Sista inlägget för i år!

2009-12-31 - 14:49:09
Idag vakna man halv 6 och såklart så kunde man inte somna om så satt och kolla på tv, dagen har bara spenderats i soffan och tar det lungt inför kvällen ! :)
Ska snart hoppa in i duschen och sen packa massa grejjor och sen äta och sen vidare till Bästa Anna , sen blir  det att fira nyår  :D <3 Som jag sa igår det känns som året har gått så himla snabbt ! jag förstår inte.. haha
nehe det här blir det sista inlägget Linda Carlsson iår ! :D Sees nääästa åååååår :D:D
Släänger kanske in en bild sen , på kvällens outfit ! :D
Sköt om er och ha det så roligt ikväll gott folk ! :)

Puss Linda

30 december

2009-12-30 - 22:35:04

Idag har det väll inte hänt så mkt , skulle ha varit med Anna men vart inte så :(
dagen har väll bara spenderats i soffan och lyssnat på musik och kollat tv och snackat med roligt folk :)
Lite senare på dagen så gick mamma och jag ut med hundarna i kylan och det tog ett bra tag innan man fick tillbaka värmen i kroppen när man kom in !
Vid 5 så åkte pappa och jag till tuna park, köpte en tröja och ett par tights till nyår ( bild kommer imorgon )
Imorgon kommer dagen spenderas i stallet och sen senare åker man till Anna och fixar sig och sen vidare till Slagsta:)
Nyår imorgon och det kommer spenderas med bästa Anna :D , shit det här året har gått jätte fort eller vad tycker ni ? Känns som det nyss börjat och nu börjar det ett nytt år.
Imorgon blir det tog ett litet kort inlägg som idag , men det känns som jag inte har så mkt att skriva om just för tillfället kommer väll kanske på något senare så då får man väll skriva lite till haha.
Nejj nu börjar filmen snart , sitter och kollar på A Cinderella Story, var jätte länge sedan man såg den haha.
Sköt om er !

puss Linda

28 december

2009-12-28 - 20:27:29
Vart en upptadering idag iallafall och nu ska jag försöka att inte göra smilisar hela tiden haha.
Idag så vakna man av att mamma ringde halv 10 och berätta en jättte bra nyhet , Figge är frisk och han får gå ut i vanlig hage !Snacka om att vi är glada här hemma och det lär nog Figge bli imorgon bitti när vi släpper ut han och såklart så kommer kameran vara med. Men iallafall så somna jag om och gick upp runt halv 11 , och 8 minuter över 11 så drog vi till stan , jag, mamma och syster. Vid 2 så skulle jag, Emma och Sara gå och köpa Bio biljetter till New moon som skulle ha börjat halv 3 men tydligen så hade vi kollat fel och den började klockan 2 inte lite panik vi fick haha, men vi hann iallafall , tack och lov för reklamen i början ! och såklart var filmen lika bra som förra ggn vi såg den ;)
Åkte hem med pappa sen och vi åkte till stallet , red på Oskar och det gick så himmla bra ! är väldigt nöjd.
När jag kom hem så vart det mat haha och nu sitter jag här i soffan som vanligt. Funderar på att gå och lägga mig snart är jätte trött sov nästan ingenting inatt , hosta hela natten.
Nejj ska nog gå och duscha och sen krypa ner i sängen och läsa ! Antingen blir det Så länge vi båda andas
som man har läst huuuundra gånger , eller så blir det boken jag fick i julklapp genom dina ögon eller vad den nu heter ^^ men jag tror det blir så länge vi båda andas.

Imorgon blir det åka till stallet tidigt , och sen åka till ASK och träna , känner verkligen att jag behöver träna bort all julmat, men eller hur julen tillhör ju att man ska moffa ?;)
Wow ja har nästan inte gjort en ända smilis haha.
Godnatt och sköt om er !


Puss Linda

27 December

2009-12-27 - 12:57:09
Har inte skrivit sen i onsdags, men min julafton såg nästan ut såhär
Jag gick upp halv 7 för att hjälpa mamma med frukosten men då skulle vi tydligen inte göra den så tidigt så jag låg i soffan och kolla på tv , vid 8 typ så åt vi frukost och vid 9 åkte vi till stallet :) <3 Jag och Malin bytte julklappar och ett stort tack till julklappen, jag fick ridstrumpor,ridvantar och ett par sporrar  mina första sporrar oxå haha :) jag fick rida lite och prova mina nya grejjor =) Åkte med Malin hem vid 11 typ och jag hoppade in i duschen direkt , sen kom mormor och morfar och jag fick en julklapp av dom med =)
Vid 2 kom farmor hit och sen vid 3 vart det kalle anka och sen mat ;) man var riktigt hungrig haha och sen var det dags för julklappar , och jag fick Såklart vara tomten haha :(
Jag fick:
*Pengar
*böcker
*Underkläder
*singstar
*kläder
och lite mer :)
Nejj nu orkar jag inte berätta mer om julafton ;)

I fredags så åkte vi till farmor där kusinerna var , var grymt länge sedan man träffade dom , vid halv 4 åkte vi hem för jag skulle vara barnvakt men det vart inte så, så det vart bara slapp på kvällen :)<3 och det behövdes verkligen haha

I Lördags så hängde jag med mamma till stallet på morgonen så det var ingen sovmorgon där inte haha ;)
vid halv 11 typ så åkte vi hem och sen vid 1 åkte vi till stallet igen =) Skrittade ut på Oskar och det gick super :) även om han var väldigt pigg och jag lite rädd så klara vi det (y) På kvällen så åkte man till en kompis och kvällen var helt super :D

Söndag ( idag )
Idag så gick man upp 12 och det kände man att  det verkligen behövdes , sitter och kollar på Harry Potter och Hemligheternas kammare på tv men det är svenskt tal :(
Ska väll åka till stallet snart , får se om jag rider idag med :) Det lutar åt det hållet iaf :)
Imorgon blir det att gå på stan och handla lite och sen blir det nog antagligen bio med tjejorna och sen stallet :)Så det blir nog ingen upptadering imorgon .
Jag har tänk på en sak , jag skriver nästan hela tiden smilisar haha ville bara säga det lixom ;)
haha men ska dra nu
Sköt om er !

Puss Linda

Bada..

2009-12-23 - 21:25:13
Haha 3 inlägg på 1 dag WOW !
Har i alla fall bestämt mig det blir ett bad :D

Puss Linda

Nu är allt färdigt !

2009-12-23 - 21:17:21
Nu är julklapparna inslagna och granen är uppe ! Nu är det en riktig julstämming ;)
Nu på tv så är det ju Sagan om Ringen och det var tusen år sedan man såg den filmen så ska väll stänga ner datan och kolla , eller så tar jag ett varmt bad och kollar på filmen någon annan dag vi har ju trots allt filmen hemma.

Puss Linda

23 december

2009-12-23 - 15:01:18
Ojj har inte skrivit sen lördags :o

Igår var jag på Tuna park med Anders , och handlade julklappar bättre att köpa sent än aldrig alls eller?;)
Vi kanske var på tuna park i 3 timmar :o Men jag hittade iafallafall allting som jag skulle ha så  nu får vi se om dom blir Nöjda i morgon, för imorgon är det ju Julafton om ni har missat det liksom ;) Inte för jag tror att ni har det men ah känns som om jag bara svamlar haha.

Idag så vakna jag 8 , och jag hade nästan inte sovit nånting alls på natten, frös as mycket och hosta så det var inte mycket timmars sömn för mig.
Men låg och drog mig i sängen till halv 10 sov nog lite där emellan också haha.
vid 11 så åkte vi till stallet, och sen har jag bara suttit här i soffan , Sara är hos Rebecka ( ovanligt? ) Nejj känns som om  hon är där hela tiden :/ och mamma och pappa är och köper julklappar.
Lyssnar på ZTV också och nu är det fan tredje gången dom spelar den här låten vet inte vad han heter men låten heter iallafall " Who Says "
ikväll blir det att slå in alla julklappar och kanske städa lite om man orkar haha, jag verkligen hatar att städa.
Nejj nu ska jag gå och göra någe annat ! :)
kommer nog inte bli något inlägg imorgon, men GOD JUL  på er ! :D
Sköt om er !

Puss Linda

19 december

2009-12-19 - 23:37:35
Igår så var det avsluning och fyfan vad skönt det är med lov nu !:D vid halv 2 kom farmor och hämta mig och skjutsade mig till stallet. Fixade ordning allt där och red i paddocken på lilla oskar :D Det går bara bättre och bättre med ridningen:D När jag kom hem så var Emma redan här och den lilla gull ungen hade städat mitt rum , och ja kan säga er , det behövdes verkligen , så tack.
Vid 8 kom allt folk hit och vårat lilla hus eller ja lilla och lilla , var helt full smockat med folk , man kunde knappt gå någonstans haha , men det var trevligt innan man däcka hahaha.
Vaknade sen vid halv 12 på dagen  var seeg som fan haha och vid 2 ? så åkte vi till stallet , gick en promenad med Oskar och Becka hängde med, med Walle :) vid halv 4 så var man hemma igen och så har man bara setat och degat i soffan haha , nu är klockan 23.33 och ja verkligen känner hur ögona vill stängas , men nejj ja ska vara vaken ett litet tag till hihi (a) är hemma själv oxå , men hoppas ngn i familjen kommer snart ialla fall haha.
Imorgon blir det att rida igen :) <3
Nejj nu orkar jag inte blogga mer.
Sköt om er !

Puss Linda

17 December !

2009-12-17 - 17:39:45
Ojj har inte bloggat sen i måndags , men jag har inte haft tid :o
Men jag ska iaf berätta lite om min dag idag :) <3

Gick upp som vanligt halv 7 :o fyfan  vad skönt med Jullov snart :D Men iaf så fixa jag mejj och gick till bussen, mkt folk på bussen.. Kom till stan typ 7.55 och så stog jag och vänta på Anna, men hon kom aldrig och hon svara inte när man rignde eller skicka sms :o vart lite orolig vafan ! Men sen så svara hon tillslut att hon inte skulle komma till skolan , stackarn har ju nästan varit sjuk hela veckan :( krya på dej ! <3
Vi hade ingen lektion så vi kolla på film Zozo asså wierd film :o efter den så kolla vi på julspel i matsalen , alla 2or sjöng och hade klätt ut sej så himmla söta !:) Efter det så städa vi skåpen , och sen kolla vi klart på Zozo och sen fick vi sluta, och klockan var bara 11 , så helt onödig dag egentligen. Jag och Emma gick till Ica och köpte Geisha , och så gick vi till bussen :) tog bussen hem halv 12 :) När jag kom hem så satt ja lite vid datan och sen kom farmor och hämta mig och vi åkte såklart till stallet !:) Mockade och fixade där och sen tog jag in Oskar och så gick vi på en liten promenad i blåsten , fyfan vad ja frös och så hade dom ju inte plogat där jag gick heller haha lyckat, eller inte ;) sen hjälpte jag mamma att ta in alla hästar :) och sen kom pappa och hämta oss :) <3 Nu sitter jag här i soffan och kollar på The City och väntar på att maten ska bli klar :) <3
Jullov imorgon !:D Fest på kvällen oxå , kommer bli kanon (y)
Skriver kanske mer imorgon :) <3
Sköt om er !

Puss Linda

Lucia i skolan !

2009-12-14 - 19:58:58
Idag gick man upp halv 5-5 helt otroligt för att vara mig ! hade bara sovit 2 timmar oxå yeeeey (Y)
Fick skjuts till skolan där jag mötte vero,anna,sara och emma =) <3 vi gick vidare till matsalen och hjälpte till att ta undan borden.
Runt halv 9 ? så börja första showen och jag var så jävla nervös så ja bara stog att skaka ni som inte vet så sjöng jag Beyonce's låt Halo , och ja det lät ju förjävligt ( tycker jag ) men dom ja pratade med tyckte att det var bra =) så tack :) <3
vid kvart över 10 ? så började andra showen och då lät det ännu värre ! jag ber om ursäkt för dom som lyssna och blev döva , verserna var så himla falska men det var faktiskt nervösare att sjunga inför 9orna , men ajja det var kul att stå där uppe iaf :)

Efter Lucian så hade vi vanliga lektioner först hade vi no/matte men vi fick kolla på ngn wiiierd film , sen lunch gröt , asså vf ger man det i skolan ?:o det är väll inte ens riktigt mat eller ?
Efter lunchen var det engelska , och ja jobbade på som fan ! var nog för att ja inte skulle somna haha
slutade 10 över 1 skööönt :) tog bussen hem halv 2 , pappa kom och hämta mej och mamma runt kvart i 3 för jag skulle till tandläkaren och den här gången var mamma med, hatar att vara där själv.
efter tandläkaren så gick jag och mamma och fika på Cafè Smak , smarrigt smarrigt och sen kom pappa och hämta oss :) När vi kom hem så åt vi kvällsmat och sen åkte pappa,mamma och sara till stallet och ja stanna hemma.
Nejj känns som om ja har skrivit i evigheter ! Får se om det blir någe bloggande imorgon :)
Sköt om er !

Puss Linda

13 december. och nu har snön kommit ! :D

2009-12-13 - 17:07:32
Jag har inte skrivit sen i torsdags men nu så ska jag skriva lite ;)

I fredags så var det skola och sen vid halv 2 så var det lucia träning och njaa det gick väll sådär.. sen så gick jag på stan med Anna och Emma och äntligen hitta jag en tröja som jag ska ha på måndag. Efter stan så tog jag bussen till farmor, och vi fixa lyse till hennes julgran men lyset funka inte haha. Sen så åt vi och sen vart det Idol :) <3 och Erik vann , så jävla glad !:D han är verkligen en värdig vinnare , och Higher ( vinnarlåten ) Är ju super (y)

I lördags så vart det stallet nästan hela dagen :) Gick en låångpromenad med Oskar:)<3
Senare så kom Kusin till mig :) och vi leta efter någon fest men vi hitta ingen hahaha men vi gjorde massa andra kuliga saker ! somnade runt halv 1 då jag började få feber :/

I dag ( söndag ) Så vaknade jag och Emma vid halv 12 , jag hoppade in i duschen och sen åt vi frukost :) Kollade lite på idol reprisen och sen vart det att åka till stallet :) fåren var helt gaaalna, dom sprang och hoppa och gjorde massa andra saker haha men allt beror väll på snön eller? hästarna var oxå lite galna fast absolut inte lika galna som fåren haha , man stog nästan bara och asgarva åt dom. Nu sitter jag här i soffan och kollar på reprisen på Desperate Housewives så jäkla bra ! Nehe snart kommer pappa och Sara hem med maten.
Vart ett ganska tråkigt inlägg men jag är så jävla trött.
Sköt om er !

Puss Linda

Godnatt !

2009-12-10 - 22:16:43
2 inlägg på en dag , WOW !

Ska iaf ta och gå ner och krypa ner i min varma säng , och läsa ljudet av ditt hjärta ! <3:)
Godnatt på er !:D

Puss Linda

I'm Back !

2009-12-10 - 18:13:51
Jag har inte bloggat sen i måndags men jag har faktiskt inte haft tid, jag vet det är otroligt !
Men här kommer liiiite om vad jag har gjort i veckan !:)

Tisdags!
På tisdagen så var jag hemma från skolan:/ Ovanligt ? nejj tyvärr inte , men jag hade såå jävla ont i knäna satt bara och grät, men senare så vart det bra så jag kunde åka till stallet och rida Oskar men red inte så länge men det gick ju bra , som vanligt :D

Onsdag!
På onsdagen vart det skola :) och sen vart det stan med emma och Anna :)<3
och sen bussen hem och åkte nästan direkt till stallet , gick en promenad med Oskar :)
Och sen hände det inte så mycket mer.

Torsdag!
Torsdag alltså idag så var det skolan, visade upp låten i musiken så nu har man G i Musik :) satsar på VG till våren iallafall :) hade talprov i engelska oxå , det gick faktiskt bra  men det vart mkt skratt när man skulle beskriva 2 sumobrottare hahaha. Fick skjuts hem från skolan och sen så vart det stallet direkt, gick en promenad med Oskar igen , =)
Nehe nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten :)
blir antagligen inget inlägg imorgon , direkt efter skolan så blir det stan,och sen bussen till farmor :) Det är ju IDOL finalen imorgon oxå :D jag hoppas verkligen att Erik vinner !
Ja appropå idol när jag var på väg hem från stallet så hörde jag Tove på radion när hon sjöng Hot'n cold, så hon har iaf någe att skryta om , före alla andra att vara på radion haha ;) nejj nu ropar mamma :)
Sköt om er !

Puss Linda

7 December : Emma Ambelins födelsedag !:D

2009-12-07 - 16:25:55
Som jag skrev i lördags så skulle jag ju till stallet och det gick as bra !:D Kom hem vid halv 8.=)

Söndagen spenderades i stallet och sen när jag kom hem så kolla jag på Män som hatar kvinnor , den var grymt bra.

Idag är det som sagt måndag och det är Emma Ambelins födelsedag !:D
Men till skolan nu , hade prov i Astronomi och det gick faktiskt bra !:D så det blir noog iaf Godkänt(: och så blir det om man pluggar oxå.. slutade runt halv 3 och nu är klockan halv 5 och jag sitter här i soffan, och har trist ska väll plugga lite sen :(
Imorgon blir det stallet igen :D Hörs imorgon!
Sköt om er!

Puss Linda

5 November

2009-12-05 - 13:38:33
Vart inget blogg inlägg igår, men här kommer det lite om igår då :)

Var hemma från skolan för mådde as illa på morgonen =/ vid 11 så var det tandläkaren asså usch fyfan vad jag hatar det ! trycker upp massa saker i käften plus att dom är så jävla dryga om man är där själv utan förälder ? nejj jag hatar tandläkaren !
Vid 3 kom grannen förbi med deras lilla unge för jag skulle ju vara barnvakt :) Vi spela mario cart hon var riktigt duktig , och bara för att vara typ 3? (y)
Sen kolla vi på Hitta Nemo haha älskar filmen :D och sen så satt vi i sängen och läste böcker.
Lite senare så Kom Ellen :) Vi satt i soffan och kolla på Idol, och jag säger bara en sak ! Tove skulle fan ha gått vidare ! Calle skulle ha åkt.
Ellen åkte hem efter Idol och pappa och jag åkte till några där mamma var på "fest" var där till typ halv 3 ? har lagom ont i halsen, vart väldigt mkt sjunga haha.

Idag så vakna jag vid 12 och nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem , så vi kan åka till stallet , ska rida oskar idag :D
Har fixat lite med Desigen oxå, men ska fixa header och så eller vad det heter?
Nehe ska ta och ringa mamma nu och fråga vart dom håller hus, orkar inte stanna hemma längre !
Skriver Kanske mer senare :)
Sköt om er så länge !

Puss Linda

3 December

2009-12-03 - 20:34:08

Hemma från skolan idag då , så himmla ont i magen och knäna det var riktigt länge sen jag hade ont i knäna :o
Vakna vid halv 2, och har nästan bara suttit i soffan.
Imorgon så blire skola och sen blir det att åka hem hit med Anna och sitta barnvakt åt grannen :) <3


Nehe om man ska ta och gå och lägga sig snart är så himla trött..
Vi hörs mer i morgon ! :D

Sköt om er

Puss Linda

21 dagar kvar till Julafton oxå om jag inte  har räknat helt galet som jag råkade göra häromdagen haha

 

2 December

2009-12-02 - 16:51:13
Skolan idag då (: Och Anna visa upp sin nya mobil som hon har gått runt och tjatat om , som aldrig kom men igår kom den :D och den var riktigt snygg !
Dagen började väll bra,lucia träning som vanligt på onsdagar och det gick ju verkligen bra,eller inte ! så jävla piiiinsamt..
sen så var det matte/No och sen lunch, ganska god mat idag faktiskt.
Skulle ha slutat efter det men jag hade sång träning, och det gick verkligen SKIT! ska inte gå in på massa saker nu som kanske inte kommer ens att hända men säger när allt blir klart..
När jag kom hem så käka jag Pannkaka haha och sen satte jag mig med Geografin asså suuuck ! jag verkligen hatar geografi fattar fan ingenting :o om ni inte har märkt en sak så ska ja säga er , jag är ett trög barn !:D
Men det är ju tur att man har mor min som hjälper en när man inte fattar , våra två tröga skallar blir till en smartskalle !:D
Blir mer plugg ikväll oxå, tror jag nog ska ta mej ett riktigt låååångt varmt bad efter maten så himla avslappnande.
23 dagar kvar till Julafton oxå !:D
Nehe nu är maten färdig, haha känns som om jag har ätit hela dagen idag.
Sköt om er !

Puss Linda

1 December

2009-12-01 - 22:39:02
Ojj redan 1 December :O fan vad tiden går,snart är året slut oxå..

Ajja jag gick ju hem igår från skolan och illamåendet höll fortfarande i sig imorse så jag stannade hemma,
gick upp vid 1 och låg i soffan och slappa, smsade lite med Ellen oxå :)<3
Ja så dagen har spenderats mest i soffan,vid datan och vid alla läxor :( blir verkligen trött på att man har prov typ varje vecka, dom säger att 8an är värst men nejjnejj 9an är så jävla jobbig !
Imorgon är det skola oxå :) saknat alla <3
Kollade på Desperate Housewives oxå helvete vad bra det är !:D guld till det programmet :D
Nehe om man ska ta och hoppa in i duschen då :D och försöka sova sen :)
vi hörs imorgon !:D
Sköt om er

Puss Linda
RSS 2.0