valborg!

2010-04-30 - 20:18:53
jaa vad ska man skriva? har inte så mycket att berätta om igår..depp hela dagen.
men idag har faktiskt varit en kanondag ! skolan på dagen dumma annsofie kom inte ;) men ajja allt gick bra, idag vi fick kolla på filmen fame ;) och ja vet ni? ja blev klar med min väska på slöjden JAG vart KLAR med väskan ! WOOW hahahah. runt 6 så åkte vi och kollade på en hundvalp, så hon kommer faktiskt hem redan imorgon :) Kommer bild då.
ikväll blir det väll att festa med dom bästa =)
Vad ska ni göra ikväll? festa?slappa?vara med kompisar?

men nu måste jag dra pusshejjleverpastej

R.I.P Bästavän<3

2010-04-28 - 18:21:17
Igår så skrev jag ju att jag inte skulle blogga idag om den tråkiga saken hände, men ajja jag slänger in ett litet inlägg nu..

idag var det skola och det gick mycket bra, efter skolan så åkte vi till veterinären med världens bästaste Nellie.. gick absolut inte bra ! Så nu finns hon inte mer :'( usch fyfan vad hemskt det här är ! det är nog det värsta som finns när man har djur ,, att dom måste dö . hon har liksom varit en familjemedlem i 12 år, så hon betyder ju en hel del.. och hon var eller ÄR fortfarannde min bästavän och hon kommer alltid vara en del av familjen.. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mera om det här... så vi hörs kanske imorgon

puss

R.I.P världens bästaste vän, hoppas du har det bättre nu <3

Tjoho!

2010-04-27 - 22:17:01
Tjoho alla glada bloggläsare ;) hur har ni haft det idag? jag har haft det underbart bra!

igår som sagt så vart det väääldigt dålig upptadering men var i stallet heladagen , var grymt kul ! :) gick och la mig klockan 9 på kvällen (tidigt för mig)
Idag vart det inte skola för mig, så mamma och jag tog moppen och åkte och köpte en födelsedagspresent till Jenny hon fyllde för ngn månad sen men vi har inte firat henne så nu fick hon paket och tårta hhiihi, så mamma och jag åkte tjocka och belåtna efteråt ;) när jag kom hem pluggade jag lite moppe och sen satt jag mest som sjöng(a) var ju ensam hemma för mamma åkte till stallet och när man är ensam hemma sätter jag på musik på högsta volym och dansar och sjunger hahaha! vid halv 5 så gick jag ut på en promenad med Nellie och Ellen och vi hade med oss lite fika och det var strålande väder tills det börjar SPÖregna !!! Fyfan, shit vad ja skrek haha och ja hade med mig system kameran oxå !:O men den klara sig , fick ha den under jackan. och nästan när man är hemma så börjar det hagla!! både nellie och jag var dyngsura när vi kom in haha ! åkte lite senare och handla med mamma :)<3

nu sitter jag i soffan och kollar på Cougar town, och sen blir det sängenför mig ! skola imorgon, så jag bloggar när jag kommer hem imorrn, (om jag orkar) kommer kanske inte orka för det kmr hända massa saker imorgon :/ men vi får se om det går bra,bloggar jag imorrn och om det går dåligt så kommer nog bloggen ligga nere ett tag.. men kika in och se efter om det kommer ett inlägg eller inte i morgon ;)

Puss och godnatt

25 April 2010

2010-04-25 - 21:58:07
Kvällen igår vart faktiskt lyckad, efter körslaget och ben&jerrys drog jag till Ellen :) vi satt och spela hästspel haha, och Bingo ;) och prata om massa galna grejjor ! Kom hem tjugo i 1 på natten typ, sen när man kom hem så kollade man i några tidningar om tatueringar, är nog dags snart för mig ;) men har ingen Idè om vad ja ska tatuera ? hmm.
Idag blev jag väckt klockan 9 av att lilla grann ungen kom och skrek UPP OCH HOPPA LINDA SOLEN SKINER, hahaha ! så det var bara att gå upp och offra sig att hoppa lite studsmatta :) sen runt 10 så åkte pappa jag och farmor till vingåker factory outlet, fanns ju nästan fan ingenting där ?!:O men fick hem 2par trosor, och en kavaj ;) sen åkte vi till ett annat ställe (säger inte vart;)) och sen vidare hemåt ! här hemma har jag inte gjort så mycket kom ju  hem runt 3-4 så har bara suttit i soffan ;P Ikväll så skulle vi kolla på en skräckis "Timber Falls" på Voddler men självklart hacka det som fan! men den verka skit läskig hihihi. så det var bara att stänga av och sen kolla på Gossip Girl och sen WipeOut och sverige vann wiiho ;)
imorgon blir det dålig upptadering underdagen för jag kommer vara i stallet hela dagen, men senare på kvällen så kommer det även bilder :) nejj nu ska syster ha datorn, hon ska kolla på reprisen på Vampire Diaries, hon missade ju det i torsdags för hon satt ju i bilen hem från Öland . och jag ska faktiskt gå och sova, ska ju upp 6 imorgon ! Just ja måste ladda kameran oxå .

Pusss&Godnatt

Nu blev lördagen lite bättre hihi.

2010-04-24 - 19:48:36
Med en Ben&jerrys i handen , How i Met your mother och sen körslaget. WIHO ! ;)

Tänkte liksom berätta det för er, för ja har så jävla tråkigt moohahaha

Tråkigare lördag får man väll leta efter?

2010-04-24 - 19:15:25
Idag har det fan inte hänt ett enda skit??!! har fan bara suttit i soffan och degat . USCH! skulle ha varit med Anna och bara gått och snackat på stan men det vart inte så .. förlåt anna :/ <3
Nu har vi gäster här också, men jag sitter här nere i källaren och dunkar musik ! Nånting bra idag iallafall musiken? annars har bara dagen varit rent skit !.
Ajja får väll se om det händer nånting senare, säger till isf ;)
Pusss på eer

24 April 2010

2010-04-24 - 14:39:24
Hejjjj, bloggen har legat nere i 2 dagar (tror jag) men jag har inte har lust att blogga faktiskt ;)
Men ska iallafall berätta vad som har hänt och sen kommer det bilder glada nu va?:D
I torsdags så skulle ja faktiskt till skolan (WOW) Men jag vaknade och hade feber:/ Så låg nästan bara i soffan hela dagen fast senare så åkte jag och tog hand om figge =) Och sen senare på kvällen så kom syster hem :) Hon har varit saknad , ni som inte vet så har hon varit i Öland i 2veckor på praktik.
I fredags(igår) så var det skola, var faktiskt kul haha :o Efter skolan så gick mamma och jag på stan ett tag jag köpte en BH och ett par leggings. Senare på kvällen så var det typ en liten fest :) mkt niiice.
Idag(lördag) vaknade jag 11 och sen har jag ätit frukost och nu sitter jag i soffan och bloggar(daah) och lyssnar på Adam Lambert, loove him ! Ikväll vet jag inte vad som händer, är grymt partysugen iallafall !
Nej nu kommer bilderna och sen får vi se om det kommer ett blogginlägg ikväll oxå:)

Egooo ;)

Myysig kvällspromenad med Nellie :D

Världens bästaste<3

Mupparna :D Jag och tamara ;)

Eggoooo mupp ;)

Kvällens outfit från förra festen förra fredagen ;)

dagens outfit från höromdagen =)
En munktröja från bikbok,vitt linne från gina tricot,och jeansleggings från bikbok.

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder mooaha :D puss hejj <3

Kommer inte på ngn vettig rubrik.

2010-04-21 - 19:11:12
hallojj hallojj, hur har ni det i det här J'VLA vädret? Ska det inte vara vår  nu ? och  ingen snö?
Kommer faktiskt knappt ihåg vad jag har gjort dom här dagarna men i måndags så var ja ledig från skolan, åkte till stallet vid 11 och  reed ut :)
i tisdags så var jag hemma igen (hihi) så jag hängde med mamma och några andra till sundbyholm med Figge :)
på kvällen hände det ingenting :)
Idag onsdag så var jag hemma igen (a) men vid 12 kom pappa och hämta mig och skjutsade mig till teatern, där jag och ngr till och kollade på musikalen Fame, Taj (han hette så i musikalen) Var grymt snygg haha , min och Annsofies babe ;)<3  efter det så tog jag bussen hem med farmor och för någon timma sen så kom jag nyss hem från stallet hihi :) Ikväll händer det ingenting, skulle ha kollat på Grey's Anatomy men det är den J*vla Ishockey istället !:(
har planerat lite med kompisar om valborg också :) det är ju nästa fredag :O men det blir antagligen fest och så =)
Vad ska ni göra på valborg?:)

Hörs imorrn igen ! puss

imorgon

2010-04-19 - 21:38:18
bloggar mera imorgon, orkar inte blogga nånting nu, ska duscha sen sooova :)
tänkte bara blogga så att ni vet att jag lever ;);)

Puss & Godnatt

Mätt !!

2010-04-17 - 21:54:21
Shit vad mätt man är nu;) har ätit massa tacos hihi, får knappt ner någe godis :o 
Kollade påå körslaget med mamma och nu kollar vi på ngn film Die Antoher Day ;)
Ska snart gå ut med Jola & sen Nellie , och sen hmm ska man gå och lägga sig kanske? ska ju upp 6imorgon med...! Imorgon blir det nog en liten träningsdag *peppar,peppar* (kommer säkert banga som vanligt) 
nej nu ska jag ta ett till glas cola sen gå ut , pussss hejjjjjjj :D

17 April 2010

2010-04-17 - 18:18:51
hejj :) Förlåt att jag inte har bloggat nånting idag men har faktiskt inte haft tid, gick ju upp 6 idag, åkte moppe till stallet (:D) fixadee i stallet , och åkte hem vid 11.
Åkte till stallet igen vid 2 , tog in alla hästar och fixade lite mera :) Red inte idag, börjar bli sjuk :(
Nu sitter jag här hemma i soffan och glor på tv (tv nörd nummer 1) 
Ikväll blir det myskväll med mamma , vi ska laga tacos , kolla på körslaget och äta maaassa godis haha ;)

igår kom jag hem ruskigt tidigt ! var hemma redan klockan 11! det var tråkigt folk osv...!!!! dom som gjorde festen bäst var ju(såklart jag;) ) tamara,veronika , sara och Anna ;)  men det var mycket dans iaf ;)
bilder kommer senare ;)
Orkar inte skriva ngt mera nu, håller fan på att somna (a)

Puussss hejj leverpastej :D

16 April 2010

2010-04-16 - 16:24:08
hejjHopp alla glada bloggläsare,:) Sköönt med fredag va?;)
Idag var jag ledig hihi skööönt =) åkte till stallet ganska tidigt , och gjorde lite grejjor där , och sen hem och nu sitter jag i fotöljen i vardagsrummet nyduschad och fräsch! Ska ju på fest ikväll hos vero, såå nice =)
men kommer nog inte vara där så länge ska ju upp 6 imorrn bitti usch usch ! men bara att bita i det sura äpplet och gå upp ;) HAHAHAH!
nej nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva , imorrn får ni nog en bild på festoutfiten ;) kommer nog ha mina högklackade idag, och då blir jag typ 1.79 cm lång haha :o det är ju 10cm klack, och jag kan gå i det? WOW hihihi..
nej nu måste jag fixa mig höörs imorrn baabes ;)
Hoppas ni får en rolig fredagskväll =)

hörs imorgon

2010-04-15 - 21:59:50
nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen och sova :) är ledig i morgon också skööönt =) så det blir stallet på dagen  , och fest på kvällen:) kan inte bli bättre ?;)

Pusss & godnatt

Biiiiiiildboomb :D

2010-04-15 - 21:48:10

Sommaren -09

Sommaren -09

<3

Bästavän

Snön 2010 , USCH :( Tur att den är borta :D

Mooi

Meee again 2010

Sommaren -09  BIIIIIIG AS :D

-08 tror jag hehe

Jola när hon var beebis :)

10 bilder orka jag ladda upp wihio :D

15 April 2010

2010-04-15 - 14:28:34

Vill bara börja med att säga förlåt ! har ju inte bloggat på 2dagar typ ajjabajja ;)

Men i tisdags så vart det skola, och sen hem byta om dra till stallet :) Fixade allting där , sen kom Ellinor och då fixade vi i ordning hästarna och gick ner till paddocken, vi hade lite bommar och så , och det gick väll sådär :p
När jag kom hem la mig i soffan och kolla på daiting in the dark sen somna jag i soffan.

Igår (onsdag) så var det skola, satt och jobbade med min American History X resecsion (stavning?) och jag är snart klar (y) Efter skolan så åkte jag och mamma till stallet :) Gick en promenad med Figge,Ellen och hennes häst Hagge gick jätte bra. förutom att vi träffade 3 traktorer haha ! Senare på kvällen gick jag och ellen en långpromenad =)

Idag (torsdag) så är jag hemma från skolan :/ Har SUPER ont i huvudet.. men det börjar bli bättre..
Mamma och jag åt frukost på altan idag också myysigt ! Ääälskar det här vädret !=D senare blir det stallet och sen får vi se om jag och ellen ska gå en promenad ikväll också?

Jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga upp inlägg oftare hihi ;)

Pussss

Jag är hästtjej och jag är stolt över det !

2010-04-12 - 22:20:43
Hejj ! Förlåt att jag inte har bloggat nånting idag ,men  har fan inte haft tid :( Förlåt.
har ju varit i stallet idag sen klockan 7 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Och shit vad jag har jobbat och slitit haha. jag har mockat,gjort mat,ridit,ut och in med hästarna,gett fåren mat,sopat, och massa mer ! + att man sträckte axeln idag när man lyfte höpåsarna ;) bra va? eller inte haha!
Red ju Figge idag och det gick super =) äntligen funkade nästan allting ,var bara sitsen och farten som var dålig ;) Annars var allt bra (Y) red ju igår också och då gick det väll sådär, vi var ju inte på topp om vi säger så ;)

Efter stallet idag så åkte pappa och jag till en hästaffär och köpte ridskor , syrran tog ju med mina til Öland!! så jag har fått ridit i mina vinterridstövlar nu i den här värmen haha ! appropå vädret, fyf*an vilket underbart väder det har varit !! Älskar det här haha =D *happyface* mamma och jag satt ute och åt lunch och har kunnat gått i T-shirt nästan hela dagen :D
Haha måste bara berätta en sak ;) när vi hade handlat ridskorna så skulle vi springa in på tunapark en snabbis och jag gick in i ridkläder, tovigt hår och stank häst skit ;) och sen hängde jag med in när vi handla mat. Jag är en hästtjej och jag är stolt över det !:D

När jag äääääntligen kom hem idag runt halv 7 så åt jag lite snabbt och sen kollade mamma och jag på American History X och J*vlar vad bra den var ! grät på slutet också hehe;) Om ni inte har sett den så snälla sen den !:)
Imorgon är det skola *Usch* och sen ska jag nog ner på stan och plugga moppe, måste verkligen få mitt moppekort snart ! så man kan köra moppe nu:) Och sen ska jag till stallet och rida Figge igen =)
Hörs imorgon kväll !:)
Puussss & Godnatt

11 April 2010

2010-04-11 - 22:10:18
Tänkte bara berätta att jag levar och nu ska jag krypa ner i sängen :) hörs imorgon kväll, kommer vara i stallet hela dagen så vi hörs när jag kommer hem;) och då kommer jag även berätta om vad som hände idag :)

PUSS & GODNATT

....

2010-04-11 - 01:12:41
Nu säger (skriver) jag godnatt till er alla fina läsare ! Puss på er

Hemma själv !

2010-04-10 - 23:21:46
Hejsan bloggen! Har inte haft tid att blogga idag alls, men nuså nu har jag tid ;)

Idag gick jag upp runt 9, :) och vid halv 11 åkte jag till stallet :) Skulle ju ha ridit Figge idag,men vädret tillät det inte har ju varit blåsigt och regnigt så in i h*lvete! Så jag longerade han bara. Men imorgon blir det ridning ;)
Skulle ju även ha fotat men liksom inga roliga bilder på skitväder va?;)
Efter stallet så åkte jag hem , tog på mig andra kläder och sen åkte jag vidare och kollade När några från stallet tävlade :) det gick mycket bra för dom ! Och en av dom vann WHIO! haha Grattis:)
Efter tävlingen hängde Ellen med mig hem och vi käka lite, sjöng singstar , och sen åkte hon hem,för jag skulle ju vara barnvakt idag , remember? vi har lekt massa lekar sprungit runt och larvat oss, ja ikväll var jag ett litet barn igen ! Känns så skönt att bara larva sig lite,eller hur?;) Iallafall, så gick hon hem runt 10,och sen dess har jag bara suttit i soffan och sjungit lite och nu sitter jag och bloggar då (daah) och kollar på Djävulen bär prada. Ska nog gå ut med hundarna oxå =)
Imorgon ser planerna ut såhär:
*staaaaaaaaaaaallllet !
Sen har jag ingen aning haha !

Säng i vardagsrummet, något nytt va?

2010-04-09 - 23:05:31
Haha jo, vi har faktiskt en liten säng här i vardagsrummet !Vi ställde ut den här i Onsdags för Emma skulle sova här, och alla sängar va upptagna i huset så vi ställde ut sängen i vardagsrummet haha ! Så en fick sova i soffan och en i sängen, vart jag som fick sova i sängen och Emma i soffan hihi;)
Men ska faktiskt vara duktig och ta bort den imorgon ;)

Ikväll så skulle ju jag och mamma åkt ner på stan och Bowlat och så, men vi ångrade oss så vi satt här hemma och spela spel och jag vann ! WIHIO!:D har även tjockat i mig en pizza oxå ! usch haha.
Sitter nu i sängen (i vardagsrummet)och kollar på Batman.
Imorgon så ser mina planer ut såhär:

* Stallet på förmiddagen, :)Kommer ju ha Figge själv i 2 veckor så :D
*barnvakt på kvällen åt världens sötaste unge.
*Antigen hemma själv sen, eller bjuder över några kompisar , eller så blir det fest ;)
*Ta bort sängen från vardagsrummet HAHA!;)
Kommer ha fullt upp imorgon me like !  Kanske kan fotografera imorgon lite?:) Om det är fiint väder ?=) Så kan ni se lite bilder. Jag lovar jag ska bli bättre att ladda upp bilder här på bloggen, mkt roligare med bilder va?

Nu ska jag nog gå till sängen (i mitt rum) haha. och sova. Kanske börja läsa en ny bok jag har fått ? "När ingen annan ser" den verkar j*vligt jobbig.. barnmisshandel och så.. :/ Nej usch kommer jag våga läsa ? Haha.
Ajja puss och godnatt :D

9 April 2010

2010-04-09 - 13:57:30
Halloj igen ! Haha jag var tvungen att gå in på bloggen och kolla vad jag hade skrivit i natt/morse hade totalt glömt bort ! Var nog lite trött?;)
Vaknade iallafall klockan 8 idag, skulle ha åkt till stallet och hjälpt syster för hon åker ju till Öland idag, på praktik, så då tänkte jag hjälpa henne och så=) Men usch mitt huvud höll på att sprängas så jag kröp ner i sängen igen. vaknade igen vid 10 kanske, och låg i sängen till 1 typ hihi, sen har jag spelat kort med syster och mamma och jag faila stort varje gång haha !

Planerna för ikväll är nog att gå och Bowla med mamma och kanske Emma :) trevligt trevligt =)
Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva mer så vi hörs senare !=)

Jag börjar nog vända på dygnet :(

2010-04-09 - 04:06:57

Igår så gick ju ja och emma och la oss runt 3 och somna runt halv 4? Sov så J*vla dåligt!
Nu sitter man uppe igen och klockan är typ 4 :O är det någon mening att sova ens? tror inte det. Ska ju upp typ 8 . fast ja får ju iaf sova i 4 timmar?;) 

Igår(8 April) så har jag varit med Emma då;) men den tråkmånsen åkte hem typ 2 ? Och sen har jag inte gjort nånting !

nu sitter jag iaf och kollar på sanningens ögonblick. sjuka frågor haha!!
kollade nyss på en film "party till döds" den är såååå bra,men sorlig=/ 
 nej nu ska jag dra, puuuusssss;) bloggar senare idag=)

nattinlägg ;)

2010-04-08 - 02:07:36

Halloj på er ! Någon som är vaken? Förutom mig och emma då?;)

Idag , eller igår blir det ju haha . så har jag klippt mig, mitt hår vart ju grymt slitet av silverschampot ! Men tur att man har en kompis som kan klippa hihii=)
Efter det var jag och mamma duktiga och gå och handla mat i Konsum sen gick vi hem, och sen gjorde vi sallad, den vart as god ! efter maten så drog man till stallet ,:) Och sen när man kom hem så kom lilla emma på besök , och hon ska även sova här :) vi har tjockat oss som F*n men det ska man ju göra ibland eller hur? men nu är det nog med sånt ! nu ska man bli snygg för sommar'n :D
Jag ligger nu i sängen iallafall och emma ligger i soffan och kollar på MTV låten som är nu är Lady GaGa feat. Beyonce - Telephone. SJUK video fan hahaha !

Så cool :)

6 April 2010

2010-04-06 - 13:00:50

Shit vad dåligt jag mår ! Jätte ont imagen,huvudet och halsen?! vill fan inte bli sjuk nu när det är påsklov !
så ska nog gå och sova bort det här nu , kanske bloggar senare men det är inte säkert.
PUSS

5 April 2010

2010-04-05 - 13:24:47
Hej bloggen ! Hur mår ni idag?:) jag mår bara bra ;) lite tandvärk men aah ska inte klaga ,ska ju till tandläkaren imorgon så..!
Sitter nu och kollar på Ellen Degeneres som är på tv nu ;) Lady GaGa håller på att sjunga någon låt nu, så cool hon är eller vad säger ni ?;)
Idag ska jag nog bara sitta inne och ruttna här hemma, dåligt väder idag ju !
nej nu ska jag dra haha , bloggar mera senare !

blir nog sista inlägget för idag.

2010-04-04 - 22:48:22
Är grymt trött ?! Konstigt gick ju som sagt upp halv 1 idag. då borde man ju vara super pigg nu,eller ?
idag har ju jag som sagt varit med Sara :) hon hängde med mig till stallet ,och sen när vi kom hem så kom Veronika hit =) Hade massa skoj, och sen kom det några andra och jag hmm roliga människor,eller hur?;) haha.nej nu ska jag inte vara taskig här.(förlåt)
Efter dom hade åkt hem så låg jag,veronika och sara i sängen och snacka om ja allt möjligt?:) och sen efter ett tag så åkte dom hem :(
Nu sitter jag i soffan (ska nog hämta lite mer påskmust;) )och kollar på Godzilla (stavning?) haha.
ska nog gå och lägga mig snart,så kommer nog inte blogga något mera ikväll =) Ska försöka fixa ny header också, råkade ju ta bort mig gammla *SUCK* men ska iallafall byta design nu, den här är ju så tråkig, eller hur?


Imorgon har jag ingen aning om vad som händer,kanske kompisar? aah vi får väll se =)
Vi hörs mera imorgon PUSS!

jag gjorde faktiskt det igen...

2010-04-04 - 13:25:55

...jag sov faktiskt till halv 1 idag! en kvart tidigare än igår iaf;)

hur mår ni idag då? jag mår faktiskt bra idag !=)
Det som händer idag är att Sara kommer hit och sen drar vi till stallet =)Och sen ikväll har jag ingen aning om vad jag/vi kommer hitta på =) Men vi hörs senare ,just ja det kommer nog lite bilder ikväll också =)
PuUUSSS

säger väll som alla andra... Glad Påsk ;)

2010-04-03 - 16:52:45
Hallå Glad påsk på er !:)
idag gick jag faktiskt upp kvart i ett typ :o Shit,länge sen jag sov så länge hihi,men skönt va det och behövdes gjorde det också.
Hängde med alla andra till stallet och där har jag typ bara gått och skrotat ;) Figge fick vara ute i hagen naken idag hihi, och uuuuuuusch så han såg ut sen hahaha,verkligen jätte lerig ! fan att jag inte tog kort på han,tog ganska lång tid att få rent han hahaha.
Sitter i våran nya soffa nu och kollar på en film som heter Jumanji,ganska bra film ;) var rädd för den när jag var liten haha!
Ikväll blir det nog att äta massa påskmat och så ;) Vad ska ni göra idag då?:)
Pusssss och hejjjdååå

2 april 2010

2010-04-02 - 22:25:01
haha hej igen , skulle ju ha bloggat när jag kom hem från mormor och morfar men så vart det inte ;)
hade det mycket nice där, emma var ju där hihi ;)
När jag kom hem fixade jag lite grejjor, kollade på film osv ;)
Och nu sitter jag i soffan med en kompis och kollar på Pirates of the carabien 2 (stavning??) vi har varit nere och käkat kebab tallrik *tjockisar* men nu ska jag vara social , vi hörs imorgon pusssss :)

hörs senare !

2010-04-02 - 11:51:36
Nu ska jag fixa mig och sen åka till mormor och morfar och äta tacos ;) hihi
vi hörs senare :)

Idag är det en sån dag...

2010-04-01 - 17:19:01
...Jag bara vill skrika,gråta,slåss,skrika alla fula svordomar jag kan! Och varför just idag jag vill, har jag ingen aning om haha?!
Tur att det blir fest ikväll iallafall så man kommer på andra tankar ;) vill bara göra något riktigt Crazy haha !

Idag vaknade man av att mamma kom in i mitt rum med frukost på sängen,snäll va?:)
Efter frukosten låg jag och drog mig lite i sängen och pratade med Tamara i telefonen =)
har kollat på New Moon idag också, så grymt bra ! Älskar filmen haha.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Grey's anatomy,men nu ska jag gå och äta hihi ;)
Pussss heejjj
RSS 2.0