Sett den årliga julfilmen ...

2010-11-27 - 22:20:00
hejj på er, hoppas allt är bra med er :) med mig är det suuuper, är bara lite förskyld men ah det kan man väll leva med ?;) har inte varit i skolan på 2 veckor nu , och kommer inte gå dit på måndag för då är vi lediga och på tisdag kommer jag dra vid lunch haha. 
Idag har jag kollat på några gammla the hills avsnitt, varit i stallet,varit och handlat och lagat mat :) hade med mig kameran till stallet för ja skulle ta kort när jag gick med lexie på en promenad men såklart har zoomen fastnast ? gick iaf inte att zomma -.-.  Lagade tacos till familjen vart suuper gott =))))

har sett den årliga julfimen nu, Tomten är far till alla barnen, jag och familjen har suttit och asgarvat åt vilken jävla jul dom har, tänk och ha en sån jul ? craaazy. har ni sett filmen ? den gick idag på tv iaf på någon + kanal haha,:p

Imorgon blir det stallet och sen vidare till hundklubben och skriva in mig och lexie till en yttligare kurs, och sen blir det hem till farmor och käka.. !!
Men nu ska jag och min beeebis gå och sooova =D Puss och godnatt alla små bloggläsare =D

Kvällens fråga: Hur ska ni fira eran jul ? med släkt och vänner ? eller bara familjen ?
jag kommer nog iaf vara hemma denna jul med familjen =) skönt det med ;)


fortfarande sjuk.

2010-11-23 - 16:41:55
Förlåt för den ursusla upptaderingen men har legat sjuk hela förra veckan och den här veckan. I helgen var ja frisk ingen feber eller nånting , så Sara sov här i lördags vi hade massa skoj , vi gick ut i snön med hunden och hade snöbollskrig osv haha :D
I söndags så vare bara att gå upp klockan 6 , stalltjänst stog på schemat,, hade mkt kuuuul blev mkt skratt haha =) tyvärr är figge fortfarande halt så han går inte att ridas :( men om 1 vecka ska vi tillbaka till veterinären och då får vi reda på om han någonsin kommer att bli bättre .. !
Igår var jag hemma från skolan suck , har fått feber igen :/ så på dagen hände ingenting eller på kvällen.
Idag tisdag, så blev det att vara hemma igen, febern stiger och mitt humör är SÄMST,, plus att det gör jätte ont att gå,prata,andas,skriva på datorn osv.. vet inte vad för virus jag har egentligen ?? vet ni?
Sitter nu iaf och kollar på Scrubs, och ikväll blir det att kolla på Desperate Housewives och Cougar town :)
Men ni får ha det så bra,, pusss

goodnight

2010-11-17 - 22:05:25
Godnatt nu ska sjuklingen gå och sova.. blir ingen skola för mig imorrn heller.
puss på er alla  sjuka och friska :)

sjuk

2010-11-16 - 19:27:46
hejj

imorse vakna man upp sjuk.. migrän+feber ucsh !
har inte kunnat ätit nånting idag heller idag typ.. jobbigt
Nu sitter jag och väntar på¨att Paradise Hotel ska börja och efter det blir det :
*Simpson,kanal 6
*Simpson,kanal 6
*Desperate Housewives, kanal 5
*Cougar town (Jennifer Aniston gästspelar),kanal 5

men ha en bra tisdags kväll puss på er !

Your everything <3

2010-11-15 - 21:13:17


Du är allt <3 du har hjälpt mig otroligt mkt , jag älskar dig min bebis ,
Jag Älskar Dig Du Är Världens  Bästaste hund,, du betyder allt♥

15 November 2010

2010-11-15 - 21:04:31
Tjooo ! Allt bra med er ? med mig äre bra fast ja är riktigt trött... vakna klockan 5 imorse Usch , men var så nervös över Figge vi skulle ju till veterinären med honom.
Så det var bara att åka till stallet vid 7.. iallafall Figge fick bedövning i knäet och kotan, och sen röntga dom honom, och sen så blev det böjprov och så ( helvete vad halt han va ) Men nu ska han vila i 2 månader suuck !
Men vi får hoppas att han blir bra :)
efter stallet så har jag inte gjort nånting har legat och frysit hela dagen.. så har legat under  täcket typ hela eftermiddagen haha.
 Nu sitter jag och kollar på CSI på 5an :)
men ha det bra puss



Bli bra snart.....♥♥  (bild i repris)

Pappa.

2010-11-14 - 21:19:13
Pappa. Du är världens bästaste pappa, du finns alltid där och stöttar  mig och när man vill prata så finns du där.
Vi har våra bråk och det är inte små bråk direkt. men det löser sig alltid :) tänkte bara säga med det här inlägget att du är världens bästaste pappa och jag älskar dig , Grattis på farsdag ♥


Min farsdag present till pappa.. en tavla med bilder på mig,syster och pappa :)

Svar:

2010-11-14 - 20:53:48
emma ambelin om Spider Man 2
kunna se under allas kläder men nån syn typ ;)
Svar: haha det skulle va coolt.. fast ganska äckligt att se precis ALLA nakna ?


Hej på er iallafall ! :) Idag har dagen bestått av : stallet och sen fika hos mormor och morfar:)
Var i stallet en stund vid lunch och gick en promenad med lexie så länge dom andra fixa figge och så =)
När jag kom hem hoppa ja in i duschen och sen var det bara att åka till mormor och morfar och fika,fira fars dag och morfar som fyllde igår , så Grattis morfar och grattis världens bästaste pappa på fars dag :) min present kommer upp här på bloggen snart ;) han blev iaf jätte glad... lite tårögd faktiskt :) hihi
 Sitter nu i soffan med Lexie och kollar på Parlamentet , uruselt program tycker jag =)

Imorgon blir det ingen skola för mig , ska till stallet väldigt tidigt och åka till veterinären med figge. hoppas det går bra..
men kommer snart upp bilder här =) PUSS SÅ LÄNGE :D

Spider Man 2

2010-11-12 - 21:49:27
Tjoolahopp i galopp ! hur mår ni alla söta bloggläsare ? jag mår great iaf ;)
Idag är det Fredag så då är det ju Praktik på schemat,så jag har varit i stallet hela dagen lång. red även en stoooor häst 1.83 i mankhöjd och han har tävlat i hoppning i Flyinge så han är grymt duktig och det är även ryttaren :) skrittade (gå) på honom och han var hur snäll som helst så jag är grymt glad och stolt över mig själv =)
Ikväll tjockade vi oss och köpte pizza en stor fet kebab Pizza yummie:D ( vet äter pizza jätte mkt) och sen har jag kollat på Idol, och Linnea ska åka ut snälla snälla GUD ! sitter nu i soffan med en väldigt trött hund och kollar på Spider man 2, så nu ska jag kolla klart PUSS HEJJ
don't forget to chek: Hundenlexie.blogg.se




Tänk och va som spiderman , tänk vad kollt och klättra på hus och kunna slänga sig ut från en höög bygnad och hoppa till en annan.. och ja så är han ju smidig.. hahaha ;)
men om man skulle ha en superkraft så skulle ja vilja kunna läsa tankar eller se in i framtiden..

Dagens fråga: Om ni hade en superkraft vad skulle det va ? :)

mera snö

2010-11-10 - 20:32:50
usch nu har det kommit mera snö.. jag är verkligen inte en vintermänniska !


idag var det skola och ja det var ju lite speciellet?;) det var CRAZY,, jag ,sara och amanda satt och sjöng och dansa på rasterna.. normala ? nej haha.
Efter skolan har jag inte gjort så mycket.. har mest suttit och kollat på tv :) och sen kom Gossip Girl säsong 2 på posten (har sett klart säsong 1 nu)så kollade några avnsitt av det..:) Nu sitter iaf hela familjen och kollar på Bonde söker Fru :) jätte söta kattungar och griisar med nuu haha =) ikväll blir det Grey's Anatomy och en kvällspromenad med den galna hunden som älskar snö haha, det är ju hennes första vinter så who can blame her ? haha ;) men nu ska ja kolla klart PUSS !

SNÖ

2010-11-09 - 15:45:47
HELVETE ! Det är ju bara  den 9 november och det snöar ! vill verkligen inte ha snö , är ju så himla deprimerande , eller vad tycker ni ?

idag var jag iaf hemma från skolan av några andledningar.. så idag har ja varit hos tandläkaren,hämtat sara från skolan och nu sitter jag och kollar på EMA , det är ju så himla bra, älskar när det EMA,VMA   och allt det där :)
Ajja nu ska jag kolla klart och sen gråta lite över vädret =( ajja Puss hej

Idol 2010

2010-11-05 - 21:14:42
Tjeeena !! ;)
Hoppas allt är bra med er.. :)  bra med mig iaf ;)
Idag har jag varit på stan med syster , bjöd henne på mat och så gick vi och kolla i massa olika affärer men hittade ingenting. :/ Typiskt.
har varit i stallet också, och nu sitter jag i en fåtölj och kollar på Idol 2010 ! :) jag hoppas verkligen att Linnea åker ut !!! Ikväll blir det antanigen att se Scream 2 går på kanal 5 klockan 22.00 eller kolla på första säsongen av Gossip Girl :) fick hem filmen på posten idag =))) men vi ffår see vad ja ser hihi.. :) vi hörs imorgon PUSS

Ha en bra fredagskväll

ja vad säger man ?

2010-11-03 - 20:14:11
Haha vad ska man säga om deltagarna i boden söker fru ? och hon Ann-katrin , bjuder på saft och ingen får någon kram fast dom kommer med blommor osv.. ! hahaha . nejj men nog pratat om det.
Ikväll har mamma och jag varit och handlat pizza och godis, så nu moffar vi haha ;) sitter nu och äter godis och väntar på att Grey's Anatomy ska börja :)
Vi hörs iimorrrn bbys :D

världens tråkigaste höstlov EVER !

2010-11-03 - 17:12:11
det här har verkligen varit världens tråkigaste höstlov.. kan det bero på att ja bara har suttit hemma och blivit fet i soffan ?.. ! nej men det finns absolut ingenting att göra i tråk Eskilstuna.. jag skulle bara vilja åka bort bara för en helg.. skulle vara grymt skönt.
idag har det som sagt inte hänt nånting fast har gått långpromenad i blåsten med hunden och sen har jag badat henne också,, hon var lerig :(
Sitter nuoch kollar på Exlist och väntar på att mamma ska komma hem från stallet. blir bara hon och jag ikv.. syrran är på krogen och pappa är i karlstad. men ni får ha en bra onsdagskväll PUSS

Höstlov

2010-11-01 - 20:21:04
Första dagen av höslovet Check !

idag vakande jag halv 10 och åkte till stallet vid halv 11 , :) longerade Figge lite... och han är så jävla halt.. så vi ska till veterinären med han nästa vecka så då får vi se vad som händer och sker med min lilla gubbe..!
sen har jag också spelat Mario Cart med syster och Rebecka (beckajohansson.blogg.se) och sen har jag varit och handlat med pappa :) har köpt säsong 1 av Gossip Girl också haha (a) har ju inte sett från början och jag följer det nu varje söndag så ja har nog blivit lite av ett gossip girl freak ? hahhaha !

Imorgon vet jag inte vad som händer ska iallafall blogga, och Plugga !

Puss på er mina älsklingar ( hahahahaha )


Älskling ♥♥
RSS 2.0