vi hörs nästa år ! :D

2010-12-31 - 18:16:12
Nu köööör vi ! vi hörs nästa år :D PUSS på er :D GOTT NYTT ÅÅÅÅÅRR

Onsdag den 29 december 2010

2010-12-29 - 21:24:13
hejj på er alla gulliga människor haha !
idag har det varit en riktig slappar dag ! sov bort hela dagen  gick upp 12.15 ! och sen har jag bara legat i soffan och kollat på tv =)
så jag har typ ingenting att skriva om idag ,:) men imorrgon ska jag iaf till stallet tidigt och hjälpa mamma i stallet , och sen ska jag rida figge , och sen senare så ska jag till tuna park =)) 
nehe nu ska jag kolla facebook och så , och sen ska jag gå kvällspromenaden med min älskade hund :D sen blire att krypa ner i sängen och läsa !
VI HÖRS imorrrn babes ;)

Mina julklappar ;)

2010-12-29 - 15:17:52

En bok, dock ska jag lämmna tillbaka den.

Gossip Girl säsong 3

En stoor sminkväska

Armband

En stor tavla på min älskade hund <3

+ en kamera som är hur bra som helst :D tack mamma och pappa för presenterna :)

25 december 2010

2010-12-25 - 21:57:10
heeeej bloggen ! här sitter en utråkad Linda och bloggar i soffan medans hon kollar på 27 dresses och dricker julmust ;)
tänkte berätta om min roliga julafton iaf =D
gick upp  klockan 9 och åt julfrukost som mamma hade dukat fram :D dock var skinkan inge god :(
efter frukosten åkte vi alla till stallet :D och sen när vi kom hem kolla vi på tv, spelade lite wii, och sen var det dags för den årliga Kalle Anka :) jag är sån där tjej som verkligen älskar Julen , stämmningen ,maten,kalle anka,julklapparna, ja jag blir som typ 5år igen !
efter Kalle ankan , käka vi julmat, gottigott haha !och sen äntligen var det dags för julklapparna =D=D
är super nöjd med det jag fick =D visar bilder snart :)
Idag vaknade jag upp sjuk... hade totalt tappat rösten, inge kul alls , men nu börjar den komma tillbaka =D
så ja har inte gjort nånting idag , skönt =)
Nu är jag hemma själv också , skönt det med :) men nu ska jag kolla facebook vi höörs senare med biilder =D PUSS

24 December 2010

2010-12-24 - 13:15:47
GodJul på er alla bloggläsaare !
Sitter nu med familjen och kollar på Trolltyg i Tomteskogen, den går på kanal 1  :) sen blir det att laga mat , och sen kolla på Kalle Anka och sen äta och sen öppna alla julklappar :D är så himla nyfiken !!!! ;) 
Nej nu ska jag knäcka lite nötter och kolla klart på filmen.
Puss hejdå, Have a Great Christmas :D Till er alla från oss alla ! =D GOODJUL

Family Guy , Vampire Diaries

2010-12-23 - 20:01:32
Har nyss suttit och kollat på ett URdåligt program av Family Guy, usch hatar verkligen den serien. men pappa och syster tycker ju det är bra så ;)
Ska iaf kolla på ett spännande och bra avsnitt av Vampire Diaries :D vi höööööörs imorrn PUSS

    

Så dåligt ;)

23 december 2010

2010-12-23 - 17:56:23
Julafton imorgon, och ett nytt år om en vecka och någon dag. det här året har gått riktigt fort, eller vad tycker ni ?
Idag gick jag upp klockan 6 imorse usssccch ! , (skulle med mamma till stallet ) vi fordrade och en massa och sen släppte vi ut alla hästar , i  kylan, Fyfan vad kallt det är... !! HATAR verkligen Vintern!
Åkte hem från stallet runt 1 , och lite senare så hängde jag med mamma och pappa till Tuna Park =) och nu är alla julklappar köpta ! skönt.
Kom hem för en liten stund sen, så nu sitter jag i fotöljen med täcket om mig, och kollar på Prinsessans Dagbok 2 :) snart ska granen kläs osv :)
men nu orkar jag inte blogga mera , vi hörs imorrn =)

Jullov !!!!!!!

2010-12-22 - 13:12:59
Fan vad skön dag ;) gick upp 7 imorse för att duscha... sen tog jag bussen som gick vid 8, träffade bästavän på stan sen gick vi till skolan och alla skulle samlas i Aulan, där var det mycket uppträdande, en del var grymt duktiga , och en del mindre duktiga ;)  Sen när det var klart så va vi typ 10 minuter i klassrummet, och sen sluta jag klockan 10, så 1 timmas skoltid idag wiiiho :D och nu är det Jullov :D
Ska snart till stallet också, men det är ju sååå jävla kallt så man måste ta på sig massor av kläder :( hihi.
nej men nu ska jag byta om vi hööörs sen eller någon annan dag :D

Puss

Svar:

2010-12-19 - 17:44:15
Anonym om fortfarande sjuk.:
Du borde kanske gå till läkaren och kolla upp det om du är sjuk så jävla mycket?Du verkar vara sjuk jämt och ständigt.

Svar: jag vet inte faktiskt inte vad jag ska svara på det här , men om du har läst mina inlägg så kan du nog se att jag har varit mkt på sjukhuset, alla är sjuka , en del är mer sjuka än en del andra. och jag kan inte rå för ,för att jag är mycket sjuk , har även hört från skolan att dom tror att jag skolkar men nej så är verkligen inte fallet. jag har aldrig skolkat i hela mitt liv, så jo jag är sjuk, men kan man rå för , för att man har migrän ? kan man rå för,för att man har mensvärk? kan man rå för, för att man har lätt att bli sjuk? svaret är NEJ !


Sådär hej igen !

2010-12-10 - 22:13:52
Hej igen ! jag hoppas ni mår great, för det gör jag :)
idag var det att gå upp INNAN tuppen Usch säger jag bara haha, men ja var faktiskt jättepigg och full med Energi så det var skönt =) Mamma och jag åkte till stallet vid 20 i 7 vi gav dom mat,tog på dom täcken ,släppte ut dom osv :) MIn lärare kom även förbi för att cheka in min praktik =)
Efter lunch när hästarna hade kommit in (dom kommer in vid 12) så gick jag en promenad med figge :) vi gick ut på en liten promenad och på dit vägen gick det jätte bra han gick som en hund, och jag gick och sjöng lite julsånger hihi;) Sen när vi vände och var på väg hemåt så började han takta lite och bli rädd för massa saker osv haha gullig ! men sen gick ja in i ridhuset och då gick det bra =) gick ungefär en  halvtimma, :) han får ju inte gå längre =( men om 10 dagar så kommer vet. så håll tummarna då !:D
Lite senare på dagen så red jag ut på en häst var lite osäker i början så ägaren gick med hela vägen snäälllt :) och sen när vi kom tillbaka så gick vi in i ridhuset och helvete vad bra det giiiiiick ! jag  har aldrig ridit så bra i hela mitt liv, det kändes nästan som vi var ett. aa det var helt otroligt ! =))))))
När jag kom hem vid 5 så badade jag Lexie för hon hade rullat sig i hästbajs osv.. usch så hon stank verkligen men nu luktar hon gott :D har även ätit Pizza medans jag kollade på Idol finalen !! är otroligt spännande nu eller vad tycker ni ?:)
Nej nu ska jag gå och göra lite saft hihi, vi hörs imorgon eftermiddagen. ska till stallet vid 7 igen imorrn har stalltjänst :/ men sen på kvällen så kommer några kompisar till familjen så vi ska äta julbord och spela spel =)

Ha det bra PUSSS

Idol 2010

2010-12-10 - 22:06:41
Vem vinner idol 2010 ? är det Minnah eller Jay ? för mig spelar det faktiskt ingen roll, Jay var super bra på Madonnas låt, men annars tyckte jag nog att Minnah var bättre idag. ! ajja vi får se =)
Vi hörs snart så ska jag berätta om min underbara Dag ! :D


Jay Smith och Minnah Karlsson Finalister i Idol 2010 !!

skola.

2010-12-09 - 07:49:08
Tjena bloggen !
ska ta  bussen till skolan om en kvart typ, har inte varit i skolan på hela veckan , så vi får se hur detta går ;) ska bara göra ett matte prov och sen ta hem lite grejjor s¨å jag kan jobba hemma med.. eftersom jag fortfarande känner mig lite kraslig :/
Sitter nu iaf med syrran och kollar på Vakna med the voice.. den som gästar nu är någon från ung´och bortskämd.. . 
nej nu ska jag stänga ner datorn ocoh ta på mig ytterkläderna.. jag haatar vinterytterkläderna ! stora tjocka jackor mössor, vantar osv ! nej usch. ja vill ha sommar så man bara kan gå i skinjacka, eller bara tshirt ! Jag drömmer mig just nu bort till Turiket ! sköönt det skulle vara och bah ligga på en strand där hihi.


En gammal bild på mig och emma... men där ärr min stora feta marsmelows (stavning?) jacka ! man ser ut som man är en jätte haha !
RSS 2.0