American history X!

2010-07-31 - 23:08:37
Sitter nu och kollar på American History x, är så grymt bra !  vill så gärna se klart den men den slutar halv 1 och jag ska upp klockan 6 ! ojjojj.  hur ska detta gå ?;)
Ska iallafall försöka blogga en gång imorgon innan vi åker, annars så hörs vi på fredag eller lördag =)
Hare så braa pussss !

packa !

2010-07-31 - 17:48:06
Hejjjj igen på er ! hoppas eran lördag är bra :) det är iallafall min ;) har varit hos farmor och hämtat reseväskor och fikat :) och nu sitter jag i soffan och kollar på WipeOut haha asså jag garvar ihjäl mig ! ändå roligt och vara med där , men jag skulle typ döööö vid dom stora bollarna :O när resten av familjen kommer hem från stallet så ska vi sätta igång med packningen ! har ingen aniiiing om vad jag ska ta med mig , men ah tar väll bara med mig nånting haha ;) Nu äre wipeout slut och DANMARK vann hahahaha =) weeei.
men sverige kom faktiskt 2a(y)

Ikväll blir det att ligga i soffan och kolla på en av dom bästa filmerna American History X ! den går på kanal5 klockan 22.00 ! den är riktigt riktigt bra ! så om ni inte har sett den då tycker jag verkligen att ni ska se den ikväll =)

läskiga farliga bollarna :o
Filmen :)

31 Juli 2010

2010-07-31 - 11:12:54

Godmorgon på har ni sovit gott?:) det har iallafall jag, jag drömde att det skulle regna så mkt så man inte ens kunde öppna dörren för det var översvämmning :o haha !sitter nu och kollar på MTV Beyonce's bästa låtar typ =)
men iallafall idag består dagen av
*Packa
*stallet
*städa
och sen säkert lite mer haha;)

Bloggade ju aldrig nånting igår men det var inte så mkt som hände, jag och pappa var nere på stan och fixa pengar till danmnark , sen åkte vi till stallet och sen var jag hemma själv en stund på kvällen också :) alltid lika skönt =)
nej nu måste jag börja städa =( hare bra, kommer ett inlägg senare :)

IMORGON =D

Sex and the city 2

2010-07-30 - 00:39:57
Nu har jag äntligen sett Sex And the city 2, och helvete vad bra den var haha =)
sitter och snackar med anna nu på facebook och pratar om filmen hon hade sett den precis innan mig :) så hon sitter och säger att mr.Big är snygg och jag säger att  han är ful ;)
Sitter också och kollar på the Ex-list som går på tv400 =) älskar den serien faktiskt. Handlar om en tjej Bella Bloom som måste dejta alla sina ex igen och gifta sig med en av dom inom ett år annars blir hon aldrig gift :p

är gryyymt trött också men vågar inte gå och lägga mig (a) för jag tror clownen från filmen ska komma och äta upp mig haha ! jag kan verkligen inte kolla på skräckfilmer. fast den där var ju inte sååå läskig men jag är rädd för clowner =(
ajja nu ska jag kolla klart på ex-list, och sen får vi se om jag går och lägger mej eller ejjj:)


<3

29 Juli 2010

2010-07-29 - 17:56:33
Tjoo:) !

Orkade aldrig blogga nånting igår,;)
men nu ska jag iallafall berätta om den här dagen =)
var i stallet imorse och red i ridhuset ( så grymt skönt med ridhus när regnet bara öser ner:D)
Sen när jag kom hem så kollade mamma och jag på en gammal skräck film DET. den var faktiskt bra. men jag hatar början =( stackars pojke..
Ikväll blir det att kolla film och sen har jag ingen aning :)


Den läskiga clownen från filmen DET

28 Juli 2010

2010-07-28 - 17:03:32
Orkar inte blogga nånting idag , så vi hörs imorgon , eller senare ikväll :) <3
hare så braa !


Höööhööö

Sex and the city!

2010-07-27 - 23:29:23
Har inte bloggat nånting alls idag :o ojjojj ;)
idag har jag hunnit åka till tuna park , köpte en ny foundation och ett stoooort ben till lexie =) fick jju min lön idag så :)träffade även tamara där också :)<3
Efter tunapark så åkte jag till stallet, kolla när sara red och sen skritta jag av honom :)
sen har det nog inte hänt så mycket , har spelat spel med familjen och självklart förlorar man ! jag börjar bli en dålig förlorare, förlorar ju hela tiden haha !
Sitter nu här nere i våran läskiga källare och kollar på Sex And the city , och medans det är reklam så har spelar jag musik och snackar jag med anna på msn :) hon kollar också på sex and the city , så vi sitter och pratar om de haha!
imorgon vet jag inte vad jag ska göra faktiskt :o någon som vill hitta på något ?:)
Nu börjar det höörs imorgon :D

26 Juli 2010

2010-07-26 - 19:23:16

Tjoo :)
idag så har jag varit till banken och fixat mitt leg och bankort och allt sånt där :) för jag får ju min lön imorgon :D
Efter vi hade varit på banken så gick vi till Hobbex och köpte en present till mamma och pappas kompis för han fyller idag , och sen så åkte vi hem , och sen vidare till stallet och jag red lektion och det gick så JÄVLA bra :D är så himmla nöjd =) världens bästa häst hihi <3
och nu ligger jag här i soffan och kollar på how i met your mother :) är ensam hemma hihi, syrran är hos en kompis, och mamma och pappa är hos deras kompis och firar han :)
och nu ska jag inte skriva mera haha :) vi hörs senare (kanske)

Pusss

snart så :) <3

25 Juli 2010

2010-07-25 - 16:26:43
hejj igen ! bloggade inte när jag kom men hade faktiskt mkt att göra bland annat att boka hotell! :D vi åker faktiskt till Danmark på söndag :) kommer bli jätte skoj :)

Iallafall så gick det jätte bra, ska rida lektion imorgon också :) är faktiskt jätte nervös men det kommer nog gå finfint :)
nu ska jag kolla på film med familjen "Wallander" blir det. och sen senare ska jag kolla slutet på "Bountey Hounter" (stavning) hann aldrig se klart i fredags.
men vi hörs kanske senare ikväll, :) puss

stallet!

2010-07-25 - 06:24:10
mot stallet, hörs när jag kommer hem :) Pusss

Jag är tillbaka ;)

2010-07-24 - 23:29:53
Nu är jag tillbaka ,efter 6 dagar (oj har inte bloggat på nästan en vecka) Men nu ska jag iallafall ta tag i bloggen,plus att försöka få någon kompis eller något och fixa en header till mig (a) för jag har ingen aning om hur man gör det haha.
Men iallafall så sitter jag och funderar på vad jag har gjort den här veckan men jag har totalt glömt bort allting !
Men kan ju berätta vad jag gjorde idag iallafall :) jag sov till halv 3 ( jo ni hörde rätt fyfan , snacka om att sova bort hela dagen)  men iallafall runt 4 så åkte vi till stallet , och var hemma igen vid 6 :) Hängde med mamma och pappa och handla, och sen lite senare på kvällen åkte vi till pappa och mammas kompisar :) och nu är jag hemma igen ,(eller har varit det ett tag) men jag har spelat kort med mamma :)
Just ja måste bara berätta en sak ;) Min hund är cool för hon åkte raggarbil igår hahaha ! skulle gå och möta mamma (hon hade varit hos några kompisar) och klockan är typ runt 12 och så kommer det en raggar bil och kör om mig och sen stannar den och backar till mig och jag vart liiiiivrädd och så var det mamma som satt i bilen hahaha, så jag och Lexie hoppa in i bilen och fick skjuts hem , skööönt =) men jag var riktigt rädd där ett tag hahaha !
Imorgon blir det att gå upp klockan 6 på morgonen jo ni hörde rätt ! Usch och fy. men vi har stallet så då ska vi ta ut alla hästar och så :) så jag kommer nog ha kameran med mig, så kan jag lägga upp några bilder?:)
Jag LOVAR nu ska det komma minst 1 inlägg om dagen, plus bilder.


Min coola hund haha ;)

Rösta ! :)

2010-07-17 - 23:34:38

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=KJb32cZwNLz6afRerhCjE7Or7aV0KVoUeFNWhmGsx4mLZ4qGYsnc#shoeGallery"

Sen får ni gå ner lite på den sidan så kommer min snygga sommarsko upp haha ;)
Vi hörs mera imorgon puss

Return to the house on haunted hill.

2010-07-17 - 00:42:54

tror jag filmen heter som  jag sitter och kollar på, en ryyysare haha ;)

Det hände faktiskt grejjor efter jag hade stängt ner datorn, mamma och jag spelade kort, sen drog vi vidare till stallet fotade figge och Sara så bilder kommer imorgon :) sen runt 9 gick vi hem till några kompisar och grilla och så:) kuuul! kom typ nyss hem, så nu blire ett inlägg och sen kolla klart på filmen (om jag orkar) 
Imorgon (eller idag blir det ju eftersom klockan är efter 12,) så ska jag till stallet , Har figge själv så det blir väll en liten ridtur i ridhuset:) nejj nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så jag säger godnatt och så hörs vi senare :) (med bilder;)) pussshejjj 

16 Juli 2010

2010-07-16 - 16:12:44

ojj har inte direkt nånting att skriva om idag , men jag lovade ju att skriva några inlägg iaf, så nu måste fantasin komma igång haha !
men jag har faktiskt inte gjort nånting idag, förutom att ligga i soffan. är helt slut . men klockan är iaf bara lite över 4, så nåt händer det väll?:)
sitter iallfall i köket nu och lyssnar på musik och håller mamma sällskap medans hon lagar mat, idag blire sallad hhii;) hatar sallad men den mamma gör är jättegod :)

tänkte dela med mig lite av min musiksmak;)

Miley Cyrus- Two more loney people
Erik saade- Break of Dawn
Lady GaGa-starstruck
Fall out boy-dance,dance,dance
Justin Bieber-never say never
Katy Perry-California girls
Adam Lambert- If i had you.

Kommer några fler imorrn :)

hörs säkert senare pusss

15 Juli 2010

2010-07-15 - 22:20:14
Har inte bloggat sen i lördags,sorry ! Men jag hoppas allt är bra med er iallafall:)
Kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags (a)så jag börjar berätta om måndagen =)
I Måndags så åkte mamma och jag ner till stan, först tandläkaren (blää) men tandställningen ryker nog redan i höst :D och sen gick vi och kollade kläder och sen hade jag tid hos ****** och sen tog vi moppen hem =) jag trrooor att jag badade också haha.
I tisdags så vart det en pooldag haha, badade nästan hela dagen sköönt :) och såklart vart det stallet efter =) figge och vi trivs jäätte bra =)
Igår så var mamma syrran och jag på stan , men vi hittade ingenting :o så vi kom alltså hem tomhänta :(
sen när vi kom hem kastade vi på oss bikinisarna och slängde oss i poolen :D såå skönt , och såklart hade vi skiiitskojjjj :) var så länge sen jag och syrran hade kul ihop, vi är ju osams hela tiden :( men igår hade vi det riiktigt skojj :) senare på kvällen åkte jag och bada i vilsta med Sara :)
Idag så har jag Emma och Max varit och badat jätte skönt i vattnet =) och sen åkte vi hem 1 timma senare och bada i poolen haha ;) senare på eftermiddagen när emma och max åkte hem så åkte vi till stallet och jag hade faktiskkt med mig kameran men eftersom vi red i ridhuset så vart det jätte dåliga bilder :( annars hade jag lagt upp lite koort ;) och ja just ja vet ni en sak?:) DET REGNAR guuuud vadjag har längtat efter reeegn =D
sitter iaf nu och kollar på en skräck film the reaping. så nu ska jag forsätta att kolla på filmen är spännande nuuu hihihi. 
men ni förstår väll att jag inte har bloggat? har ju varit sånt otroligt fint väder så har inte haft tiiid :) men kommer nog upp några inlägg imorgon :) Pussssssss

Nattinlägg.

2010-07-11 - 01:11:45
Usch vafan gör jag upp nu? jag är ju trött som bara Fan ! men iaf kollade aldrig klart på Deep Blue Sea, satt ute på altanen och spela kort med mammas kompisar :) och dom åkte precis hem nu, så nu ska jag och lexie gå och sova, tänke lixom bara berätta det ;) Pussss

Deep blue sea.

2010-07-10 - 21:15:26
Tjooo !
Bloggade aldrig nånting igår (oooupsi) men igår så flyttade vi figge :D En dag tidigare, men aah whatever :) Och jag älskar stället redan haha=) på kvällen så var mamma och jag sjävla , så vi tänkte ha en liten filmkväll , men vi fick tråkigt så vi fixade oss och drog till bussen till stan, men när bussen väl kom så ångrade vi oss så vi gick ett varv runt skogstorp, och sen gick vi hem och kollade tv:)

Idag så åkte vi till stallet jätte tidigt på morgonen bara för att vara med när figge släpptes ut, men han var redan ute när vi kom haha, och sen lite senare så tog vi in honom och sen red vi i ridhuset, såå skönt att ha ett ridhus eller nu ljuger jag hihi vi har  2 ridhus ;) lyxigt va?;)
När vi kom hem från stallet så började jag och mamma och fixa oss och sen åkte vi ner till stan och gick på bio, såg Eclipse igen, eftersom mamma ville se den :) och den var lika bra denna gång oxå hahaa =)
sitter nu i soffan och kollar på en HajFilm Deep Blue Sea.. ! Jag älskar hajar haha, skulle faktiskt vilja åka ner i en bur i vattnet och se en haj så nära ! haha så coolt. men medans jag skulle vara i vattnet skulle jag vara Livrädd , men sen när man kommer upp och känner att man klara det och man överlevde haha, så känns det nog ganska coolt eller vad tror ni?;) nejj nu börjar jag surra lite, så ingen fattar vad jag skriver så jag säger PUSSSHEEEEJLEVERPASTEJ:D

hahaha ! filmen e ganska dålig faktiskt :(

Vill ha !

2010-07-08 - 22:20:43
VILL HA ! :D
Det var grannungen som kom föresten, hon ville bada hihi, så vi slängde oss i polen =)
nnu ska ja sova puss hejj

Never say never

2010-07-08 - 20:17:05
Har varit hemma ett tag nu :)  Har flyttat alla grejjor till det nya stället nu också =) Flyttar faktiskt figge redan imorgon :) kommer bli så jävla kuuul haha =)
Nu sitter jag i källaren och dunkar musik :) men nu ropade mamma att jag hade främmande ? hmm vem kan det va? Nej nu måste jag dra puusss sorry för kort inlägg ;)

Lunchrast.

2010-07-08 - 12:54:52

Hejj på er här siter jag och bloggar från pappas jobbardator :) eftersom det vart massa strul igår, så fick jag jobba hos pappa :) (är på samma jobb) kan inte heller berätta det vi har jobbat med ,men vi har lagat lite grejjor osv =) Har iallafall lunchrast nu, har ätit massor med pannkakor så snart spricker väll magen? haha.Ikväll blir det att hämta figge från sommarbetet och sen åka med mera grejjor till det nya stället =) kommer bli skönt att hämta in figge från sommabetet , han är ju som jag, Klantig , skadar sig hela tiden haha =( menmen..
Nejj nu är lunchrasten nästan slut, så nu ska jag kolla runt lite på datorn hihi;) hörs senare.

ingen rubrik.

2010-07-07 - 21:48:43
Orkar inte berätta om dagen idag för det har varit helt ******! det enda bra idag var att vi flyttade lite av figges grejjor till det nya stället :)
Men eftersom jag inte orkar skriva så får ni bilder på lexie :) tog kameran och fotta henne idag :) Hon har ju blivit sååå stooor.






En bad bild för någon vecka sen för avlsuta dagens bildbloggning ;) vi hörs imorrrn :))

5 Juli 2010

2010-07-06 - 21:10:09
JAG KOM IN JAG KOM IN WIHO !:D

Heej, hurr har ni det? 

Idag var det jobb som vanligt, skit tråkigt som vanligt. men ajja slutar på fredag såå :) Har gått och bytt kartonger på kontor osv haha ;) kul va?
efter jobbet så har det inte hänt så mkt, har hängt med pappa och handlat och nu sitter jag och kollar på fotbollen Holland och Urugahi eller vafan det heter. Jag hoppas att Holland vinner, deras första mål var ju helt otroligt :D
jag är nog ändå ett litet fotbollfreak ;) spelade faktiskt fotboll i 4 år men slutade för taskiga lagkamrater och att jag ville satsa mera på hästarna =) men jag älskar att spela fotboll då och då :)
Ni kanske undrar lite över början av inlägget?
jag kom faktiskt in på IV, och ni som inte vet vad IV är så är det ett gymnasium som man får gå när man inte klarar av grundskolan och inte kommer in på något gymnasium.. En del som jag har berättat för har bara garvat men so what?! Det är inget fel att gå IV. det är bra att det finns ! Och om ni sitter och läser det här och garvar så ska ni bara veta vad jag har gått igenom sen årskurs 5 till 9an. men iaf jag ska gå IV med Bästavän =D Hon kom oxå in hihi ;) IV here we come..
PUSS på er

BÄSTAVÄN<3<3

4 Juli 2010

2010-07-05 - 21:12:11
Tjoo !
Har inte bloggat sen i lördags såå nu får ni veta vad jag gjorde igår och idag ,, spännande va ?;) Hahah !

Igår så tog jag och Emma moppen till en jobbarkompis,:) vi låg och sola ett tag på studsmattan och sen gick vi vidare ner till badet, och sen gick vi en liten promenad till affären , sen gick vi tillbaka och Emma och jag åkte då hem runt 4. När jag kom hem så hade pappa och syrran varit och köpit mat från Spicy Hot, skit äckligt .
efter maten så åkte jag och pappa och badade lexie och sen åkte vi vidare till stallet och kollade till hästarna har ju släppt figge på sommarbete nu :)

Idag så var det jobb igen , men det här är sista veckan så jävla skönt ! det är ju sån härlig värme nu ju, så vi kan ju knappt jobba =/ men ajja vi gör så gott vi kan :) efter jobbet så åkte vi till stallet och packade lite,, flyttar figge i helgen :)) Kommer bli jätte bra =)
Sitter och kollar på någon film nu, men jag orkar inte se klart jag ska nog faktiskt gå och sova..har en idiiotisk huvudvärk :(
Pusss och godnatt

Förra året vi släppte figge på bete:)          Filmen jag sitter och kollar påå :)

Christina Aguilera- Fighter

2010-07-02 - 23:43:08
'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

2 juli 2010

2010-07-02 - 23:39:36
ojjojjj redan Juli..

Kom på nu, att jag aldrig bloggade igår som jag lovade , så nu kommer det upp om vad jag gjorde igår och idag =))

igår, var det ju jobb, en riktig seg dag. mådde nästan illa hela dagen också usch. Efter jobbet så åkte pappa,mamma och  jag till tuna park och var där 3 timmar !:O jag var heeelt shooppgalen, så det kom hem 2 bikinisar,en "klänning" och ett sött sommar linne, kan visa allt imorrn ?:) på kvällen hände det igenting var jätte trött..

idag var det jobb igen skönt att det bara är 1vecka kvar:D och idag så gick dagen otroligt sakta !! usch.
efter jobbet så stack vi till en som i jobbar med hem och bada,sola och käkade :) mkkkkkt rolig dag =) kom hem halv 9 kanske..
nu ligger jag i sängen , skönt med en bärbar va?;) och ska snart sova.. :) syrran åkte till jönköping idag också :( usch känns som hon aldrig är hemma längre... men hon kommer ju i och försej hem imorgon :) men ändå...
ajja nu ska jag stänga av och soooova :) puss och godnatt
Juuust ja, Eclipse var SKITBRA ni som inte har sett den måste göra det ;)


gammal biiild typp ;)
RSS 2.0