Både jag och Lexie sommnar i soffan snart...

2010-05-31 - 21:49:06
Så nu är det dags för kvällspromenaden,sen krypa ner i säääängen =)

Det hände faktiskt grejer idag (wow) Har varit på tuna park och köpt grejer till Lexie sen åkt och fikat hos farmor:)<3

nejj nu ska jag gåå uuuut puss hejjj leverpastej ;)Godnatt

31 Maj 2010

2010-05-31 - 11:02:11

Har inte bloggat på hela helgen, så här kommer det upptadering :)


I Fredags så var  det ju skola, åkte hem till Emma efter trodde jag hade hoppat på fel bondbuss,så hade lite smått panik haha , ville ju inte hammna i Malmköping :OMen jag hamna rätt ;)
Hos Emma så hände det inte så mycket, men senare på kvällen åkte vi ner till stan och käka på Ming Palace, och sen träffade vi Veronika och Tamara och gick och kolla på Balsta Festivalen:)Kom hem runt 10 kanske?Och Emma åkte hem runt 11 =) gick direkt och la mig efter det.

I Lördags Så åkte jag ner till stan med mamma och pappa, köpte en klänning till skolavslutningen som är nästa torsdag :D Sen lite senare på dagen så hängde jag med till stallet :) Och det börjaa hagla som fan , var som stora snöbollar typ :O Senare på kvällen så hände det inte så mycket, kollade på Luftslottet som sprängdes men orka aldrig kolla klart :P

I Söndags Så var det ju mors dag, fast jag hade inga pengar så ja kunde inte köpa något fint till mamma:(
vid 1 åkte vi till mormor och morfar och fikade :) sen när jag kom hem så kom ellen och vi badade i poolen 20grader (Y) sen senare på kvällen åkte jag och Lexie till hundklubben ,, första gången också så jag är jätte stolt över henne:)fast jag var jätte nervös att jag skulle göra bort mig haha.

I Dag (Måndag) Idag har det eller kommer det inte hända så mycket, kanske bada i poolen redan 17 grader och klockan är bara 11 :D Kommer nog bilder om en stund (I think) Men nu har jag skrivit mkt så det gör ont i fingrarna ;)

Hööööörs sen=)

Badkruka?

2010-05-27 - 18:49:48
Eller inte! Badade i poolen idag, bah 16grader(y) Helvete vad kallt det var men ja simma runt där och såg glad ut haha, dock tog ja en jätte varm dusch efteråt ;)

Idag var det skola , grymt skön dag :) börja 9, kollade lite tv,fikade,gjorde nationella svenska som gick sådär, sen käka,sen kolla film sen sluuuuuuta:D skön dag va?=)
Efter skolan , så har jag ju badat,duschat och nu sitter jag i min roosa morgonrock i soffan och kollar på Vänner,och snackar med Alicee, jag fick nyss reda på att Kristen Stewart och Taylor lautner kommer till sverige den 21 Juni ! :D:D Och som alla andra tjejer är jag galen i taylor och robert ;)
Smsade nyss Emma också, men kunde inte svara för ja har inga pengar !! MORR !
Men nu ska jag draaa, vi hörs imorrn =)

26 Maj 2010

2010-05-26 - 19:56:14
har inte dirket nånting att skriva egentligen men ja får så dåligt samvete när ja inte bloggar och ni inte har nånting att läsa ;) *baaah skojja*
Idag har det inte hänt så mkt , eller okej nu ljuger jag, det har det visste. Har ju varit in the boring school , gjorde musikprovet så kommer antagligen få G nu i musik hääärligt =)  slutade 2 som vanligt, gick med Veronika och Tamara (klicka här för att komma in på tamaras blogg http://tamarasandelin.blogg.se/)  till stan, tog bussen hem och har busat med Lexie och åkt och handlat , och gått ut med hunden =)
Men nu ska jag vara snäll mot mamma och gå och duuuka =D åår vrååålhungrig.
Vi hörs imorrn Puuuuusss ;)

25 Maj 2010

2010-05-25 - 23:01:03
Tjoo, sorry att ja inte blogga nånting igår,men ja åkte hem runt 11 från skolan för ja hade ont i hjärtat,svårt att andas,skakningar osv, så fick skjuts hem. när ja äntligen kom hem så låg jag och halvsov till halv 1 och sen var det bara att åka till tandläkaren och byta tråd i tandställningen,kan man bara inte få slita av den där jävla tandställningen någon gång? palllar fan inte ha den någe mera..! ska ha den i 1år till-.-
När man kom hem från tandläkaren sprang ja till sängen och somna och vaknade sen 7 på kvällen.
Idag gick jag upp 11 tror jag, mådde fortfarande dåligt idag så ja gick aldrig till skolan.. så idag har det inte hänt ett skit faktiskt, men nu mår jag mycket bättre så det blir skola imorgon igen =)
Snart är det skooolavslutning fan vad skönt, ja slutar grundskolan ;) fan vad naaajs:DMåste bara hitta en snygg klänning också :D en del har panik över massa saker men inte jag :) ja har verkligen klarat det här, känner mig så jävla stolt över mig själv jag har ju haft sånna jäävla problem iskolan men nu har verkligen allting löst sig,jag får ett bra slut från grundskolan :)
nejj nu ska ja kolla på sex and the city och sen gå och lägga mig :D
På torsdag är det ju biopremiär på Sex And the city 2, den måste man ju see , skulle nog gå med Emma , men aah vi får se , :)
Heeeejdååå godnatt =D bloggar mera imorrn

23 Maj 2010

2010-05-23 - 12:01:42
Tjjooo bloggen ! trist väder idag , eller vad säger ni? var ju kanonväder igår, :D Tog fram poolen igår också och såklart så är det dåligt väder idag! jag viiiill bada haha.
Vaknade iaf 10 idag och har inte gjort så mycke, sitter nu och bloggar ¨på en överkokt data, kmr säkert stängas av när som helst.. får blogga fort.
idag så ska ja till ekeby och kolla när 2kompisar tävlar :) Och sen får vi se  vad som händer , ska fråga ellen om vi ska bada i poolen ändå haha, det är ju iaf 13 grader (Y)
Nejj nu ska ja gå och byta om , ska snart åka =)
Köpte en pool till min lilla bebis också ,;)
Pussssss hejjjjj

trött,trött,trött och åter trött.

2010-05-22 - 00:05:55
Tjoo bloggen !:) allt bra med er ? (det får man väll hoppas) med mig är det bra, förutom att ja är tröttt...!
idag var det skola igen,gjorde 1 och ett halvt prov idag :) känns skitbra =)
Efter skolan gick ja ner till sttan och åkte moppe hem med min käära moor :) När jag kom hem så satt vi och sola lite, och sen fixa vi mat (sallad) sen åkte jag och Ellinor och bada :) ÅRETS FÖRSTA DOPP !:D var skiiiit kallt men ajja:) doppade mig 3 gånger och simma lite :P
När jag kom hem hoppa ja lite studsmatta med grannen, sen käka jag, fixa mig och sen kom ellen,Emma och Max=) vi hade de mycket trevligt vi skulle egentligen ha fest men typ ingen hade dricka men vadå man kan ju ha trevligt ändå?=) eller just ja inte alla..!! Ellen åkte nyss hem , för att ja somna i soffan hahaha , och mamma och pappa har dragit vidare (dom festa) så nu är de ja och syrran hemma bara , ska snar gå och sooooova. blir fan "fest" imorrn med :) tror jag ;) 
vet inte vad ja ska skriva mer så ja säger väll gooodnatt :)<3
Bloggar mera senare ;)

blekfis !

2010-05-20 - 19:27:02
Halloojj bloggen ! har inte bloggat på 3 dagar nu, men det är ju sånt underbart väder så man sitter ju ute och solar;) har inte tagit mitt första dopp än, men det blir till helgen =) ( om det är fint väder)
men asså ja solar och solar men ja är ändå en blekfis morr!! det ända ja får är solsting ! haha , ni skulle sett mig idag när mamma och ja låg ute och sola , ja vart helt flumm :D lite läskigt bara haha.
I tisdags var ja hemma från skolan hade sån jävla migrän.. men gick igår (onsdag) efter lunch åkte vi allihopa till stallet och hälsa på Figge :)
Idag var det skola och vi hade typ hemkunskap hela dagen:) gjorde pizza, mkt naaajs ;)men åt typ ingenting:)
Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med pizza,;) vem orkar och stå och laga mat i den här värmen?
Imorrn blir det antagligen party , och då ska ja fan ta kort så bloggen blir lite rolig igen, alltid roligare med bilder eller hur?=) nejj nu ska ja kolla facebook :)
Puss hejjj

sol,värme=det gillas!

2010-05-17 - 12:53:08
Shiiiit vilken fint väder det är ! Älska !helt vindstilla oxå !=D
Hemma från skolan idag iaf. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Ellen Degeneres show , och ska snart gå ner till affären med Lexie och mamma =)
Hur har ni det i det underbara vädret då?
nejj nu ska vi dra , sorry för ett kort och dåligt inlägg !
Pusss

tjo!

2010-05-15 - 21:12:36
Hur har ni haft det idag? det har ju varit ett Underbart väder hela 25 grader ! Och att man kan gå i t-shirt ute utan att frysa? ett mirakel haha !
Åkte som sagt till Veronika och grillade och hade det trevligt, vart lite tråkigheter så en ledsen Linda åkte hem.
Ikväll händer det inte ett smack, ganska skönt faktiskt. Ska väll kolla på Alice i Underlandet snart , och sen gå och sova. vad ska ni göra ikv då?:)
Sitter nu nere i källaren och fryser burr ! och kollar på tv, dom andra kollar på någon dålig film där uppe. '
Ska snart ut med Lexie också =) får se vad som händer imorgon, seee ya !

15:e Maj 2010

2010-05-15 - 10:15:27
Orkade inte blogga nånting igår så nu kommer det lite upptadering ;)
I onsdags kväll hände det inte så mycket vi satt mest i mitt rum och snacka lite och hade det trevligt :)
Igår (fredag) så var jag ute på en riktig biltur , först åkte vi och handla,sen tunapark och hämta syrran och mamma,sen ner till stan ,och sen till polisen. Och senare på kvällen kom  Emma hit och vi käka tacos och kollade på American Pie haha ;)
Idag (lördag)  Ikväll blir det att åka till veronika och grilla och ha det trevligt, men på dagen kommer det nog inte hända så mkt , men nu måste ja springa ut heeeejjjjs. hörs kanske senare

sur som en citron ! ;)

2010-05-13 - 22:11:50
Usch den här dagen har gått  extremt långsamt ! har varit skit sur hela dagen också, därför ingen bloggande.
blir mer upptadering imorrn I Promise ;)
skulle bara berätta att ja överlevde natten;)

Puss och godnatt hörs mera imorgon !

reday for party lika a rockstar ;)

2010-05-12 - 19:48:43
Or not, har inte ens ngt att dricka ;) men ändå , man kan ha kul ändå man behöver inte dricka eller vad tycker ni? måste man dricka alkohol när man är på fest? eller är ni som ja och är crazy i vilket fall som helst?;)
Ajja nu har jag iaf fixat mig klart, och sitter och väntar på folket =) vi ska väll sitta hemma ett tag och sen vet jag inte vad som händer? Ikväll har jag iaf lackleggings,vitt linne och en cool rosa skjorta :) orkar inte direkt "klä" upp mig ;) men man kan ju aldrig orka hahah?
nejj nu ska ja dra bilder kommer tomoroow ipromise =D
Puss och ha en bra onsdag ;)

12:e Maj 2010

2010-05-12 - 13:42:58

usch det är alltid lika svårt att börja ett inlägg , men ajja hur mår ni idag? jag har mått bra hela dagen det gör jag ju i och försej nu med, men är grymt besviken, går inte in på nånting .
Skolan idag gick fort som fan, fast slutatde ju vid lunch ;) usch skulle egentligen ha setat i skolan nu?! usch.
Idag eller ja ikväll blir det fest hos mig ;) kommer bli så jävla bra. så ska väll börja städa här hemma snart , och hoppa in i duschen och fixa en outfit till kvällen :) idag körde ja på en slapp stil i skolan, mjukisar och  addidas tröja haha!
nu gör ja ingenting alls, så man kanske ska sätta på musik och köra igång med städandet ?;) usch hatar att städa!
bilder kommer antagligen imorgon =) men det kommer ett till inlägg senare =D är det någon som vet hur man fixar ett tidinställt inlägg? släng in en komentar isf =)

Pussss & kraam

11:e Maj 2010

2010-05-11 - 20:55:17

bloggar sent idag (som jag skrev igår) men jag var faktiskt hemma redan halv 3 men palla inte blogga.
Skolan idag var väll okej :) efter skolan har det inte hänt så mkt faktiskt :) sitter nu och kollar på Ugly Betty och pratar med folk om imorgon =) vi är ju lediga torsdag,fredag,lördag,söndag så det kommer lite folk till mig imorrn och då ska vi typ festa ;) coola vi är va? or not.
Men först är det ju skola på dagen *gäsp* Ikväll blir det Desperate Housewives,Cougar town och duschen ;)
Lägger upp lite bilder nu på Lexie, ska försöka ta lite andra bilder också, inte bara djuren kanske ngr bilder på mig? , mohah ;)





Pussss och  heejjjjdåå

helt slut..

2010-05-10 - 22:00:17
kaan man verkligen bli så trött som jag är nu , när man bara har slappat hela dagen? orkar knappt hålla ögona öppna, så ska väll ta och gå ut med Lexie och sen ta en varm dusch ! imorgon blir det att gå upp halv 8 och fixa sig till skolan *suck* ajja bara ngr veckor kvar !:D
Bilderna kommer imorgon jag lovar , men det blir en sen upptadering, först är det ju skola till 2 och sen ska jag och Annsofie gå på stan, och sen bussen hem..
ajja hejjdå :D sov så gott :D

10:e Maj 2010

2010-05-10 - 16:31:24
hejj på er ! idag har varit en ganska skön dag.. :) orkar inte berätta allt men har legat i soffan,vart ute med hunden osv=) Hur har ni haft det idag då?=)
Idag är sista dagen med Jola då... :/ nu ska hon tillbaka till uppfödaren och bli polishund, kommer nog inte funka haha, hon är så himmla feg lilla jola haha ;)
så ikväll har vi bara 1 hund :O
så nu har ja fixat mig och väntar på att pappa ska komma så vi ska åka..
just ja Lexie har bitit på mina rosa converse !! :O så snörerna sitter lite knas :(
När ja kommer hem igen visar ja bilder från igår och berättar vad som hände =)
puuusss på er

jaa hon är ju lite speciell ;)

9;e Maj 2010

2010-05-09 - 09:20:11
Godmorgon, allt bra med er ?:) med mig är det toppen, fast j*vligt trött ! har sovit as dåligt inatt, drömt mardrömmar och så.
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, säger till när jag vet ;) nu sitter jag i soffan med Lexie och kollar på tv, ska väll snart äta frukost.  det är ju inte så roligt väder idag ! Hade ju faktiskt tänkt att gå ut och fota en massa så det kommer lite bider på bloggen, bilder på bloggen=roligare blogg, eller vad tycker ni? 
Nej hejjdååå, hörs senare

sov så gott

2010-05-08 - 22:25:29
för nu ska jag gå och soova !:o vet det är ganska tidigt för en lördag men vafan jag går ju upp mitt i natten och tidigt på morgonen? då får man vara trött just nu tycker jag;)
Kvällen har varit grymt härlig ! mamma och jag har legat och moffat godis och kollat på 2 filmen , "Drag me to hell" ( den var väll sådär, tanten skrämde skiten ur mig haha) och sen "Wrong turn 3" (den var faktiskt grymt bra ;) dom brukar ju vara super töntiga men ja tyckte om den här , plus att det var en snygg polis med oxå ;))
nu ligger vi och halvsover i soffan och kollar på Die Hard , och ska gå och soova nu. men måste släppa ut Lexie först så hon kissar en gång till innan vi går och sover. vi hörs imorgon, och jaa , jag ska försöka lägga upp några bilder då ;)
Pusss och godnatt och ha en trevlig lööördagskväll :D

8;e Maj 2010

2010-05-08 - 12:15:58
Halloojsan :) hur mår ni idag? jag mår toppen. var uppe vid 4 i morse och gick ut med lexie sen somna om och gå upp 6 igen och gick ut med henne, sen somna ja om och gick upp 8 haha ;)
nu på förmiddagen så har det inte hänt ett smack :) ligger nu på golvet med lexie och halvsover , ska snart gå och ge henne lite lunch =) ikväll blir det en lugn kväll, mamma och ja ska ha en mys kväll, vi ska kolla på skräckisar och käka massa godis hhiih. vad ska ni göra ikväll?:) nejj nu tickar klockan nu ska hon få mat, vi hörs senare =)

Bloggar i väntan på...

2010-05-07 - 19:29:00
PIZZA!haha tjockis !
Har inte bloggat sen i onsdags nu :o ajjabajja ! Måste bli bättre.
men igår så var jag hemma från skolan för ingen kunde vara hemma med min lilla bebis,så då fick jag slippa skolan (a) men idag (fredag) vart det skoola för fulla muggar ;) Annsofie (min babe) fyller 16 idag ! grattis :D så det bjöds på tårta i skolan hihi, tog dock ingenting. skolan gick ändå ganska fort , går ju bara 9-2..:) men klantig som jag är stukade jag foten när man åker rullstol ?! haha ngr ungjävlar putta in mig i ett staket och foten kom i kläm ! haha.
efter skolan kom farmor och hämta mig och vi åkte och handla sen när ja kom hem så gosa ja med Lexie, sen åkte vi till stallet :) Nu sitter jag själv här hemma med 2 sovandes hundar ;) Lexie vaknade för en liten stund så hon fick gå ut och kissa och nu har hon somnat om igen haha ! nejj nu ska jag vara gullig och duka lite hhihi. kommer nog massa bilder imorgon =) pussss på er

Dålig förlorare?;)

2010-05-05 - 15:57:25

heeej på er ! :)
Hinner inte blogga så mycket nuförtiden som ni märker ? har ju en bebis att ta hand om (hihi) går upp runt 4 på morgonen och går  ut med henne,sen upp igen vid 6 och går ut.
i går var det skola, gick mkt bra (som vanligt ;)) sen hängde min baby Annsofie med mig hem med sin lillla bebis Nisse =)
och Nisse vart lite kär i Lexie ;) haha !
runt halv 8 så skjutsade vi hem både Annsofie och Nisse. Tack för en rolig dag <3

idag var det skola jobbade på så in i h*lvete efter lunch så gick vi ner och bowla och ja förlora båda gångerna ! Dålig förlorare ;) nu sitter jag i soffan (hemma) och kollade nyss på Tyra Banks Show , får ju passa på att sitta vid datorn och kolla tv medans bebisen sover :) neeeej nu ska jag dra , batteriet i datorn tar snart sluuut.
bloggar kanske mera senare :)

Lexie !<3

2010-05-03 - 09:36:57


Myyyys <3









Bloggar senare pussss

vilka IDIOTER det finns!

2010-05-01 - 14:17:44
Hinner inte skriva så mycket nu, har ju en bebis att ta hand om ;)

igår var det ju valborg, "förfestade" hemma hos mig sen vidare till skogstorp brasan, den brann knappt ! hem till mig igen får skjuts av pappa till Vilsta där vi träffar Annsofie och Jonathan :) Hela kvällen var faktiskt lyckad , förutom när vi väntade på skjuts hem,, ngn jävla äckelgubbe börja förfölja oss sen så slänger vi in oss alla (vi var ganska många) i saras låssas pappas bil , gubben springer efter bilen och försöker få upp dörren... och ja det hände samma sak när min pappa kom och hämta mig, han sprang efter bilen och försökte få upp dörren men då var dom 2 gubbar !! Asså att det finns sånna jävla idioter ?! Okej han kanske var full? men SO what man gör inte så ! nu när ja har skrivit det här så kanske det inte verkar så farligt, men det var så jävla läskigt !!! tur att papporna kom haha annars vet jag inte hur kvällen hade slutat..:/

Idag vaknade jag efter tuppen, alltså vid 9 :) runt 20 i 10 så åkte vi vidare och hämtade hundvalpen, som nu heter Lexie :) hon är världens söstaste, bild kommer senare.. men hon är ju som sagt en valp så man måste gå ut heeela tiden typ haha myysigt =) tur att det inte regnar ;) det var även första gången idag hon gick i koppel och hon skötte sig suuuper ! =))) Nejj nu står hon vid dörren och pipar, antagligen kissnödig hon är sååå duktig och säger till =D

Pussss
RSS 2.0