Fest ;)

2010-01-29 - 18:28:20
Idag var det skola då , var faktiskt ganska skojjsigt ;) Med alla fantastiska vänner så går skoldagarna underbart snabbt ;)
Just nu så sitter jag på golvet i vardagsrummet med Emma och syster , hööögmusik på och väntar på allt folk :)
Kommer bli en niiice kväll, kommer bilder helt klart (Y) Nej nu ska ja visa emma en sak på Facebook ;)
Puuusss Linda

28 januari

2010-01-28 - 14:52:35
Vart inge mer inlägg igår , försökte blogga från mobilen igår när jag var på sjukhuset men det gick typ inte haha fatta ingenting ;)
Men att ta sprutorna gick iallafall bra , kom väll lite tårar och lite skrik hihi , men det gjorde skit ont !
Åkte taxi hem också hihi , lyyyx(Y)
Resten av dagen spenderades i soffan , och kolla tv , och på kvällen köpte min pappa en Ben&Jerrys till mig hihi så himmla gott !

Idag har det inte hänt nånting alls , suttit och kollat på tv , sjungit lite och nu sitter jag och lyssnar på högmusik och snart ska ja börja städa :(
Ska fråga pappa när han kommer hem om vi kan åka till tunapark och köpa en sak ,;) så slipper jag göra det imorgon efter skolan :)

Pusss Linda

Godmorgon !

2010-01-27 - 08:31:43

Godmorgon , hoppas ni har sovit gott för det har jag iallafall gjort ! :)
Idag är det sjukhuset och sprutor som gäller usch :/
Men familjen får vara min slav idag , får ju inte röra mig idag och sen imorgon så får jag väll röra mig lite, så det blir ingen skola för mig idag och imorgon :(
Nejj nu måste jag fixa mig :o bussen går om en halvtimma typ och ja sitter i pymas :O
Bloggar mera senare ;)
Pusss Linda


HATAR sprutor :(

Godnatt..

2010-01-26 - 22:56:33
..... Vi hörs imorgon!
Sov gott :)
Pusss Linda

Dålig upptadering , Låångt inlägg ! ;)

2010-01-26 - 22:02:45
Har inte bloggat sen i söndags morgon men jag har faktiskt inte haft lust.
I Måndags var jag iallafall ledig för vi hade öppet hus i lördags så då var vi lediga i måndags, så jag och mamma drog ner till stan och gick och och kolla i olika frisörsalogner och kollade om dom hade tid, fick en tid på Sax&Kam fan vad bra dom var där ! Var ju första gången jag var där och är riktigt nöjd, så jag kommer nog gå dit flera gånger ! :) Köpte även en tröja ( lägger kanske upp den på bloggen sen )
Mötte Anna på stan och vi gick till Mc Donalds ;) Och sen drog jag och mamma vidare till Limpan och fika och snacka om fredag och så :) Sen kom pappa och hämta oss sen hände det inte så mycket hammna i min kära soffa !

idag så tog jag en kvart sovmorgon för jag skulle få skjuts av pappa till skolan , riktigt skönt att inte åka buss ! :) Längtar till våren för då kan man ju åka moppe !:)
Skolan var seg som vanligt, men vi fick sluta en timma tidigare ! :) Aaas sköönt =)
Efter skolan så hängde jag med kompisarna till Mc donalds haha tjockis vafan!:D ätit där 2 dagar irad nu haha :(
Fick skjuts av pappa hem .. så ingen bussresa för mig idag wiiho ! :D
När jag kom hem så bytte jag om och sen vidare till stallet ! :) Fixade där och kollade när syrran red Figge :)
Sen har jag inte gjort så mycket .
Just ja , har valt gymnasieval nu.
1.Musik på Eskil
2.Hälsa,Kroppsvård på Eskil
3.Media på Eskil
4.Sam-Social på Eskil
Vill bara gå på Eskil som ni märker hihi ;)

Imorgon blir det läkaren också , ska få kortison sprutor i knäna nu.. ajjajj har gjort det förut och det gör så ooont :( men ajja !
nejj nu känns det som ja har skrivit as mycket men ja varna er iallafall ;)
Bloggar nog mera imorgon :)

Pusss Linda

Hemma !

2010-01-24 - 08:31:35

Pappa kom och hämta mig och Emma klockan 07.15 typ, Veronika och Sara sov nog väldigt djupt för dom hörde inte när vi sa hejdå , och när vi gick haha !
Men iallafall vi skjutsa hem Emma, och sen när jag kom hem så har ja bara legat i soffan och kollar på tv, sov typ 40 minuter inatt ?! Men om jag går och lägger mig nu har ja en känsla av att jag inte kommer kunna sova ikväll :/
Tror jag ska gå och ta något och äta är jätte hungrig åt nästan ingenting igår :O Eller så väntar jag med att äta tills mamma kommer hem från jobbet så får man sällskap ? haha nejj jag har ingen aning tror jag ska gå och fixa lite frukost nu ,och forsätta kolla på tv ! :)
Ja mina ipren är slut nu också kanske inte så intressant och veta , men det var en liten påminelse till mig själv också så jag kommer ihåg att påminna pappa om att han ska köpa mera.
nejj nu ska jag gå och äta lite frukost för typ 10000 ggn haha.
Pusss Linda

24 januari

2010-01-24 - 02:56:05
Klockan är 02.49 och jag kan inte sova för mina jäävla knän värker !! BLIR GALEN ! men har iallafall tagit två ipren så det borde lunga ner sig snart tycker man ju ! så jag sitter vid veronikas mini data som man knappt ser tangenterna på haha medans dom ligger och snarkar i sängen haha.
Nog snackat om sova och knäna ska berätta lite om kvällen nu !:)
Emma kom till mig runt halv 7 och vid 7 åkte vi vidare till Veronika bor !:)
Vi har spelat band hero och helvete vad kul det var hihi (a) och sen har vi mest pratat , varit ute och lyssnat på hög musik , underbart !
Vi kollade typ nyss på en skräckfilm Boogeyman 3 den var helt wiiiierd haha, och sen när den är slut så hör man veronika och sara ligga och snarka haha.
har ingen aning om vad jag ska göra nu vid datan  , tillbaka till sängen vill jag iallafall inte , kommer väll bara börja gråta eller någe sånt ? nejj jag sitter kvar vid datan haha ;)
Bloggar mera senare under dagen blir det ju haha , om ja inte bloggar innan ja går och lägger mig, för sova ska jag , men kanske inte just nu :(
Puusss Linda

23 januari

2010-01-23 - 18:28:00

Idag vaknade man 20 i 1 skööönt :D gick och la mig runt 3 på natten för jag skulle kolla på någon  gala men den var lite seg så jag kröp ner i sängen och somna. runt 2 åkte jag till stallet sköönt , har ju inte varit  där på hela veckan så det var lite roligt :) Hängde med syrran när hon skritta ut på våran häst Figge ;) och det gick massa bra ! =)
kom hem runt 4 kanske och då har jag bara suttit vid min kära data hihi !
Ikväll blir det Veronika,Sara och Emma också , får se om jag och Emma sover kvar beror på om vi får skjuts hem haha. Nejj nu ska jag nog gå och fixa i ordning miig ,bloggar nog mera senare fast hos Veronika då ;)
Puss LindaHihi fick bli en bild från i sommras , jag,veronika och Sara , och fråga mig inte vad jag för det vet ja inte själv haha , visar väll vero något typ upp med foten och klappa kan du det ? ;) haha

22 januari

2010-01-22 - 19:29:58

På min data så stog det att det var den 21 januari , men så kollade jag på min mobil nu och det stog 22 januari, så det är den 22 januari idag och inte 21 januari haha ;) så jag skrev fel i det förra inlägget min data ljög :(
Blir kanske ett till inlägg sen :)<3
Puss Linda

21 januari

2010-01-22 - 18:30:37
Ojj har inte bloggat på typ 2 dagar , men nu är jag tillbaka ! :)
Ja har  varit hemma från skolan hela veckan för jag har haft ont i knäna :(
men nästa vecka då jävlar ! På måndag är jag ledig, och då blir det kanske att besöka  frisörn och sen på torsdag ska jag och några kompisar vara med på en dag i Sankt eskil och kolla på Estetiska musik :) Kommer nog bli massa skojsigt ;)
I kväll blir det att sitta i soffan och kolla på Let's Dance :)
nejj jag vet faktiskt inte  vad jag ska skriva mer, blev ett kort och dåligt inlägg haha ;)
Pusss Linda

19 januari

2010-01-19 - 14:52:35

Blev att vara hemma från skolan idag med:( men i morgon så ska jag gå ! :)
Vaknade runt 12 idag och har suttit i min älskade soffa , och kollat på tv och just nu sitter jag och syrrans kompisar och kollar på Dead Silence usch jag hatar den här filmen :( Så jag sitter vid datan istället haha.
Idag händer det nog inte så mycket ska kanske hänga med till Tuna Park eftersom jag ska till skolan i morgon :)
nejj nu ska jag nog kolla klart på filmen haha :(
Bloggar kanske mera senare.
Pusss Linda

PANIK!

2010-01-18 - 23:25:55
Nu börjar Paniken komma, den 27 januari ska det vara klart med gymnasium val och jag har panik !
Har tänkt Estetiska Musik på Eskil och Stylist på Real gymnasiumet.. men då måste jag pendla till västerås varje dag och jag vet inte om jag har sån stor lust med det :/ Men ska prata med någon studievägledare på torsdag hoppas jag och så ska jag prata med mina föräldrar... tänk om jag inte hinner ?:o vad händer då? gå IV nejj tack ?! Inte för att det är något fel med att gå där..
och med mina betyg, shiiit jah hoppas ja kommer in på någon linje överhuvudtaget ! så plugg, plugg,plugg,plugg !!
Nog om snack om skolan..

Ska snart sova , så får vi se om det blir skola imorgon eller inte.. har fortfarande jävligt ont !

Emma försökte fixa header till mig på bloggen men det funka inte :o
Nejj nu måste jag soova , godnatt på er !

Puss Linda

18 januari

2010-01-18 - 16:53:28
Vart inget mera blogginlägg igår , men gårdagen var massa skojj !:)
men senare på kvällen så börja knäna göra ont :/

Vaknade i morse med en förjävlig knä-värk :( Så jag stannade hemma idag , men min snälla pappa ringde till sjukhuset och bad om en tid för kortisonspruta (stavning?)i knäna så då blir det "bättre" igen :) så man kan gå till skolan och gå överhuvudtaget ! Så vi får väll se när jag får en tid , jag hoppas det blir på en fredag iallafall då man måste ligga stilla dagen efter typ ..
men imorgon så får vi hopppas att jag kan gå till skolan !
Just  nu så sitter jag nerbäddad i min kära lilla soffa med datan i knät och kollar på Top Model.
nej nu är det utslagningen på top model så nu måste jag kolla vem som åker ut haha .
Bloggar kanske mera senare :)

Pusss Linda

17 januari

2010-01-17 - 13:34:44
Vart inge mer inlägg igår, men Veronika och Sara kom till mig iallafall , och vi hade massa skojj :D vart mycket dans och skratt ! Lite senare kom Emma,matilda och Amanda tror ja dom  hette (a) så då vart det prat :)
gick och la mig runt 3 på nattenn :)

idag så vaknade jag runt 12 , kolla på tv och åt frukost, snart kommer Sara till mig och vi ska dra vidare till stallet :D Jag ska rida lite och sen efter stallet så får vi se vad som händer ! :)
nejj nu kommer snart sara och jag sitter fortfarande i Pyamas :o ska gå och ta på mig kläder nu haha ;)
bloggar mera senare !
Pusss Linda

16 januari

2010-01-16 - 16:10:43
Hemma från stallet nu :) Gick en promenad med syrran,figge och Oskar :)<3 myyysigt ! kommer bilder senare ,när jag orkar lägga in dom från mobilen ;)
Nu lyssnar jag iaf på musik , älskar spotify måste jag bara säga ! haha fast reklamen kan man väll skippa ?;)
Ska äta snart och sen höra av mig till Sara och Veronika och kolla om dom ville komma eller inte <3
Har inte så mycket att skriva JUST NU men bloggar nog senare när jag har lite mera att skriva, och så får vi se om jag har lagt in bilderna på datan så kommer dom upp på bloggen oxå !
Puss Linda

16 januari

2010-01-16 - 12:52:43
Somnade tillslut i soffan runt 6,vaknade igen vid 11 typ , och sen har det inte hänt så mycket :)
Ska väll gå och byta om snart, ska ju till stallet =) Sara skulle tydligen inte hänga med , och jag som hade verkligen sett fram emot det ! men ajja vi får ta det någon annan dag :)
Efter stallet så kommer Sara och Veronika hit iallafall ,och som vanligt kommer vi hitta på något skojsigt :)
Om jag hinner så ska jag även fixa i mitt rum , för nu är det flytt på gång ! ska byta rum alltså (a) är verkligen trött på att ha mitt rum i källaren det är kallt ,mörkt och läskigt ! haha fast det är sköönt på sommaren , men ajja skitsamma så idag eller i morgon blir det att byta rum, så kan man kanske sova skönt om nätterna ? och inte typ 3 täcken haha.
Nejj nu ska jag gå och byta om och sen bär det av till stallet :D Bloggar mera senare .
Pusss Linda

16 januari

2010-01-16 - 05:11:31
Klockan är 05.08 och jag är vaken !:o
Vaknade runt 3 och hade jävligt ont  i huvudet,magen och i tänderna haha :(
Gick upp och tog en lååååång varm dusch , och sen la jag mig i min kära soffa och kolla på Twilight ! <3
Men den hacka i slutet så jag stängde av .. Har spelat lite på facebook, och lyssnat på bra musik !
nejj nu börjar Ellen degeners :)
sen blir det nog att försöka sova i allafall ! eller så sätter jag igång att plugga lite , :o
Godnatt på er iallafall !
Pusss Linda

15 januari

2010-01-15 - 23:31:09
Kollade som sagt på Let's dance och det var fel som åkte ut ! Rabih ska åka !!
Efter Let's dance så var det bara att byta kanal och kolla på American pie 2  , sjuuk film haha.
Ska väll snart krypa ner i sängen snart , jag orkar faktiskt inte blogga mera , men jag ville ändå blogga , haha
nejj nu är jag så trött så jag bara svamlar haha,, men bloggar mera i morgon :)
Gooooodnatt !:D<3
Pusss Linda

15 januari

2010-01-15 - 18:01:18
Resten av dagen har det inte hänt så mycket , har legat och kollat på tv och suttit lite vid datan.
Ikväll blir det Let's Dance, American Pie 2, och så får jag se om jag kollar på Flickan som lekte med elden :)
Knäna har iaf blivit MYCKET bättre ! Men fyfan vad  spänner i tandställningen, men det går väll över om någon dag ! Får man hoppas !!
Imorgon blir det stallet och Sara ska med och kolla när jag rider !:D
Nejj nu ropar Syrran att hon vill ha datan , bloggar kanske mera senare :)
Puss Linda

15 januari

2010-01-15 - 13:26:42
idag vaknade man halv 7 med en förjävlig värk i knäna !! Så morgonen gick åt att bara sitta och gråta , men iallafall pallrade mig iväg till skolan för jag och Anna hade kommit överens om att åka till Akuten.. men vi skulle bara till skolan och berätta för lärarna som var en dum idè Anna fick inte hänga med mig , så allt sluta med att pappa hämtade mig och skjutsade hem mig, somnade i soffan ett tag och sen åt jag frukost med syster :) Jag skulle ha åkt på stan med henne , men så blir det inte nu:( Ska kanske ner på stan i helgen har hittat en grymt fin skjorta på gina tricot ! så vi får väll se.
Nu ligger jag nerbäddad i min kära lilla soffa och kollar på Ellen Degeneres :)  Ska väll ta och sätta igång pluggandet sen ,:(
haha medans jag satt och funderade på vad jag skulle skriva nu så kollade jag lite på reklamen och då är det en film som  har biopremiär snart som heter det regnar köttbullar hahaha.
Nejj nu börjar Ellen degeneres igen :) Bloggar nog lite mera senare.
pusss Linda

Godnatt

2010-01-14 - 22:35:36
Godnatt:D
Hörs imorgon !

Pusss Linda

14 januari

2010-01-14 - 22:18:03
Blev inte att hjälpa mamma med maten , hon behövde ingen hjälp haha , jag som var så snäll och erbjöd mig ( för en gångs skull )
Resten av kvällen har jag spenderats i min kära lilla soffa !:D haha sitter fan jämt i sofffan har jag kommit på :O
Har spelat lite wii med mamma, och sen har jag tagit en riktig lååång och varmdusch ! Fast nu börjar illa måendet komma tillbaka , inge kul alls faktiskt :( får bara hoppas att det inte håller i sig tills imorgon och absolut inte till helgen , för helgen kommer bli bäst !:D Har oskar hela helgen och Sara ska hänga med och kolla :) kommer bli mkt skojj !
Sitter och kollar på jag,du,Dupree tror jag den heter , började kolla så sent på filmen alltså den hade hållit på ett tag så jag har missat ganska mycket, så man förstår inte så mycket haha,,
Nejj nu tycker jag faktiskt att reklamen ska vara slut , har ju varit reklam i eeeevigheter !!
Yeeah nu börjar deen :D
Slänger in en liten bild på mig och bästa Oskar :D<3
Pussss Linda

14 januari

2010-01-14 - 18:50:41
Idag vakna man halv 7, men morgotrött som ja är somna om i 5 min (a)
tog bussen halv 8, mötte Emma på stan och sen gick vi vidare till skolan.
Första lektionen var matte/no , jobbade lite matte men som vanligt fattar man ingenting ! :( Så snälla Emma hjälpte mig en massa !:D
Runt 10 kom pappa och hämta mig och vi åkte till den dumma tandläkaren haha :(
Fick tandställning där nere nu och FYFAN vad det spänner , gör gymt ont :(
Resten av skoldagen var helt Okej , sista lektionen var ju allt Speciell eller vad säger du veronika ?;)
Skrattade så mycket så jag Grät hahaha .
Var hemma igen rut 3 halv 4 , och jag la mig i min sköööna soffa , och här ska jag ligga ett bra tag till !:D
Fast nu ska jag vara snäll och gå och hjälpa mamma med maten :)
Puuuusss Linda

American Pie

2010-01-13 - 22:47:48
Okejj jag hade fel , den här filmen var riktigt bra ! :D
ville bara säga det (a)

Godnatt

pusss Linda

13 januari

2010-01-13 - 21:55:23
Resten av dagen  har mest spenderats i soffan , Mår mkt bättre nu , så det blir skola imorgon och träffa dom bästa såklart !:D
Sitter och kollar på American Pie nu , älskar filmerna men den här är väll inte den bästa direkt , tycker jag :)
Nejj nu ska jag kolla klart på filmen och sen får vi se om jag tar en dusch och sen blir det att sova :)<3
Bloggar mera imorgon !


Pusss Linda

13 januari

2010-01-13 - 13:43:03
Vart inget bloggande igår , satt nästan ingenting vid datan , vakande vid 2 då jag var hemma från skolan då jag mådde förjävligt...
Idag så vaknade jag halv 7 som jag gör nu varje dag när det är skola :( men jag mådde lika illa idag som jag gjorde igår så jag stannande hemma idag... men i morgon blir det skola iallafall , ska till tandläkaren på förmiddagen och få tandställning på nedertänderna eller vafan det heter? nervös är jag iallafall !
nehe om jag kanske ska gå och ta nånting att äta nu då, och sen ligga i soffan och kolla på tv..
Ikväll blir det nog att kolla på Flickan som lekte med elden , med familjen :)<3
Blev ett kort inlägg nu , men bloggar kanske mer ikväll , eller så gör jag det i morgon :)
haha hittade några gamla bilder på mig;)

 


Sköt om er !

Pusss Linda

Jag Överlevde !

2010-01-11 - 21:53:38
Joo jag överlevde faktiskt skolan, wiiho !
Lärarna hade nästan bara genomgångar så det var ju skönt , för då satt man ju på stolen och halv sov haha (a)
Mådde illa hela dagen och var nära på att svimma flera gånger :/ inte bra alls..
Slutade vid 4 och jag fick skjuts hem av min snälla pappa:D Så ingen galen bussresa idag ,:)
När jag kom hem så låg jag i soffan och kolla på gammla avsnitt av Grey's Anatomy , och sen så råka man somna (a) Är Grymt trött ! Tog en dusch sen och sen vart det att kolla på 90210 som började idag igen :)
Nu sitter man och snackar med roligt folk på msn, men ska snart sova så man orkar upp imorgon ! Är grymt trött som sagt ....
Hoppas ni har haft en bra dag !
Sköt om er !


Får bli en liten sommarbild idag då Jag Saknar sommaren! är så trött på snö och kylan nu :(
Pusss Linda

Skolan snart :(

2010-01-11 - 07:33:50
Usch snart ska man ta på sig ytterkläderna och gå ut i kylan, men som tur är så får man skjuts till skolan idag :)
Slutar runt 4 idag och sen blire väll att plugga lite  när man kommer  hem :(
Just ja , jag försökte locka mitt hår men det går fan inte :o det blir bara liite vågit , så irreterande :(
Nejj nu ska jag gå och ta på mig ytterkläderna och åka till skolan :((
Sköt om er!

Puss Linda

10 januari

2010-01-10 - 19:34:06
Som ja skrev i det tidigare inlägget så mår ja så ´jävla dåligt, har feber och ont i HELA kroppen usch på det :(
Men imorgon så blir det skola ändå, hur illa man en mår ! Men jag får väll se hur mycket jag orkar av dagen <3 Om jag åker hem eller om ja stannar kvar hela dagen det får vi see :)
nejj nu ska ja nog ta en vaaaarm dusch håller på och fryser ihjäl och sen så sätter ja nog på en bra fiilm :) <3
Sköt om er !

Puss Linda

09.05

2010-01-10 - 09:10:35
Joo jag är faktikt vaken såhär tidigt :o 09.05 , är faktiskt själv förvånad .
Men Jag sov över hos Emma och vi somna runt 3 ? och sen så skulle hon upp 7.40 tror jag och fixa sig för hon ska tll sthlm idag , och ja skulle sova till halv 10 typ ? men nejj ja kunde inte somna om :(
Får bli att sova lite när man kommer hem istället , blir nog att sova en heldel idag , mår jätte dåligt , och imorgon är det skola igen :( så ja måste orka !
nejj nu ska ja nog krypa ner i sängen och blunda 15minuter :D
Kanske bloggar mera senare vi får se :)
Sköt om er så länge !

Bjuuuuder helt klart på bilden! :D
Pusss Linda

Hemma hos Emma !

2010-01-09 - 21:20:30
Som jag skrev i det gamla inlägget att jag kanske skulle blogga hos Emma och så vart det !
När jag kom till Emma så satt vi lite vid datan, sen fixa vi mat och hade en romantisk middag framför tvn ;)
Sen har vi sminkat oss och fotat haha , kommer nog lite bilder :)
Nu vet jag faktiskt inte vad vi ska göra vi kommer väll på något roligt som vanligt !:D<3


Vi kan bara vill ;) hahah

Kusin power (a) <3 

En fuuul bild får avsluta dagens bloggande ! ;)

Sköt om er !

Puss Linda

9 Januari

2010-01-09 - 16:53:30
Idag så vaknade man runt 1 såå skööönt att sova så länge eller vad tycker ni?;)
Vid halv 2 åkte vi till stallet och fixade allting där :)
Kom hem för kanske en halvtimma sen och nu sitter man i soffan och kollar på tv , men snart så ska man
till Emma :) Hon är ensam hemma så då är jag så snäll och gör henne sällskap !:D
nejj ska väll gå och fixa sig lite och sen åka till Emma då :)<3 Kanske blir ett inlägg senare :)<3
Vart ett kort inlägg nu , men som sagt blir kanske ett längre senare :)
Sköt om er !

Puss Linda

Ett bild inlägg !

2010-01-08 - 20:50:37

<3

Bästavänner <3 Älskar er
I'm Standing here but you don't see me I give it all for that to change..
Linda Carlsson
Linda Carlsson
Linda Carlsson

Nejj nu börjar Let's dance igeeen :D
Sköt om er !

Puss Linda

8 Januari

2010-01-08 - 15:32:12
Kom hem från skolan för ett tag sedan då,, fyfan vad seg man har varit men den som var mest segast var ju ändå lilla Anna haha , trögot hade varit uppe hela natten , skulle egentligen också varit vaken hela natten men jag orkade inte och så var det ju som sagt skola idag :(
Skolan gick väll ganska fort, sluta ju klockan 2 och sen fick man skjuts hem av pappa :)
Nu sitter man i soffan och kollar tv är egentligen inget bra men man kollar ju ändå lite då och då , och tar ett varv igenom alla kanaler och kollar om det har kommit något annat program haha.
Idag är det premiär på Let's dance , så det blir väll att ligga i soffan och kolla på det :) Blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll sov ju inte så bra inatt :(
nejj nu ska jag logga in på fb igen och spela lite haha nööörd :D
Hörs senare eller imorgon !
Sköt om er!

Får bli en bild på Emma och Anna :)<3
Puss Linda

8 Januari

2010-01-08 - 02:00:17
klockan är 02.00 nu och jag måste gå och lägga mig :(
Skola idag också, ska upp om 5 timmar usch och fy :( Men när jag kommer hem så blir det väll att sova hela eftermiddagen slutar ju vid 2 så :) fast man får väll hoppas att lärarna är snälla och låter en gå hem lite tidigare iallafall !:D Då blir det en mycket glad Linda haha. Nejj nu ska jag gå och sova, jag hoppas verkligen att mina knän blir bättre tills skolan börjar.. har så jävla ont !
nejj nu måste jag tyvärr skriva till Anna att ja måste sova hon kommer bli mycket ledsen :(<3
Nu ropar pappa att jag måste gå och lägga mig :(
Bloggar nog mer imorgon efter skolan !
Sköt om er och godnatt !:)


jaa nu gick det att lägga in en bild också ! Wiho :D
Puss Linda

Sista lovdagen

2010-01-07 - 23:26:06
Idag är det den sista lovdagen ! Fyfan vad suurt , jag orkar verkligen inte med skolan :(
Idag har jag varit med Emma hela dagen :)<3 jag var en stund i stallet också medans emma låg kvar och sov haha;)
Hon åkte hem runt 8 :(
Nu sitter jag och pratar med Anna på msn ( ovanligt  nejj? :) ) Och så sitter jag och soelar spel med mamma,pappa och Limpan(bror) riktigt skojjsigt :) Ibland kommer det frågar man bara skriker ut svaret och tror att man har rätt men nejjdå:( och så blir det ju så att man bara chansar och man har rätt ! :D
Jag ligger iallafall sist :(
Just ja var ute med hunden för en stund sen och ja höll på att halka i en backe haha :(
Vet inte alls när man ska gå och lägga sig , är ju som sagt skola imorgon :( men jag ska iallafall vara upp ett tag till !:D
nejj nu kommer dom tillbaka från deras rökpaus så nu blir det att spela mer , och jag ska komma ikapp och vinna !(y) tänkte lägga till en bild också men det går ju inte ?
Sköt om er !

Puss Linda

Emma Ambelin !

2010-01-06 - 22:46:15

Idag när jag vakna så var det bara att slänga sig i duschen och sen fixa sig, skulle tydligen till mormor och morfar idag och träffa släkten och äta god mat haha ! Emma och jag var ju klart bäst på att åka pulka ;)
Nu sitter jag och Emma här i soffan och kollar på So you think you can dance , riktigt bra dansare , varför kan man inte dansa så bra för ?
men iallafall så har vi varit nere i konsum och köpt massa godis och så kollade vi på film vart flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra faktiskt , men filmen börja hacka lagom till slutet så man fick spola och stoppa , spola och stoppa haha men vi fick iallafall se slutet ;)
Nu funderar vi på att gå ner och bädda Emmas säng för såklart så ska hon sova här, och sen så ska vi kanske sätta på en film =)
Nejj nu ska jag vara lite social har jag bestämt mig för, vi hörs imorgon !
Sköt om er !


Slänger ut en liten bild på mig och Emma oxå :) <3 Emma är som vanligt fin men jag ser hemsk ut som vanligt då :D

Puss Linda

5 januari

2010-01-05 - 19:59:13
Idag har det inte hänt så mycket,gick upp runt 12 åkte till stallet vid halv 1 och var hemma vid halv 3 typ :)
Har nästan bara suttit här i soffan och inte gjort någe speciellt.
Nu är man hemma själv oxå..inte alls roligt faktiskt, men ett plus att man får ha tv.n för sig själv haha tvnörd ;)
Imorgon blir det att åka till mormor och morfar och äta och träffa släkten skoojsigt :) Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen :)
nejj vet faktiskt iinte vad jag ska skriva mer nu, så jag säger Hejdå så länge ;)
Sköt om er !

Puss Linda

4 Januari

2010-01-04 - 21:17:10

Länge sen jag bloggade men jag loovar att jag ska bli bättre.

Idag har det inte hänt så mycket , gick upp halv 12 och åkte till stallet vid 12. Fixade allting där och sen vidare hem igen.
Hoppade in i duschen och sen kom Paulina och Ellen hit :)<3
Vi sjöng singstar och kollade på massa roliga videosar när jag var liten haha,mycket skratt vart det iallafall!
När dom åkte hem för kanske 2 timmar sen så åt jag och sen har jag bara suttit här i soffan, är riktigt trött låg och kollade på film inatt till 3 typ, jag har verkligen vänt på dygnet ! måste bättra mig nu när skolan börjar igen.. appropå skolan , sitter och pratar med Anna nu och hon säger att vi kommer gå enligt schemat på fredag då vi börjar och ja säger bara en sak : ORKAR INTE !! kan man inte få ha lov hela tiden ?(a) haha
Men vårterminen kommer nog gå fort, men jag är väldigt orolig för Nationellaproven OCH gymnasieval , har faktiskt ingen aning, men jag tror jag ska välja:
1.Estitska Musik på Eskil
2.Stylist på Real gymnasiet
3.Media på Eskil.
Eller så tar jag Stylist som 3val och Media som 2val nejj jag har faktiskt ingen aning ! Börjar få lite smått panik nu.
Nej nu ska jag gå och ta nånting att dricka håller på att törsta ihjäl !
Sköt om er !

Puss Linda

1 Januari

2010-01-01 - 13:03:32
Igår var  det en grymt rolig kväll ! :) Tack så jätte mycket för kvällen/natten :) Kom hem runt 4 :)
Om Anna vill vara så snäll så kan hon skicka över lite bilder så kan jag lägga ut , för min lilla kamera är ju stulen och jag hade ingen stor lust att ta med mig systemkameran ,men den sömntutan sover väll ännu , så hon får skicka när hon vaknar :)
 
idag vaknade man runt 12 och då var man tydligen hemma själv , så man ringde pappa och frågade vart dom höll hus och dom är på akuten med syster :/ Igår så skulle hon stänga ngt staket till fåren ja vette fan , men iallafall så har stackar'n brytit fingret , det kanske inte låter så illa men det var tydligen helt av så hon får ha gips :(
Men dom kommer väll hem snart så då blir det att åka til stallet :) <3

Jag hoppas ni hade det roligt igår :D

Sköt om er !

Puss Linda
RSS 2.0