hörs imorrn

2010-08-31 - 22:05:48
hörs mera imorrn, ppusss hejj

wiho !

2010-08-30 - 20:52:21
Bondlaget vann !  =D

Bondlaget ;)

2010-08-30 - 20:45:10
Hej igen ! Sitter nu och kollar på fångarna på fortet och jag hejjar såklart på Bondlaget :)
Kom hem från stallet för en timma sen , och jag satte mig här i soffan direkt haha =)
jag var jätte duktig  att ta med kameran till stallet , men såååklart så glömmer jag att ta kort SUCK ! Linda upp i dagen !

Nu ska jag byta om och sen ta nånting att äta :) PUSSHEJJJ vi hörs imorrn :)

30 Augusti

2010-08-30 - 16:53:54
usch snart September ?! och snart kommer snön och kylan UScH !

idag var det iallafall skola, gick jätte bra =) så det finns inte så mkt att säga om det haha ;)
efter skolan gick jag,sara och sara till stan och där skjildes vi åt:( Haha !
här hemma har jag inte gjort ett skit =) men ska snart till stallet och jag ska ta med mig kameran så bilder kommer idag eller imorgon :) sitter nu och kollar på Top Model iaf älskar programmet :)
och nu vet jag inte vad ja ska skriva mer så puss hejjj =)

Svar till Anna och Sara om förra inlägget.
Tack <3 jag finns för er också :)

29 Augusti 2010

2010-08-29 - 20:13:47
Hejj igen bloggen ! =) förlåt att jag inte har bloggat men har inte orkat eller haft tid eller ork :)
Idag har jag varit i stallet typ heeela dagen :) Släppte ut alla hästar på morgonen, och sen åkte mamma och ja hem , kom tillbaka vid lunch och plocka in dom =) och sen hem igen haha ! sen åkte vi ut igen och Sara red lektion  =) gick jätte bra för Sara och Figge =)
sen har det inte hänt så mkt faktiskt :)

Men nu måste jag faktiskt skriva av mig liiiite.. så läs eller kryssa ner !
Jag vet att man inte ska "snacka skit" om någon på bloggen men jag är så himmla arg ! Jag har fan förlåtit en person 1000000000 gånger, och vi har gått tillbaka till bästavänner. Men nej nu jävlar äre slut med det. Jag tar inte mer skit från dig ! och ja jag kanske är omogen som är arg över den saken, men har man sagt att man har fått nånting så kan man väll ändå inte komma och ta tillbaka den ? och bara dyka upp och säga nu ska jag hämta det och det ?! När jag inte ens hade hunnit svarat på smset om jag var hemma eller inte ? vad hade du gjort om jag inte hade varit hemma ? gjort inbrott ?:s det är en väldigt liten småsak det här. men du har svikit,ljugit och "glömt" bort när vi ska vara ? nej nu jävlar ! och sen säger du att ja är otrevlig haha OMG

Men jag hoppas att allt är bra med er andra iaf hihi :) Imorgon äre skola igen =) går till 10 i 1 skönt va ?:)
sen vet jag inte vad som händer :) antagligen stallet (som vanligt)
Men nu ska jag duscha ;) Ikväll blir det att se film på tv =) Dom visar Bridget Jones Dagbok =) haha älskar filmen så stört skön

Godnight

2010-08-26 - 19:45:19
Nu ska jag gå och duscha sen hoppa i sängen och läsa :) <3 Ha det bra puss

26 Augusti

2010-08-26 - 15:00:24

Idag var det skola igen =) hade matte och svenska hihi ;) efter skolan så gick jag och sara till BikBok och jag köpte ett par Tights =) sen tog jag bussen hem sen har det inte hänt så mkt =)
så jag har inge mer att skriva vi hörs imorrn puss !

Fångarna på Fortet :)

2010-08-25 - 20:29:36
Hej igen !
Sitter nu och kollar på fångarna på fortet =) Kommer ihåg när man var mindre och satt och kolla hela tiden =) men guud vad kuul det skulle vara och vara med , eller vad tycker ni ?;) men jag skulle aaaldrig klara av och vara bland ormar och spindlar uuusch !!
ikväll är dom tävlande ett fotbollslag och ett handbollslag =) självklart hejjar jag på fotbolls laget =) dels för att jag har spelat fotboll i många år,, och sen är handboll såååå tråkigt !
Men vilken sport tycker ni om mest ?=)
Imorgon blire skola igen, sen efter så ska jag vara snäll och gå och handla mat till kvällen, sen ska jag till stallet när jag kommer hem :) Men jag tycker att vi hörs imorrn eller va tycker ni ?;)  Tänkte ha en frågestund imorrn så tänk ut några rooliga frågor , ni kan fråga vad som helst dåå:)

25 Augusti 2010

2010-08-25 - 15:08:10

Idag vare skola igen . blää! men dagen gick ruskigt fort :) tog bussen 5 över 8, mötte kompisar på stan:) Första lektionen var klassråd och sen nutidskryss, kkunde ingen fråga ttyp :o men fick ändå 6/10, så ja tycket ja var duktig ;) sen hade vi rast och sen hade jag Matte, gick faktiskt bra (för en gångs skull) och sen lunch helt vidrig mat ! men ajja =) efter lunchen så stog vi och pratade lite utanför skolan och sen gick jag och ngr andra tjejjor ner till bowling hallen. :) såklart så förlorar jag då ;) men aah skitsamma =) tog bussen hem 5 i 1 =) och när jag kom hem bytte jag om till mjukiskläder och gick ut med Lexie =) gick ganska läänge ute i skogen :)så skönt att bara gå och tänka och prata för sig själv hihi =)
Nu sitter jag och kollar på The Hills :) och ikväll ska jag hänga med pappa och handla och sen kolla på Fångarna på fortet :) men vi höörs sen =)

PUSS

Haha hej igen =)

2010-08-24 - 19:01:17
har varit inne  ett tag , men har gjort massa andra grejjor bland annat: skicka ett mail till en ganska viktig person. och så har ja spelat kort med mamma :p

Idag i skolan så gick allt bra =) vi gick en rundtur runt gymnasium , och sen när det var lunch så drog jag och några tjejjor till stan och skulle käka på Subway men det var så äckligt där så ja käka inte men dom andra gjorde :)
När vi kom tillbaka till skolan sen så skulle vi skriva ett brev till lärarna och sen fick vi sluta =) (klockan 1)
Efter skolan så väntade jag ett tag tills mamma kom ner på stan och sen när hon kom så bjöd jag henne på Ming Palace =) och sen gick vi runt på stan till 4 =) Jag köpte ett hundhalsband till Lexie ,hundmat och en plånbok :)

Nu är det tyvärr dags för mat ,men vi hörs senare ikväll =) PUSSSSS

Kommer Snart ;)

2010-08-24 - 17:02:05
Ska ut med hunden en liten sväng hörs när jag kommer in igen =)

24 Augusti 2010

2010-08-24 - 07:30:06
Godmorgon på er :)

Snart äre dags för skola , ska ta bussen om en halvtimma.
Sitter nu och kollar på MTV :)
vad ska ni göra idag då? skola?,jobb?, eller något heeelt annat ?=)
vi hörs när jag kmr hem, promise :)
Puss på er alla därute ;)

sista inlägget för idag ;)

2010-08-23 - 21:55:14
Duktig jag har varit oh bloggat idag va?;) *stolt*
Ikväll har jag bara  legat i soffan och ätit glass med familjen och kollat på Fångarna på fortet =)
och så har jag spelat lite wii .. mario cart =)
Imorgon äre dags för skola igen,men vi hörs säkert innan jag tar bussen om vi inte gör det så önskar jag er en bra dag imorrn =) Puss och Godnatt :)

Hejj Igen ! :)

2010-08-23 - 16:04:54
Hejj. nu är jag hemma igen :) eller aa har varit det i typ 2 timmar :) men ajja :p
Skolan var jätte bra, var suuper nervös haha, klassen var väll helt OK :) blir väll bättre senare, när man lär känna alla :)
Slutade vid 1 och sen satt jag och sara och väntade på tamara och emma :) men dom slutade så sent, så jag och sara drog till Mc Donalds och käka och sen tog jag bussen hem :)

Nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem =) och sen ikväll vet jag inte vad som händer :)
hörs senare PUSS =) <3

PAANIK !

2010-08-23 - 09:21:40
vet inte vad ja ska ha på mig :o och jag ska ta bussen om en halv timma ! :o och ja sitter i Pyamas:o
OMG !

Skoldags !

2010-08-23 - 08:58:31
Idag är det skola usch ! det här sommarlovet har gått alldeles för fort eller vad tycker ni ?
men den här sommaren har jag varit med kompisar, jag har badat ;), jag har varit i stallet, och jobbat, och sen massa mer ;)
Usch jag är verkligen så himmla nervös. men jag är en sån person , nervös hela tiden det ska hända ngt nytt :/
Men alltning ska nog gå galant =)

Gick och la mig 1 inatt, jag,syster och hennes kompis kollade på den sista sagan om ringen filmen och vi garva så vi grät haha ! vi gjorde en liten parody på den ;)
Vaknade klockan 8a av att tamara smsar mig, och pappa ringer och ska väcka mig haha :) så nu sitter jag här och pratar med tamara och emma på msn =) ska väll börja göra i ordning mej :p men vi hörs senare ikväll :D
Lycka till alla ni som börjar skolan idag :)

PUSS

Tack :)

2010-08-22 - 21:05:50
Äntligen har jag fått en header till bloggen :) Det var min systers kompis Rebecka som fixa :) längre ner på bloggen så finns sidan där man kan ta gratis designer :)

nu ska jag kolla på den sista sagan om ringen pusss !

beckajohansson.blogg.se Är hon som fixa till mig :) hon får en länkning som tack ;)

Tråkigtaste söndagen ever !

2010-08-22 - 17:21:39
Hej på er :) Jag hoppas ni har haft en bättre söndag en vad jag har haft !
Jag har såå grymt tråkigt, så det finns inte ! har inte gjort ett skit idag, sitter fortfarande i pyamas:s usch och imorgon börjar skolan igen, heeemskt ! är så sjukt nervös. nya kompisar,ny skola, och nya lärarare.
Hoppas jag bara trivs så kommer allt gå som smort :)

Sitter nu och kollar på repriser från The Hills :) jag verkligen hatar Spencer så himmla dum i huvve ju haha ! :o
och ikväll blire att kolla sista sagan om ringen filmen som går på kanal 3 ikväll :) har ju inte sett klart den, den är ju fan 4 timmar lång :o sen vet jag inte om Tamara kommer och sover här inatt :) Hoppas det =)

Ajja nu ska jag gå och hjälpa till med tacos.. wweeei jag  har något att göra hahaha ;)

Har aldrig varit så rädd som jag var för 10 minuter sen!

2010-08-21 - 22:51:54
Hej igen !
Dumma , dumma,dumma,dumma Emma !

Nu äre såhär att jag är hemma själv och jag är jätte lättskrämd . och Lexie går fram till balkong dörren och börjar morra. och jag får såklart massa bilder framför mig att det är ngn där. så jag smsar Emma och frågar om hon ville komma hit men det kunde hon inte, så då prata vi via sms ( bra med telefoner)  och jag sa att jag hade en Scream feeling, ni vet att han är utanför huset och så ringer han och sen mördar han dom Usch. iaf så säger jag att det skulle inte förvåna mig om telefonen ringde. och 10 minuter senare så ringer telefonen med skyddat nummer ! och jag var så jävla rädd  så jag våga inte svara ;) och jag bara darra och fick upp spyer i munnen :s och sen smsar jag emma och frågar om det var hon som ringde och det var det ju !!! ååååh gud vad arg jag blev hahaahhhah, men jag älskar min lilla kusin ändå hihi :)

iallafall så sitter jag i soffan med kissen och kollar på Sagan om ringen- och de 2 tornen :) Golumm är ju för söt hihi :) nej nu ska jag forsätta titta :) pusss hejjjj hörs senare =)


Lika va ?;) Emma och en Orch ( en sagan om ringen figur)

The City !

2010-08-21 - 15:55:53
Hejj igen =) hoppas ni har haft en bra lördag hitills :)
det har jag iallafall,;) har varit i stallet och sen vart iväg en stund :)
Sitter nu och pratar med Annsofie och Denise på facebook :) och sen kollar jag på tv också The City :) ska snart kolla på film den oändliga historien :) var jäätte många år sen jag såg den men nu går den på tv så ja passar på att slänga mig i soffan med godiskålen i handen och kollar på filmen ;) den går på kanal 6 eller kanal 5 16.15 :)
Ikväll är man hemma själv också =) så jag får väll se vad jag hittar på hihihih :) men ska dra nu datorn kokar ihjäl snart :O

PUSSS PÅ ER ALLA :) <3

21 Augusti 2010

2010-08-21 - 11:01:30

Godmorgon på er ! Min data är helt efter :s ? det står att det är den 20:nde idag :O haha ! ajja får ändra det snart .
Gick upp halv 7 idag :o skulle med till stallet (stalltjänst) men jag orkade inte så jag la mig i soffan och kollade tv ist. men ska snart till stallet och hjälpa mamma och syster och en till tjej att ta in hästarna =) så är väll hemma 1-2 :)  Idag vet jag inte vad som händer :) ska kanske åka och sola med Tamara om jag har pengar och tid till det =) och sen senare ikväll så kanske jag hänger med mamma,pappa och deras kompisar och spelar golf i Vilsta =) Revansh ! ;)
Tänkte ha en frågestund vad tycker ni om det ?:)

Vii hööörs ikväll, ska ta med kameran till stallet också =)


Komentar:
Anna: haha ja visst är dom söta ?:) ( världens sötaste hund och katt om ni frågar mig hihi )
PUSS

snabbt inlägg =)

2010-08-20 - 19:56:05
hejj på er alla därute bland myggen :)
Grymt mkt mygg ju haha :o

Idag åkte jag och mamma till stallet vid 8 och mockade och fixade lite =) sen åkte vi hem, och sen åkte vi tillbaka vid 3 :)Då syster red figge och jag skrittade av honom :) har aaas ont i nacken,axeln och armen haha :( men ajja smällar man får ta =)
Nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar =) så jag sitter och kollar på någon film som går på tv =)


Lexie och jag trööötta efter ett träningspass haha ;) (mina nya ridbyxor) snygga va?;)

vääärldens bästa hund :') <3

mammas nya katt Spicey, som hon har fått av miiig =) snäll dotter jag är va ?;)

måste ju göra reklam för mammas nya firma : Annas POOL&GRÄV HB ! ( hon fick i present av sina kompisar , en grävmaskin , en hjälm och arbetskläder, så dom skojjar att hon och hennes kompis ska göra en poolgång till varandra så slipper man åka bil överallt ) aa vet inte om ni fattar,men ett skämt från hennes kompisar iaf ;)

mammamupp ;)men jag älskar henne ändå <3

Hörs mer imorgon PUSS ! <3

dumma häst hihi ;)

2010-08-19 - 22:47:35
ska börja inlägget med föööörlåt fööörlåt fööörlåt, var ju asa länge sen jag bloggade :o har totalt glömt bort :o

iallafall så åkte vi och spelade minigolf ,, jag mamma,pappa och 2 av deras kompisar :) Jag tycket jag var skiiita duktig för jag fick i 2 spikar =D , men såklart kom jag näst sist :( senare på kvällen hände nothing :)
har glömt bort vad jag gjorde söndag,måndag,tisdag,onsdag (a)
men idag tooorsdag så hare hänt massa grejjor :)
Kusinen Emma kom hit halv 1 , hon flyttar ju till en dum skola på måndag så vi kommer inte ses på lääääääänge :O hon är jju bara hemma på helgerna ! Iallafalll när hon kom så åkte vi ner till stan och mötte upp Tamara och gick till Solstudion och sola solarium :) jag solade bara en kvart men vart asa brun :o men guuuud vad varmt det var att sola. även fast det var massa fläktar och så fick man ju vatten på sig då och då =)
när vi alla hade solat klart så börja det SPÖREGNA ! så vi satt kvar ett tag och snacka skiit :) mkt trevligt =)
Emma och jag åkte hem typ 4 :) och sen åkte jag till stallet skulle rida lektion =)
det gick jätte bra förutom på slutet :( då fick figge för sig att han skulle bli rädd för dörren när det kommer en häst. så han kaaaaaaastar sig och jag flyyyyyyyger ! och när jag ramla ner på marken så ligger jag och skriker aaaajjj min rygg ! trodde fan ja hade bryit den. men sen satte jag upp igen på figge och red vidare ett litet tag, gjorde illa axeln så har ont i vänster arm nu :(

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och så hörs vi igen imorrn blire bra ?:) kommer massa bilder dåå =))

Komentar:
Anonym frågade vart jag hade klippt mig men ärligt talat så kommer jag inte ihåg vad det heter :o men det ligger mitt i stan iallafall och dom är jätte duktiga =) ska fråga min syrra när hon kommer hem imorrn så kan jag svara då :)
PUSS


UPPDATE: syrran skrev nu att det heter SAX & KAM :) super bra ställe :)

14 Augusti 2010

2010-08-14 - 14:15:02
Usch snart börjar skolan :( viiiiilll inte !

Igår hände det massa skojsiga saker :) mormor,morfar och farmor kom över och åt tårta och såå :) hihi.
Och sen lyssnade vi på ett piiiinsamt kasettband (a) vi har hittat ett band från när jag var typ 5år och blev interjuvad , in för förskolan. haha.
Sen så gick jag över till grannen och kollade på världens sötaste bebis! :) dom har fått ett till litet barn :) världens sötaste.!:) sen så lekte jag och Hilda lite hihi, deras äldsta dotter typ 5 år :) så vi hoppade lite studsmatta,lekte med lexie och gjorde konster haha ! sen lite senare på kvällen åkte jag ner till stan för att träffa Tamara och Sara :)<3 vi gick runt lite däär,, grymt mkkt foolk, men just ja det är ju åfesten ;)
Åkte hem klockan 12. och min otur var att ljudet inte funka på tvn :o men så teknisk som jag är så fixa jag det :D
gick och la mig typ 1 halv 2 :) Hade ni ngn otur ? tell meee ?:D

idag har det inte hänt så mkt, väntar på att syrran och mamma ska komma hem frånstallet så vi kan åka och spela minigolf =) blev ju itne så igår , men idag ska vi nog det :)
nej nu ska jag sluta babbla (skriva) puss hejjj !

Komentar:
Anna: Stackare :( jobbiiiigt att vara uppe så länge :o haha kram på dej <3

Fredag den 13!

2010-08-13 - 07:43:44
Otursdagen ! usch, har ni haft ngn otur hitills ? inte jag iallafall , men dagen har ju nyss börjat :)
idag fyller världens bästa mamma år , så grattis till henne =)
Gick iallafall upp 5 imorse :o kunde inte somna om, så jag gick och spelade lite på datorn med mamma, för hon var också uppe . okej kanske lite otur man har haft då? gå upp klockan 5 ?!
Sitter nu och kollar på MTV, och ska till stallet :)
Idag blire att moffa tårta, och sen tror jag vi skulle åka och spela minigolf hihi kuuul va?:)
Ajja vi hööörs sen =)
Pusss,

Komentar!
Anna: okej då, jag tar inte bort den ;) <3

tjoooooooooo ;)

2010-08-12 - 17:53:30
vet inte riktigt vad jag ska skriva , men har ingenting att göra såå ;)

Har varit med pappa till tuna park , och köpt present till mamma :) och jag köpte en bok =) i julklapp så fick jag en bok som heter vampyrens märke,, och jag började läsa den när vi var påväg hem från danmark och nu har jag läst ut den :) så jag köpte 2an idag Sveket ! Ettan var riktigt bra , så jag hoppas 2an är lika bra :)

Ajjjja just nu sitter jag här i soffan och pratar med anna, och kollar tve :)
vi hörs nog ikväll pusss =)

Svar till anonym om att jag inte skulle ta bort bloggen : jag har iiiingen aning om vad jag ska göra , jag ska nog behålla den ett tag till, men sen kanske jag tar bort den? a ja har ingen aning :)
PUSS

12 Augusti 2010

2010-08-12 - 13:34:55
Filmen var urdååålig ! Parnormal Activity. den var inte ett dugg läskig?! men alla säger ju att det finns flera slut ? så den vi såg var urtöntig. ajja nog om det.

Var ju ett tag sen jag blogga, men i måndags åkte jag och pappa och köpte en födelsedagspresent till mamma (hon fyller imorgon :)) och hon fick en kaaattt =) Hon heter Spicey och är ursöt =) bilder kommer !
I tisdags hände det inte så mkt (tror jag) har glömt bort haha :pmen på kvällen bjöd jag familjen på mat =)
Igår vart jag trött på mitt hååår, så jag och familjen åkte till stan och jag klippte mig ! vart jätte bra =)
sen gick syster,jag och mamma till en grekisk resturang och åt lunch :) sen åkte jag och syster till tuna park, och jag köpte ett par JEANS :D jag hittar fan aldrig jeans men nu så =) och sen köpte jag ett bälte och sen 2 skjortor =) kommer bilder sen :)
Idag har det inte hänt så mkt, men pappa och jag ska snart till tunapark och handla nånting mera till mamma :)

Ajja vi hööööööörs sen pusss

Skräckfilm

2010-08-08 - 18:19:16
Idag har det inte hänt ett skit, har legat i soffan typ.. mår inte så jätte bra :(
Nu ska jag iallafall kolla på skräckfilm med familjen det bliir : paranormal activity, den säägs vara jätte läbbig :( uusch! ajja vi höörs puss

rubrik?

2010-08-07 - 23:54:44
Som vanligt hittar jag nästan inte på en enda rubrik ! Suck.

ialfall nu ska jag gå och ta en låååång dusch sen ska jag hoppa i säng ! så ni får ha det så bra så syns/hörs vi imorrn :) Puss

7 augusti 2010

2010-08-07 - 20:57:09
tjo !
idag har jag varit i stallet, :) och sen när jag kom hem så har jag lekt med Lexie :)<3 har lärt henne att typ spela fotboll ;)
sen så åkte jag,mamma,pappa,lexie till farmor och åt mat :) och kom typ hem därifrån för en halvtimma sen :)
Och nu sitter jag,mamma och syster och kollar på sommarkrysset:)
ikväll kommer det några kompisar till mamma och pappa så vi ska spela lite kort och så :)

ha det bra puss !

Funderar på att ta bort bloggen :(

Nu funker internet !

2010-08-07 - 00:03:15
Hej igen ! har suttit här och försökt få igång internet så att jag kan blogga, men nejjj då såklart så ska det inte funka?:o men nuuså nu funkare =)(en stund iaf)

har iallafall kollat klart på filmerna Bandslam var riktigt dålig! men den andra filmen var riktigt bra! den tycker jag att ni ska ta er tid att kolla på :) jag och syster satt här och skrattade medans vi åt popcorn haha !
Nu har mamma kommit hem så ska gå och snacka med henne nu :)
godnatt på er ! hööörs imorrn

Movietiiiime

2010-08-06 - 19:04:27

Pappa och jag har varit och hyrt 2 filmer Bandslam och confessions of a shopaholic :)
Så nu ska jag ropa upp syster (vi är hemma själva) och så ska vi kolla på fiilm :)
hörs ikväll

6 Augusti 2010

2010-08-06 - 14:41:08
Tjoooo !
Idag har det inte hänt alls mkt , har varit i stallet och sen inge mera haha ;) ska snart åka med pappa och hyra film , :) sitter nu här nere i källaren och spelar muuuusik , och nu ska jag gå upp hööhö hööörs sen =)

5 Augusti 2010

2010-08-05 - 10:26:13
Godmorgon !
Har ni sovit gott? det har jaag, fyfan vad jag har sovit hahah , !
sitter nu och kollar på MTV och funderar på att gå ut med Lexie :) hon har sovit breve mej hela natten (a)!
Idag blir det stallet, har saknat Figge otroligt mycket ! , och senare ikväll så ska jag ut och gå med en gammal kompis Frida :) var jätte längesen vi sågs :(
vad ska ni göra idag då?=) Bada kanske? vädret är ju underbart =)
nu ska jag iallfall gå och äta lite frukost :)
Pusss på er alla !

Converse

2010-08-04 - 21:52:18

BESTÄLLDA ! :D


Jag tänkte på en sak , skulle ni vilja att jag har någon frågestund eller någon dagens fråga till er ??
Kom gääärna med förslag :)

Pussss och godnatt

Bilder från Danmark 2010!!

2010-08-04 - 21:11:03


Hotellet, suuper fint :)

Syster

Världens godaste ööl !

en suddig bild på mig inne på en thairesturang

cool snubbe ;)

Myyycket folk :) och massa uteserveringar =)

Just ja var även i Danmarks akvarium i går :)

Fuuula bussar ;)

Melby strand

melby strand

En tröja jag köpte i ullared grymt snygg !

Ett jätte fint linne :) som jag också köpte i ullared =)

en till tröja :)

en uuuuuuuurgullig pyjamas :D det står Iam a rockstar

ett vanligt vitt linne som jag köpte också i ullared haha =)
Orkar inte lägga upp flera bilder nu :p


jag verkligen Älskar Danmark, måste dit igen snart !!!

Köpte också ett par ridbyxor,hund grejjor till lexie =), hår grejjor och hudvårds produkter :)
sen bjöd jag familjen på mcdonalds haha ;) sen tror jag inte ja köpte mer :o

vi hööörs pusss,

Hemma!

2010-08-04 - 20:40:40
Nu är jag äntligen hemma ! eller jag har varit det ett tag men har lagt in bilder och så  =)
tänkte berätta lite om Danmark nuu =)

I söndags, så gick vi runt på stan (allt var ju stängt ) så vi kunde inte gå in i någon affär :p men vi gick på tivolit, jätte fint och jätte stort =) åt även kvällsmat där :)
Sen när vi gick ut därifrån så gick vi till en uteservering och tog en varsin Carlsberg =)

Imåndags, så hade jag och syrran en riktigt rolig väckning ! eller inte.
först så ringer telefonen halv 7, men vi våga aldrig svara , sen ringer den igen och då går jag upp och ska gå till mamma och pappa och fråga varför det ringer, men då möter jag han i reseptionen och så frågar han om vi bor i rum 40 och ja typ fattar ingenting vad han säger haha ! men det löste sig iallafall =)
senare på dagen så  gick vi på ströget och kolla affärer men vi hittade ingenting !!! helt otroligt  !
efter vi hade gått en hel dag på stan så gick vi till yttligare en uteservering och jag drack en cider och dom andra öööl :) på kvällen så spelade vi biljard och spelade kort :)

I tisdags, så åkte vi till helsingör och kolla kläder och jag hittade en svart klänning,med bälte till och sen en sjal med döskallar på :)
sen tog vi färjan över till Sverige och sen vidare till falkenberg och sov över där en natt :)

Idag åkte vi till ullared hittade massa snygga kläder :) och sen har vi bara suttit i bilen :( längtade så otroligt mkt efter lexie så när vi hämta henne idag började jag nästan gråta hihi (a)
Nu har vi iaf ätit kvällsmat, och nu sitter vi i soffan och kollar på hästhoppning :)

Pussss

mobilblogg2

2010-08-04 - 14:27:38
tjo! Bloggade aldrig nånting igår förlåt! Idag har vi varit i ullared och handlat (visar bilder ikväll) sitter nu i bilen på väg hem, har sån gigantisk hemlängtan och sen saknar jag lexie:( men om några timmar får jag träffa henne :) jag lovar att vi hörs ikväll! Puss på er! Nu ska vi stanna på mcdonalds i jönköping haha!

mobilblogg

2010-08-03 - 15:15:12
yes jag lyckades eller okej pappa lyckades:) är iaf i sverige nu , nu sitter vi iaf i bilen och äter hamburgare haha. I danmark så handla jag lite snygga kläder bilder kommer sen.Bloggar nog ikväll om jag får låna pappas mobil min var så seg så jag lånar hans :) vi hörs <33puss

3 augusti 2010- i danmark

2010-08-03 - 08:14:20
Godmorgon på er ! allt bra ? jag mår utmærkt, jag sov verkligen om en stock inatt, æven fast rummet ær super duper varmt !
Idag ær det iaf sista dagen i danmark , vi ska kolla på akvariumet (om vi hittar haha) och sen ska vi åka till væstkusten och sen vidare till ullared:) kænner på mig att jag kommer komma ut helt pank dærifrån haha !
ska bli skønt nær man kommer hem så kan man soooova ut haha, har gått upp runt 6-7 sen i søndags =(
nehe nu ska jag upp till rummet och packa klart och fixa mig =) (om syrran øppnar)
vi hørs nær vi hørs :) Pusssss

Anna: jag saknar dig med <3

Saga: tack så jætte mycket :D ska kika in på din blogg nu :) kraam

*svarar på resten seen

2 augusti 2010 - i danmark

2010-08-02 - 23:17:13
hej igen :)
Snodde datorn igen hihi :)
har nyss spelat biljard med mamma och pappa och jag vann 1 av 3 haha ;) nu ska vi iallfall gå och lægga oss, ska upp tidigt før vi åker efter frukost, så jag kommer tyværr inte ha någon dator men jag ska førskøka att blogga från mobilen =)

Jag ber faktiskt också om "ursækt" før mina blogginlægg, dom har varit så tråkiga och korta , eller vad tycker ni ?? men jag ær faktiskt på semester , och sen så ær det flera som vill ha datorn så man kænner sig ganska stressad :( men på torsdag så kommer det upp massor av bilder och bra inlægg det kan jag lova :)
kan ju berætta lite vad jag ska gøra imorgon ,onsdag och torsdag ?:)

Imorgon så kommer vi att åka till væstkusten och sova dær en natt, sen på onsdag åker vi till ullared och shoppar :D och sover dær en natt och sen åker vi antagligen hem på torsdag =) kommer faktiskt bli jætte skønt saknar min lilla lexie såååååå mkt :(<3

Kommer också lite roliga grejjor om vad tex. hænde imorse haha ! men det får ni vænta tills på torsdag ;) pussss heeeejj leverpastej:)

*svarar på alla komentarer nær jag kommer hem , ælskar att ni komenterar :)<3 stora kramaar till er :)

2 dagen i danmark :)

2010-08-02 - 20:39:36
Tjoho , datan var ledig nu meed ;)

Har æntligen kommit fram till hotellet nu, ær lagom trøtt i kroppen haha !
Idag har vi gått 11 timmar i køpenhamn,har gått i massor av affærer men hitta ingenting :o helt sjukt ju, jag brukar alltid hitta nånting iaf !
skulle ju ha gått och sett vax och skræck kabinettet idag också , men det la dom ner før 3 år sen , ! men det stog på kartan och internet att det fanns men nehe då, det ær borta!
Nu ska vi vidare till en pub eller vad man ska sæga och køpa gott till kvællen ;)
så vi hørs nær jag har datorn igen :)

Svarar på alla komentarer nær jag kommer hem , ælskar att ni skriver komentarer , blir faktiskt jætte glad :) så forsætt med det :)
Ha det underbart pussss

I danmark !

2010-08-02 - 08:55:54
wiho jag hitta en data =)
Hoppas allt ær bra med er:) jag mår iallafall jætte bra men saknar min lilla bebis lexie , och så ær jag jætte trøtt vårat rum ær jætte varmt ! måste be om en større flækt !
Igår gick vi iallafall på tivolit , var hur mkt folk som heelst :o men kul vare =) sen gick vi och satte oss på en uteservering och tog en kall carlsberg ;)

idag har det inte hænt så mkt , klockan ær ju bara 9, men idag ska jag iallafall shoppa, gå till vaxkabinettet och skræckkabinettet læææskigt.
men nu ska jag upp i det vaarma rummet och fixa mig, vi hørs på fredag:)
ha det bra dær hemma :)
Pusssss

Äntligen DANMARK !

2010-08-01 - 06:38:22
idag är dagen vi ÄNTLIGEN åker till danmark :) är så himmla taggad och det ska bli så himmla kul :)!
gick upp fan tjugo i 6 uuusch usch usch !  men nu är jag pigg och nyduschad ;)
nu har jag faktiskt inte en jävla aning om vad jag ska göra :o allt är ju typ färdigpackat och så, och vi åker klockan 8 .
hoppas det finns en dator på hotellet så jag kan  blogga och hålla er upptaderade ;) blir det bra? =)
nej nu tror jag ska ta nånting att äta vi höööörs när vi hörs :)
Pusss och ha det underbart nu när jag är borta, och om det är fintväder någon dag så snälla bada för mig ?=D


Om bara några timmar :D
RSS 2.0