)och ikväll blir det att gå ner till pizzerian men mamma och syrran ;)
men Nu sitter jag i allafall och kollar på Eurovision songcontest, såg ju aldrig det i lördags, eftersom Sverige inte var med :(
Men nu sitter jag iallafall och kollar på reprisen, jag tycker det har varit ganska bra låtar det här året, lite mer seriösare kanske? är iallafall Danmark nu (Y) bra låt, och bra land ;) Är ju lite dansk hihi, det visste ni inte va?;)
Men jag tycker nog iallfall rätt vann Lena från Tyskland, hon hade sån cool och annorlunda röst =D
Ja och stackars Spanien som fick ännu en dansare ;) kom ju en en kille och dansa med alla clowner, så nu sjunger spanien om haha, men jaa han gör det inte bättre ändå;)
Nej nu lovar jag att inte prata någe mer om Eurovision songcontest,;)

Har märkt att bloggen har bliiivit tråkig, inga bilder ju?:O Men idag tänkte jag faktiskt ta massa bilder eftersom det är Underbart väder , men såklart dog batteriet :( så här kmr det några gammla bilder.


2år sen typ :O

Syster jag älskar dig <3

HAHA typ 2 år sedan, <3

Typ förra sommaren ;)

Ajja vi hörs senare =D Puss

Lady GaGa!

2010-06-01 - 16:37:31
Nu är det Lady GaGa som spelas i högtalarna, ääälskar hennes musik !  Fan vad jag ångrar att jag aldrig åkte och kolla när hon var i Stockholm:(

har iallafall varit hemma ett tag nu, mamma kom och hämta mig på moppen hihi. Skolan gick ruskigt foort =)
Gjorde mitt sista prov nu i 9an, det gick ganska bra faktiskt :)
Idag blir det nog att ååka till stallet =) Men vi får se :) Ikväll är det säsongsavlslutning i Desperate Housewives också :( haha.
Nejj nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag ska väll hitta på ngt vettigt=)
Puss hejj :)


COOL!

1 JUNI 2010

2010-06-01 - 07:36:32
Asså shiiiit det är redan 1 JUNI :D Och nästa torsdag är det skolavslutning asså shiiiiet =D HAPPYFACE!

Ajja har ni sovit gott? det har jag ,sov som en stock (Y) Gick upp halv 7 och gick ut med Lexie, sen har jag duschat och ätit frukost och nu är klockan 20 i 8 så ska väll ta och gå och fixa mig......Snart ;) har ingen aning om vad jag ska ha på mig ens :O Haha !  Gaaah jag blir galen på Lexie , hon står och skäller på ett skåp där hon ser sin egna spegelbild (Y) Haha.

nejj förlåt men nu måste jag faktiskt dra ;) vii höörs när jag kommer hem :) Pusss
RSS 2.0